Cautare

1409 de rezultate pentru "matiz stefan" (7.29 secunde)
Acesta a fost depistat conducand un Daewoo Matiz pe bulevardul 1 Mai avand o alcoolemie in aerul expirat de 1,04 miligrame pe litru.
DUMITRU de 58 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Daewoo Matiz, pe Drumul Taberei dinspre Str. Raul Doamnei catre Str.
Ilfov, care conducea un autovehicul marca Daewoo Matiz fara a poseda permis de conducere si avand o concentratie alcoolică
Valentin de 23 ani, din Bucureeti, a condus un autoturism marca Daewoo Matiz pe str. Malcoci dinspre str. Sold. Modoran Ene catre str.
Vasile de 77 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Daewoo Matiz pe Calea Rahovei, dinspre str. Mihail Sebastian catre Sos.
Este vorba de masini precum Matiz sau Tico, de exemplu", a explicat Adrian Mitrea, specialist auto. Tehnica este simpla. Un hot profesionist poate goli un rezervor in doar cateva minute.
Singurul bun pe care acesta il detine este un autoturism marca Matiz, achizitionat in 2004. In anul 2011, Malonga Parfait a avut un venit anual de 10.802 lei, echivalentul unui salariu lunar de circa 900 lei.
Un sofer de TIR din Botosani, in varsta de 51 de ani, a intrat intentionat cu un Matiz intr-un copac, in zona localitatii Ipotesti.
si actualul deputat Stefan Baban de la PRM. ... Foarte jovial s-a dovedit a fi Stefan Baban.
Pentru inceput, presedintele stefan Szabo a anuntat ca cele 7,5 miliarde economie au fost repartizate primariilor cu probleme, pentru a-si achita facturile si pentru a asigura salariile, cu mentiunea ca si profesorii din judetul Satu Mare vor avea asigurate salariile.
O paralela intre situatia PSD din 1996 si 2004 a fost facuta de fostul deputat Stefan Cazimir, paralela incheiata intr-o nota umoristica aparte. ... Si in 1996 si in 2004 partidul a iesit de la guvernare”, a adaugat Stefan Cazimir.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu le-a cerut diplomatilor romani participanti la Reuniunea anuala a corpului diplomatic al tarii noastre sa faca tot posibilul pentru a ne putea integra la termen in UE si sa renunte definitiv la limbajul „à la Stefan Gheorghiu“.
Mai precis, in prezenta premierului Mihai Tudose si a ministrului transporturilor, Felix Stroe, reprezentantii castigatorului licitatiei, asocierea italo-japoneza Astaldi - IHI Infrastructure Systems, si, de cealalta parte, ca beneficiar, Stefan Ionita, presedintele Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, au semnat certificatului de nastere pentru Pod.
Senatorul PNL de Mures Stefan Mihail Antonie si-a dat demisia din partid, acuzand faptul ca organizatia liberala s-a transformat intr-un SRL. ... Senatorul PNL de Mures Stefan Mihail Antonie a anuntat ieri ca si-a dat demisia din partid.
Cum arata nemachiata noua iubita a lui Stefan Banica Jr., Lavinia Fosta componenta a trupei Spicy a postat pe contul de Facebook mai multe fotografii in care apare fara machiaj. ... Nu gratie muzicii pe care o canta, ci mai noii sau mai vechii sale relatii cu Stefan Banica Jr.
La 15 august are loc serbarea de la Putna, in jurul mormantului lui Stefan cel Mare, prilej pentru Eminescu sa-si revada locurile copilariei. ... De asemenea, publica cronici teatrale in legatura cu spectacolele la care asista si viziteaza in dese randuri casa batranului Stefan Micle, ulterior stabilindu-se la Bucuresti.
CARTEA MILIONARULUI - Roman de Stefan Banulescu.
Era format din sase reprezentanti ai Partidului National Roman (Vasile Goldis, Aurel Lazar, Teodor Mihali, Stefan Cicio-Pop, Alexandru Vaida-Voevod si Aurel Vlad) si sase social-democrati (Tiron Albani, Ioan Flueras, Enea Grapini, Iosif Jumanca, Iosif Renoiu si Baziliu Surdu), noteaza sursa de mai sus.
Referindu-se la noianul de informatii politico-militare care prevesteau o lovitura in forta asupra integritatii teritoriale a Romaniei socialiste, combinata cu o revolta interna a populatiei nemultumite de regimul Ceausescu, viceamiralul (r) Stefan Dinu, seful DIA, va marturisi ca aparatul de propaganda al regimului Ceausescu va lansa, cu precadere in cursul anului 1989, o puternica campanie propagandistica cu privire la pericolul militar de la granitele de nord-vest si nord-est ale Romaniei, urmarind reeditarea spiritului de solidaritate a populatiei in jurul lui Ceausescu, din august 1968.
google-analytics.com