Cautare

2673 de rezultate pentru "masina ridicata" (3.53 secunde)
Aceasta ocupa aproape 2/3 din interiorul device-ului, valoarea raportului capacitate/densitate fiind una ridicata.
Probabilitatea aparitiei manifestarilor specifice instabilitatii atmosferice va fi mai ridicata pe 13 si 14 iulie, dar si dupa data de 20 iulie. ... Probabilitatea pentru averse, va fi mai ridicata in zilele de 13, 14, 20 si 21 iulie.
Sunt prognozate temperaturile maxime si minime, mediate pentru fiecare regiune a tarii si adaptate local cu modele statistice si sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicata de aparitie a precipitatiilor.
MASINA ITI VA FI RIDICATA! 8 mai, ora 20:00 Incepind cu aceasta data, nici o masina nu va mai putea fi parcata pe strazile Maior Coravu, Vatra Luminoasa si bulevardele Pierre de Coubertin si Basarabia, intre intersectiile cu soseaua Mihai Bravu si cu bulevardul Chisinau.
Tanara, frumoasa, situatie materiala buna, caut barbat frumos, viril, casa, masina, cont gras in banca. ... de la masina de spalat pana la dulap, acest proces misterios Tema 2: ... Masina de spalat, acest mare mister din casa. ... - Inseamna ca e o masina tare!
O femeie care era supraveghetoare de noapte la un spital local, isi conducea masina, mergand spre locul de munca, in jurul orei 22:00. ... - Lucrul cel mai straniu a fost ca nu era nicio masina pe sosea, iar acest drum este de obicei foarte frecventat.
"Transportarea oamenilor la vot cu masina este deja un lucru general.
Concursul "Masina Anului" in Romania - editia 2007 s-a incheiat. ... Concursul "Masina Anului" editia 2007 a fost organizat de Uniunea Ziaristilor si Editorilor Auto din Romania in perioada 28 noiembrie - 12 decembrie 2006, in doua etape.
Modelul testat de noi ascundea sub capota un motor V6 de 3,5 litri cu 298 CP, masina cu tractiune pe spate si cutie manuala cu sase rapoarte. ... Pana la aceasta viteza, masina nu a dat nici cel mai mic semn ca ar pierde din putere.
Ti-ai cumparat masina dintr-un parc auto second hand din strainatate, dar nu ai avut posibilitatea sa îi faci verificari temeinice. ... Masina ar fi putut rula lejer 100.000 de kilometri, deci trebuie schimbata distributia.
Masina porneste prin apasarea unui buton plasat în stânga volanului. ... Nu sunt singur în masina. ... Îmi povesteste câteva lucruri despre masina. ... Masina se conduce usor, chiar daca nu sunt eu obisnuit cu ea.
Masina celor de la Tata ar urma sa devina cel mai ieftin automobil de serie din lume. in prezent, cea mai ieftina masina se gaseste tot in India, si este modelul Maruti 800, produs de Suzuki si comercializat la un pret mai mic de 4.000 de euro.
Masina, chiar si stationara, da impresia de forta si viteza si aminteste de modele AMG de succes, precum actualul C-Class din campionatul DTM sau CLK-GTR din 1997, din campionatul FIA-GT. ... masina ajunge la 100 km/h în doar 3,8 secunde si atinge 200 km/h dupa 11 secunde.
Impala este cea mai cunoscuta marca de masina produsa de concernul american General Motors.
Cu alte cuvinte, o persoana fizica si-a cumparat o masina dintr-un stat membru UE. ... Vine cu masina in tara si ajunge la Fisc, unde, obligatoriu, mai plateste o data TVA (19%) si abia dupa aceea autoturismul sau poate fi inmatriculat in Romania.
Este bine sa se concentreze pe masina din fata masinii din fata sa. ... In acest fel soferul observa cand acea masina face o manevra brusca (franeaza, derapeaza) si poate reactiona chiar mai repede decat cel din fata.
Pe scurt, lipsa banilor ne-a obligat sa facem o lista coerenta a nevoilor inainte de a scoate din buzunar banii pentru noua noastra masina.
Pe scurt, lipsa banilor ne-a obligat sa facem o lista coerenta a nevoilor inainte de a scoate din buzunar banii pentru noua noastra masina.
Necunoasterea prevederilor legale ii poate costa scump pe botosanenii care vor sa inscrie in circulatie o masina la mana a doua.
Tata Nano - cea mai ieftina masina din lume - ar putea ajunge si in Romania, scrie presa indiana .
google-analytics.com