Cautare

915 de rezultate pentru "martis biatrice avocata orgie sexuala cu medici" (2.95 secunde)
La data de 28.11.2010, ora 18.40, Sectia 4 Politie a fost sesizata de un anonim prin Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca o minora in varsta de 12 ani, este abuzata sexual de aproximativ 2 ani de zile de catre tatal ei, in varsta de 45 de ani.
Un profesor de sport din Alba Iulia, a fost condamnat marti, la o pedeapsa pentru corupere sexuala a minorilor.
Un profesor de sport din Alba Iulia, a fost condamnat marti, la o pedeapsa pentru corupere sexuala a minorilor.
Lupta cu infectiile Ingredientul activ al usturoiului, alicina, poate ataca si distruge si virusuri sau infectii puternice si este chiar recomandat pentru copiii care au astm.
Dupa consultari cu organizatiile de femei din toata tara, presedintele interimar OFSD Viorica Dancila a propus infiintarea unei Comisii de lucru care va pune in practica prevederile din Pactul pentru protejarea femeii impotriva violentei si a violului.
Diana Zagrean) Unii medici ginecologi ajung sa auda cele mai ciudate intrebari de la pacientii lor. ... - A venit odata o femeie la un control la noi, cu copilul de 6 luni si avea in mana un biberon cu ceea ce parea a fi lapte cu cacao.
Recomandarea cu titlu imperativ facuta de seful Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii Ministerului Invatamantului frizeaza lumea nevrotico-absurda a scrierilor lui Kafka.
Indecis pana acum cateva zile, consilierul local PSD din cadrul Consiliului Local Navodari, Nicolae Matei a despus recurs in procesul cu Sind Romania, la insistentele unui reprezentant bancar.
Avocata Paula Iacob s-a inscris in Partidul Verde, conform unui comunicat al acestei formatiuni, remis luni publicitatii.
Presedintele Partidului Popular (PP), Corneliu Ciontu, a acuzat PRM si PD ca ar fi facut presiuni politice asupra Curtii de Apel Bucuresti cu privire la inregistrarea formatiunii sale, in termenul prevazut de lege, si a avertizat Puterea ca va apela la oficialii europeni pentru rezolvarea acestui caz.
A fi in opozitie atunci cand averea ti-a fost "scurt-circuitata" de cheltuieli fara masura sau de afaceri nu tocmai ingenioase, cu siguranta ca nu este de prea mare ajutor.
Mai aproape de zilele noastre, Ion Iliescu este vazut ca omul care si-a respectat cu sfintenie sotia.
Pentru ca un dosar pe numele Saltelistei, in care sa fie chemata la audieri, s-a deschis cu siguranta, spun surse judiciare. ... Alina Gorghiu, ca reprezentant AVAS, l-a ajutat pe Baaklini Said sa castige procesul cu statul roman, neprezentandu-se la proces!
Morgan Freeman este acuzat ca ar fi intretinut relatii sexuale cu nepoata lui. ... E'Dena Hines le-a dezvaluit lui Lamar Davenport si altora ca bunicul ei a intretinut relatii sexuale nepotrivite cu ea,” a sustinut avocata Beth Unger, in sala de judecata, potrivit New York Post.
Potrivit trezorierului PSD Gorj, economistul Gabriel Sanda, care este si viceprimarul municipiului Targu Jiu, in contul PSD Gorj se mai afla in prezent suma de 46.000.000 de lei vechi, in conditiile in care Organizatia Judeteana se lauda cu peste 20.000 de membri.
Stagiul se va desfasura pe o perioada de doi ani, cu respectarea rigorilor universitare britanice, avand ca scop familiarizarea juristilor romani cu legislatia si cu procedurile europene. La final, absolventilor li se va acorda o Diploma Cambridge in Drept Britanic si European, document cu recunoastere pretutindeni in lume.
Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, impreuna cu avocata Paula Iacob, senatorul PD Marius Marinescu, senatorul PSD Aura Vasile si reprezentantii a 16 ONG-uri au mers, astazi, la primarul general pentru a-i cere acestuia sa ia masuri pentru protejarea parcului Bordei, insa primarul general i-a poftit afara numai dupa cateva minute.
Avocata Doinei Mocanu a declarat, dupa pronuntarea sentintei, ca spera ca instanta sa aiba un rol mai activ si ca prin actiunea clientei sale a dorit sa repare in ultimul moment o fraudare.
Comisia justitiei este gestionta de fostul ministru Valeriu Stoica, impreuna cu Elena Udrea si cu avocata Cristina Traila. ... Comisia pentru Relatia cu Parlamentul este condusa de Horia Terpe (director executiv al Centrului pentru Analiza Institutionala si Dezvoltare "Eleutheria", consilier al fostului ministru Mona Musca).
In plus, liderul Partidului Verde a mentionat ca liderii centrali ai formatiunii pe care o conduce se afla in discutii in vederea candidaturii la alegerile generale cu mari personalitati ale sportului romanesc, printre care fostul jucator de fotbal Ilie Balaci, fostul canoist Ivan Patzaichin, fostul halterofil Nicu Vlad si pugilistul Rudel Obreja.
google-analytics.com