Cautare

2245 de rezultate pentru "martis biatrice avocata orgie sexuala cu medici avocati si politicieni" (5.70 secunde)
Profesionisti din toate colturile, uniti-va Mircea Geoana a lansat, vineri, la Romexpo, miscarea "Romania noastra", o miscare nepolitica "mai mult decat un ONG" si "mai putin decat un partid politic".
Hernia de disc este o afectiune prin care o parte din discul intervertebral se fragmenteaza si ajunge sa comprime radacinile nervoase sau maduva spinarii aflate in canalul spinal din vecinatatea sa.
Implinind zece ani, Monitorul a devenit cel mai longeviv ziar postrevolutionar, cu aparitie cotidiana, din Botosani.
O parte considerabila a electoratului activ din Romania (numai 10-11 milioane de persoane voteaza in mod constant in tara noastra din aproape 18 milioane cu drept de vot) a construit in timp urmatorul rationament: ' Romania are resurse si bogatii;
Coalitia aflata acum la guvernare incearca sa-si puna oamenii in fruntea institutiilor descentralizate.
Guvernul a nominalizat vineri consortiul format din societatile de avocatura Leaua & Cadar, in conlucrare profesionala cu Cabinetul de Avocatura "Victor Tanasescu" si Lalive & Associes, Etude d'avocats - Elvetia sa asigure consultanta de specialitate si reprezentarea intereselor statului roman in fata Curtii de Arbitraj Internationale a Centrului International pentru Reglementarea Diferendelor Relative la Investitii (CIRDI/ICSID) in litigiul The Rompetrol Group NV impotriva Romaniei.
Evident ca la Elisabeta e liniste totala si totusi se pare ca tuta aia sta acolo de dimineata si bate campii fara gratie. ... In legatura cu posibilul miting mare al PSD nu-mi fac multe iluzii. ... Observ ca trimisii PNL la televiziuni sunt mai toti avocati.
Biroul Permanent Judetean al PD-L a decis aseara, in unanimitate, excluderea din partid a presedintelui executiv Danut Moisoiu si dizolvarea Biroului Permanent Local Constanta, ceea ce inseamna si renuntarea la serviciile de lider ale deputatului Laurentiu Mironescu.
Comisarul sef Dorin Colidiuc, adjunct al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta si comisarul sef Traian Manzala (foto), fostul sef al DGA Constanta, sunt de cateva luni avocati cu acte in regula ai Baroului Tulcea.
Raducu Sergiu Gelu Dragancea, directorul executiv suspendat al APIA Dolj, a povestit ieri in fata judecatorilor Tribunalului Dolj ca a cerut 25.000 de euro de la fratii Gagiu intr-o discutie lipsita de "discretie si seriozitate".
Subiectul discutiilor il constituie cursurile Institutului National de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor, a caror absolvire ar echivala pentru unii cu obtinerea definitivatului in avocatura, in timp ce altii sustin exact contrariul Confuzia a pornit chiar de la reprezentantii Institutului de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor (IPPA), care au comunicat in teritoriu ca absolvirea cursurilor amintite nu le-ar da dreptul stagiarilor sa profeseze ca avocati definitivi, urmind sa poata face acest lucru la finele celor doi ani de stagiatura.
Dintre craiovenii care castiga multi bani practicand profesii liberale, categoriile profesionale cu cele mai mari datorii la stat sunt notarii, avocatii si medicii. Notarii chiar si-au dublat restantele catre Fisc in interval de un an.
Vulgul are si el satisfactiile lui vazand capete de granguri, de multimilionari in euro, iesind spasiti din limuzine, flancati de bodyguarzi si avocati, dand tot felul de declaratii neconvingatoare. ... De cate ori au probleme cu justitia e vorba de un complot, si e neaparat o chestie politica.
Un presedinte bun este acela care stie cum sa-si aleaga sfatuitorii. Un sef de stat responsabil si care vrea sa faca istorie se va inconjura numai de oameni credinciosi.
Pentru ca un dosar pe numele Saltelistei, in care sa fie chemata la audieri, s-a deschis cu siguranta, spun surse judiciare. ... Alina Gorghiu, ca reprezentant AVAS, l-a ajutat pe Baaklini Said sa castige procesul cu statul roman, neprezentandu-se la proces!
"Valeriu Stoica s-a oferit sa-mi fie avocat in proce-sul pe care il voi intenta CNSAS, in cazul in care rezultatul contestatiei la CNSAS va fi acelasi cu prima decizie", a declarat Mona Musca.
Aparea unul la televizor si zicea ca vine apocalipsul. Daca avea si un aer de savant nebun si neinteles, cu atat mai bine. ... Si ca in data de, la ora cutare, va veni nenorocirea, de gradul X pe scara Richter. ... Si presa a trait bine.
Sorina Soescu desfasoara activitate de consultanta medicala la Centrul de Sanatate Natura si on-line (e-mail), scrie carti si articole de popularizare si este implicata intr-un program de formare in domeniul detoxifierii prin dieta si terapii naturiste. Dr Sorina Soescu este medic primar sanatate publica si management sanitar.
Centrul pentru Inovatie in medicina a prezentat concluziile unui studiu sociologic intitulat Romanii si cancerul. Cu aceasta ocazie a avut loc o dezbatere cu participarea unor reputati specialisti: ... Desi au fost invitati, au lipsit reprezentantii Administratiei Prezidentiale, ai premierului si ai comisiilor parlamentare de sanatate.
Un grup de medici din cadrul Spitalului Orasenesc Rovinari l-au reclamat pe managerul unitatii, doctorul Laurentiu Cosmulescu, la presedintele Romaniei.
google-analytics.com