Cautare

7205 de rezultate pentru "martis biatrice avocat drept penal" (4.15 secunde)
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Au fost necesari 16 ani pentru a asista la spectacolul pitoresc al mijirii zorilor statului de drept si pe taramurile noastre cele oropsite.
De primavara trecuta incoace, mai exact de dupa aparitia in ziarul nostru a articolului "seful Politiei Judiciare a PNA are dosar penal”, in care au fost pomeniti si procurorul general al Romaniei, Ilie Botos, si procurorul general al PNA, Ioan Amarie, procurorul sef al Serviciului teritorial Oradea al PNA (ce are competenta si asupra judetului Satu Mare), Ioan Moldovan a manifestat o curiozitate subita si deosebita fata de ziarul "Gazeta de Nord-Vest”.
Cand a revenit in Romania, si-a infiintat un cabinet de avocatura, figurand, in prezent, in Baroul Bucuresti ca avocat de drept comercial si penal, precum si pe lista arbitrilor de la CCIB Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti.
Liderul PIN l-a prezentat pe Chiuariu ca facand parte din grupul de la Iasi, impus de Fenechiu, prietenul lui Viorel Hrebenciuc, pentru marele merit de a-i fi fost acestuia avocat.
Falca, Udrea, Oltean, Boureanu, Anastase si toate acele personaje care au CNP-ul alcatuit din articole de cod penal sunt bine merci. ... In fine, chestia aceea care ar vrea sa fie identificata drept PNTCD, e un alt belciug de care nu atarna nimic, doar galagiosul, tulburatul avocat cu capul mic.
Punerea in acord cu prevederile declarate de catre CCR ca fiind neconstitutionale din Codul penal, Codul de procedura penala, Codul civil si Codul de procedura civila.
Nepasarea autoritatilor romane fata de demersurile facute de societatea civila pentru oprirea procedurilor de adoptare a celor patru coduri - penal, civil, de procedura penala si civila - a determinat ieri cele 26 de organizatii neguvernamentale care formeaza Coalitia "Opriti codurile" sa faca un nou pas:
Statul de drept. ... Din 2004, cand domnul Traian Basescu a castigat mandatul de presedinte al Romaniei, am fost martorii unor asa-zise reforme fundamendale in domeniul justitiei si al statului de drept.
1 martie 1970, Singureni, Giurgiu, Romania) este un avocat si profesor de drept comercial care activeaza in Bucuresti, Romania. ... In 2005 a devenit doctor in drept al Universitatii din Bucuresti si al Universitatii Paris I â€" Pantheon.
Suntem martorii unei actiuni de impunere directa a puterii, drept paravan pentru urgentarea reformei! ... Din pacate, atitudinea doamnei Ministru imi aduce aminte de tinuta de justitiara de foarte trista faima si trista amintire a Monicai Macovei, candva sefa de drept a doamnei Pruna.
Nati Meir mai scrie ca s-a intalnit si cu Mucles Omar, fratele lui Omar Hayssam, si ca, in urma unei intrevederi cu Mordechai Tzivin ( avocat care traieste in Israel- n.red.), avocatul omului de afaceri sirian, a aflat mai multe aspecte referitoare la acest caz, care nu au fost date publicitatii, pentru ca avocatului amintit ii este teama ca ar putea fi arestat daca le dezvaluie.
Principalele modificari - In procese mai putin complicate judecatorul e obligat sa stabileasca termene foarte scurte, de o zi - Pentru tergiversarea proceselor foarte multi inculpati schimbau avocatul si cereau termen pentru ca noul avocat sa ia cunostinta de termen.
"Un avocat bun poate castiga 70-80 de milioane de lei pe luna, dar nu toti avocatii buni castiga bine. ... A doua se refera la cateva prevederi ale Codului Penal, cu care avocatii nu sunt de acord.
Totul este imprevizibil, insa baiatul si cu mama sa au luat un legatura cu un avocat care le-ar fi promis ca incearca sa o scoata pe Steluta Ivanciu din centrul pentru minori si sa o plaseze in arest la domiciliu la locuinta lui Codrin Adrian Stan din Illingen.
Gheorghe Piperea solicita demisia celor 3 sefi de Parchete si a membrilor CSM In urma deciziei Curtii Constitutionale, care a admis existenta unui conflict de natura constitutionala dintre puterea legislativa si puterea judecatoreasca pe ancheta OUG 13, celebrul avocat Gheorghe Piperea solicita demisia celor vinovati (atat din justitie cat si din politica), pentru situatia in care s-a ajuns in prezent.
Pe numele celor doi a fost intocmit un dosar penal, care urmeaza sa intre pe rolul Judecatoriei Carei. ... Iar pentru a justifica aceste sume mari care au circulat intre cele doua firme, le-au inregistrat in acte drept aport la capital depus de asociati, dupa care sumele au fost retrase.
Este prima iesire publica a lui Dragnea de la aprobarea OUG pentru modificarea Codului Penal. ... - Consideram ca orice incercare de subminare a activitatii guvernului e o tentativa de destabilizare a ordinii de drept. ... - E un drept castigat la Revolutie si care trebuie respectat.
reforma justitiei, ca serviciu public in orice stat de drept si modern , raportul CE si perspectiva accesului Romaniei la spatiul Schengen si problemele politicienilor aflati pe circuitul justitiei, inclusiv colegi precum Nastase si Mitrea sau altii colegi de la Senat.
Fostul premier Tariceanu si senatorul Puiu Hasotti considera drept inacceptabila campania publica prin care PD-L si presedintele Basescu ar incerca sa convinga societatea romaneasca sa accepte procedura asumarii raspunderii guvernului pentru reforma Codurilor penal, de procedura penala, civil si de procedura civila.
google-analytics.com