Cautare

1404 de rezultate pentru "marius vasi patrascu" (2.65 secunde)
Desi scopul creditului este de a acoperi cheltuielile de drum si de intretinere sau plata studiilor, Doru Patrascu, directorul Bancii Transilvania, sucursala Craiova, considera ca acest tip de credit nu a fost promovat in randul studentilor craioveni:
"Aproximativ 11% din Intreprinderile Mici si Mijlocii (IMM) din judet lucreaza cu Banca Transilvania", a declarat ieri Doru Patrascu, directorul sucursalei craiovene, in cadrul unei conferinte de presa.
"Un antreprenor aflat la inceput de drum trebuie sa aiba in vedere in primul rand flexibilitatea bancii pentru ca in acest moment nu are experienta, iar firma are o multitudine de probleme", a declarat Doru Patrascu, directorul Sucursalei Craiova a Bancii Transilvania.
În timp, în regiune se vor dezvolta firme care vor trimite specialisti ce vor lucra anumite perioade si care vor dori sa stea undeva", a declarat Nicolae Patrascu, directorul Uniunii Patronale a Agentiilor Imobiliare Oltenia.
În timp, în regiune se vor dezvolta firme care vor trimite specialisti ce vor lucra anumite perioade si care vor dori sa stea undeva", a declarat Nicolae Patrascu, directorul Uniunii Patronale a Agentiilor Imobiliare Oltenia.
În timp, în regiune se vor dezvolta firme care vor trimite specialisti ce vor lucra anumite perioade si care vor dori sa stea undeva", a declarat Nicolae Patrascu, directorul Uniunii Patronale a Agentiilor Imobiliare Oltenia.
Sorin Oprescu si arhitectul sef, Gheorghe Patrascu - s-a intrunit astazi in sedinta, la sediul Primariei Municipiului Bucuresti. Membrii comisiei au semnat in unanimitate procesul verbal de constatare prin intermediul caruia se propune Guvernului Romaniei ca lucrarea Magistrala 5 Metrou sa fie declarata de utilitate publica.
Gabriel Cotabita, Oana Lis, Oana Roman, Natalia Mateut, Roxana Iliescu, Andreea Tonciu, Mara Banica, Mariana Rosca, Andreea Patrascu, Andreea Buzdugan, care s-au declarat incantate ca brandul Calzedonia a ajuns in sfarsit si in Romania.
"Acum, doar o parte din proiecte vor realizate prin fonduri de la Uniunea Europeana, iar altele cu bani de la bugetul local. In functie de fondurile disponibile vor fi demarate cu prioritate anumite proiecte", a declarat arhitectul-sef al Capitalei, Gheorghe Patrascu.
Acest proiect va fi realizat cu fonduri europene", a precizat Gheorghe Patrascu. La Sala Palatului vor fi construite doua parcari subterane, mai exact in lateralele Pietii Palatului.
In PIDU sunt prevazute mai multe trasee pietonale si pentru biciclisti."Vor fi facute trasee pietonale de la Piata Romana la Piata Rahova, Gradina Botanica, Hala Traian, prin reconfigurarea circulatiei auto si reducerea benzilor de circulatie in favoarea trotuarelor", a declarat pentru B365.ro, Gheorghe Patrascu arhitectul-sef al Capitalei.
Intre acestea, construirea de parcari si centre de business pentru tineri", a declarat arhitectului-sef al Capitalei, Gheorghe Patrascu. In urmatorii ani, primaria si-a propus sa construiasca sapte parcari:
Am trecut pe locul doi si sunt sigur ca vom prinde play-off-ul, deoarece doar de noi depinde", a spus ieri Sorin Patrascu, antrenorul craiovencelor.
Reamintim ca actualii conducatori ai AJF Dolj, Nicu Neagoe si Sorin Patrascu, sunt suspendati din functii pentru doi ani de catre Comisia de Disciplina a FRF, ei neputand schimba verdictul nici saptamana trecuta, la Comisia de Recurs.
Fotbalul feminin din Romania bate pasul pe loc Dupa incheierea finalei mari a avut loc o partida demonstrativa care a pus fata in fata fotbalistele de la Real Craiova (antrenor Sorin Patrascu) si o selectionata a profesorilor organizatori din care a facut parte si Victorina Simion, una dintre cele mai titrate fotbaliste craiovene, care in 1992 a iesit campioana nationala cu formatia CFR Craiova.
In cadrul evenimentului principal, la Romexpo vor fi organizate doua puncte de interes, unul de esports, unde se vor desfasura finalele turneelor, si cel de-al doilea, de entertainment, unde comunitatea de gaming va putea interactiona cu youtuberi cunoscuti precum Ovidiu Ovvy Patrascu, Alexandru Colo Balan.
Creative Monkeyz, Lectura de la A la Z, Bercea, Gami (5GANG), Fratii Munteanu, iRaphahell, Ovidiu 'Ovvy' Patrascu, Bobospider, XCretzu, ZaSami, Jaxi, IceManLucky, EpicShorty, Werty si Madalin.
La standul acestora, ii puteti gasi pe Lucia Patrascu si Florin Raicu de la Agentia de publicitate Touch Communication care va pot da informatii despre aceste produse de la firma Scholl.
Restaurantul La Vioara Rosie este deja cunoscut pentru muzica live, serile tematice si preparatele delicioase Pentru ca noaptea dintre ani sa fie unica, Restaurantul La Vioara Rosie isi intampina invitatii cu muzica de petrecere de cea mai buna calitate asigurata de Taraful George Patrascu si artistii:
Marian MOICEANU, Rectorul Universitatii, Gheorghe PATRASCU, fostul Arhitect-Sef al Capitalei, lector. Arh. Emil IVANESCU, Vicepresedinte al Ordinului Arhitectilor din Romania Filiala Bucuresti, cat si, din partea administratiei locale a Sectorului 6, Marcel BERA, Arhitect Sef si Adrian VIGHECIU, Administrator Public.
google-analytics.com