Cautare

1404 de rezultate pentru "marius vasi patrascu" (3.59 secunde)
Oltencele au fost invinse duminica, in deplasare, de vicecampioana FCM Targu Mures, scor 3-0, dupa un meci pe care antrenorul Sorin Patrascu l-a catalogat ca fiind cel mai slab de pana acum al elevelor sale.
Elevele lui Sorin Patrascu au inregistrat ieri al doilea esec in patru zile in play-off-ul Ligii I. ... Fetele de la aceasta echipa stau toate intr-un internat, au trei mese pe zi si beneficiaza de conditii foarte bune de pregatire", a spus Patrascu.
Elevele lui Sorin Patrascu au invins in deplasare pe CS Brazi, scor 3-0 (2-0), si mai au nevoie de un singur punct in ultimele trei partide pentru a-si atarna la gat medaliile de bronz.
Speram ca antrenorii de la lot sa mizeze pe ea si jucatoarea sa-si demonstreze valoarea", a spus ieri Sorin Patrascu, antrenorul Andreei de la echipa de club.
Monique, Strada Lipscani 59, Now&Wow (Patrascu Voda 2), Moda Mania (Calea Victoriei 208), Piasti (Pache Protopopescu 52) si virtual pe pagina de FB: ... Lipscani 59, Now&Wow (Patrascu Voda 2), Moda Mania (Calea Victoriei 208 ), Piasti (Pache Protopopescu 52) si virtual pe pagina de FB:
Povestea de viata a doamnei Patrascu, reintoarsa pe coperta revistei Femeia” dupa 30 de ani, este plina de emotie si de bucuria reintalnirii cu spiritul mereu proaspat al revistei.
Gabriela Patrascu, studenta de la Universitatea de Medicina, care a disparut pe 11 ianuarie, a fost gasita moarta in padurea de la Orhei.
Senatorul Marius Marinescu, exclus in urma cu aproape o luna din Partidul Democrat, a intrat in Partidul Conservator. "De astazi, un fost membru marcant al PD a devenit membru marcant al PC'", l-a prezentat presedintele PC, Dan Voiculescu, pe senatorul Marius Marinescu, duminica.
Dupa ce Marius Necula a afirmat ca Organizatia Municipala a Partidului Democrat Liberal s-ar fi "prabusit", presedintele acesteia, Cosmin Paun, spune ca emotiile l-au determinat pe Necula sa faca astfel de afirmatii si faptul ca inca nu si-a definit foarte bine optinunile in ceea ce priveste apartenenta politica.
La Organizatia Municipala, dupa demisia lui Cosmin Paun, a fost numit ca presedinte interimar Doru Resmerita, dar a venit si randul acestuia sa fie indepartat, pentru ca aceasta functie era vanata de fostul social-democrat Marius Necula.
Gazetarul si omul de televiziune Marius Tuca a implinit 44 de ani. ... • Marius Tuca: ... Cine este, de fapt, Marius Tuca? • Marius Tuca: ... • Marius Tuca:
Gazetarul si omul de televiziune Marius Tuca a implinit 44 de ani. ... • Marius Tuca: ... Ce reprezinta acestea pentru cariera lui Marius Tuca? • Marius Tuca: ... Indraznesc sa spun ca nu putem exista unul fara celalalt, ca Jurnalul National si Marius Tuca au acelasi ADN.
Marius Tuca a publicat o poezie de dragoste (mai bine zis erotica) devenita viral pe internet. ... Plus expresia folosita de Marius Tuca. ... Marius Tuca face ravagii pe Facebook cu poezia "Am sa te fut".
Cele trei vedete au luptat alaturi de coregrafii lor, pentru marele premiu, au fost Marius Manole, Alex Velea si Liviu Teodorescu. ... Marius Manole este castigatorul primului sezon UITE CINE DANSEAZA.
Centrul European Cultural si de Tineret pentru UNESCO Nicolae Balcescu si Primaria Sector 4 prezinta spectacolul BucureESTI, un suflet de oras, cu MARIUS VERNESCU (pian), Alexandru Pribeagu (actor), Raluca Stoica (voce), Gabriel Stanescu (vioara) si invitatii lor.
Miercuri, 23 mai 2018, la orele 16.00, la Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei, indragitul compozitor MARIUS TEICU, lanseaza 3 ALBUME cu cele mai indragite slagare, musicaluri si melodii din filme si show-uri de televiziune celebre ale atat de indragitului compozitor.
PSD Calarasi/Marius Dulce, candidatul la functia de primar al municipiului Calarasi PSD Calarasi si-a anuntat candidatul pentru Primaria Municipiului Calarasi in prezenta Ecaterinei Andronescu si a lui Codrin Stefanescu.
Sigur, Marius Dulce este emotionat el asa in general, dar nu este emotionat in relatiile cu oamenii. Nu odata am fost cu el si cu colegul meu Cristodor prin oras sa vorbim cu oamenii, iar pentru asta sunt convins ca vom castiga, cu Marius, aici la Calarasi.
Marius de 23 de ani si F. ... Marius si L. ... Marius si M.Veronica in stare de retinere, urmand a fi prezentati Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti cu propunere de arestare preventiva impreuna cu alti faptuitori au savarsit la data de 15.09.2011 o tentativă
Ea a venit insotita de social-democrata Aura Vasi;le, dar si de reprezentanti ai PC si ai PNL, iar in momentul votului a spus:
google-analytics.com