Cautare

1382 de rezultate pentru "maria ciobanu" (7.83 secunde)
Directorul SPS, Sorin Ciobanu, a confirmat ca subalternul sau delegat cu înregistrarea cantitatii de gunoi depozitat zilnic nu s-a aflat ieri la post. ... Însa trebuia sa ne anunte, nu sa plece din post“, a spus Ciobanu.
La rândul sau, directorul Serviciului de Salubritate, Sorin Ciobanu, a recunoscut ca datoreaza bani celor de la Eco Sud, dar a dat vina pe craioveni. „Datoriile provin de la asociatiile de proprietari si, din câte stiu eu, urma ca primaria sa negocieze esalonarea lor“, a spus Ciobanu.
Directorul Serviciului de Salubritate, Sorin Ciobanu, prezent si el la negocieri, a spus ca plata celor 12 miliarde de lei vechi, cât reprezinta miza renuntarii la procesul cu Eco Sud, se va face esalonat.
La rândul sau, directorul Serviciului de Salubritate, Sorin Ciobanu, a recunoscut ca datoreaza bani celor de la Eco Sud, dar a dat vina pe craioveni. „Datoriile provin de la asociatiile de proprietari si, din câte stiu eu, urma ca primaria sa negocieze esalonarea lor“, a spus Ciobanu.
  Brokerii apreciaza clientii de top Directorul Invest Trust SA, George Ciobanu, afirma ca numarul marilor investitori în actiuni va creste anul acesta. ... Numarul lor va creste anul acesta, pe fondul redresarii Bursei“, a declarat George Ciobanu.
Potrivit directorului Serviciului de Salubritate, Sorin Ciobanu, ajustarea de preturi este motivata de scumpirea motorinei si de indexarile salariale prevazute prin lege si prin Contractul Colectiv de Munca.
Potrivit directorului Serviciului de Salubritate, Sorin Ciobanu, ajustarea de preturi este motivata de scumpirea motorinei si de indexarile salariale prevazute prin lege si prin Contractul Colectiv de Munca.
In aceeasi situatie se mai gasesc si unitatile scolare din Saraiu, Ciobanu - doua scoli de arte si meserii, respectiv din Crucea si Dulgheru.
În cazul în care guvernul nu va respecta revendicarile noastre, în 30 de zile Agrostar va bloca România", a amenintat Florin Ciobanu, directorul Legumicola Plesoiu si presedintele Agrostar, filiala Olt.
Este un moment istoric în istoria bursei de la noi", a spus George Ciobanu, director al SSIF (Societate de Servicii de Intermediere Financiara) Invest Trust Craiova. ... Deci, consecintele ar putea fi mari de tot pentru România", a spus George Ciobanu.
"Clientii Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) beneficiaza, incepand cu acest an, de o prima de la stat de 25% (fata de 15%, cat a fost pana in anul 2008) din cuantumul economiilor din anul precedent, dar nu mai mult de 250 de euro", a declarat Alexandru Ciobanu, presedintele RBL, intr-o conferinta organizata la Craiova.
Incepand cu acest an prima de la stat acordata persoanelor fizice ce economisesc la Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) s-a majorat de la 15% cat era in 2008 la 25% din cuantumul economiilor realizate in anul precedent de respectivul client insa nu mai mult de 250 euro pe an a precizat ieri in cadrul unei conferinte de presa Alexandru Ciobanu presedintele RBL.
Prin temperaturi extreme se intelege temperaturi ale aerului care depasesc 37 de grade", a explicat Marius Ciobanu (foto), directorului coordonator-adjunct al Inspectoratului Teritorial de Munca Constanta, Marius Ciobanu.
Agentii economici trebuie sa asigure cate 2-4 litri de apa fiecarui angajat", a precizat Marius Ciobanu, director-coordonator-adjunct la ITM Constanta.
Pentru alti actionari, pretul oferit nu era cel asteptat", a spus George Ciobanu, directorul Invest Trust, societate de servicii de investitii financiare. ... Practic, prin aceasta procedura, te obliga sa iesi din societate", a precizat George Ciobanu, directorul Invest Trust Craiova.
Si directorul SSIF Invest Trust, George Ciobanu, sustine lichiditatea FP, dar aceasta s-ar datora faptului ca "este administrata de un fond de investitii strain si cei mai multi investitori straini au incredere in Franklin Templeton, administratorul FP".
Vom pasi in Bucurestiul elegant definit de boema bucuresteana, alaturi de Alexandru Raileanu la pian, impreuna cu Emi Ciobanu la acordeon si Gabi Stanescu la vioara. ... Emi CIOBANU Vioara:
Cercetatorul Cristian Ciobanu, cel care a conturat harta fricii, isi propune acum sa o actualizeze- lucru posibil doar prin raspunsurile voastre. ... Harta fricii in Bucuresti, atitudinile endogene si exogene este un studiu realizat de Cristian Ciobanu, autor al cartii Bucuresti.O geografie mentala.
Doctorul Magdalena Ciobanu, coordonatorul Programului National Stop Fumat si expert pentru controlul tutunului la OMS, ne avertizeaza ca fumatul constituie cauza a 90% din decesele prin cancer pulmonar, a 75% din decesele prin bronsita si emfizemu si a aproximativ 25% din decesele prin boli cardiovasculare. ... Magdalena Ciobanu.
Magdalena Ciobanu, de la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" si coordonatorul programului national "Stop Fumat", a demonstrat ca, desi a aparut ca metoda de abandonare a tabagismului, totusi tigara electronica nu ne ajuta sa scapam de acest viciu.
google-analytics.com