Cautare

65 de rezultate pentru "margele" (2.90 secunde)
Acum este prima data cand am lucrat margele din lemn. Achizitionez pielea din Spania si Italia", ne-a spus Lumninita Popescu.
Unul dintre "brandurile" Sapantei (caci nu doar marile case de moda se pot lauda cu asa ceva, ci, iata, si arta populara) este Maria Zapca, care tese covoare, face cergi, camesi, zgardane (celebrele "bijuterii" maramuresene care arata ca niste minunate zgarzi cu margele), costume populare, traistute si cate si mai cate alte lucruri.
Tinuta de culoarea piersicii, fara bretele, cu aplicatii de margele, face parte din colectia primavara / vara 2014 semnata de designerul roman stabilit la Hollywood, Lorena Sarbu.
Traditii si obiceiuri Crestinii ortodocsi il sarbatoresc pe 1 ianuarie pe marele ierarh Vasile ce Mare, unul dintre cei mai importanti Parinti ai Bisericii, care a trait in secolul al patrulea dupa Hristos in Capadocia Pe 1 ianuarie, fetele nemaritate impletesc crengute de mar, pe care atarna busuioc, o batista, o para argintata, un sir de margele si un inel.
Bijuterii din portelan pictate manual, decoratiuni din lemn, bijuterii din argint si pietre semipretioase, bijuterii vesele de primavara din margele de sticla, cosmetice, produse bio de ingrijire, aranjamente florale de inspiratie retro, baloane, decoratiuni feng shui, cristale swarovski, haine si accesorii, pielarie, gravura pe metal si sticla, artizanat, cafea si ceaiuri, acestea sunt doar o parte dintre produsele care vor imbia indragostitii la Sala Dalles (https://www.facebook.com/sala.dalles?fref=ts) in perioada 6-14 februarie, zilnic, de la ora 10.00 la ora 20.00.
Cristina Ioana a venit cu sevaletul si lucreaza chiar la standul sau din Parcul Cismigiu, in timp ce mama ei, Angela Avram, creeaza bijuterii superbe din cristale, margele si swarovski.
La standul meu puteti achizitiona un ou urias, de strut, cu ceara in relief - la 250 RON, oua din lemn peste care am aplicat margele - la 15 RON, oua mici incondeiate - la 10 RON si oua traditionale - la 10 RON.
Designerul spune ca a folosit margele asemanatoare cu niste cristale. Eugen REABENCHII, STILIST-DESIGNER FASHION: - Fiecare desen este pus initial pe hartie, apoi pe tesatura.
cercei, bratari, coliere, cu pietre, margele si cristale, cutii din lemn sau Mdf, pentru bijuterii si suporturi de prezentare create de Silviu - la 50 RON, pictate sau facute in tehnica servetelului, jucarii din plus crosetate, bentite crosetate - 35 RON, accesorii diverse.
La standul sau, gasiti seturi de lenjerie din bumbac - doua seturi la 160 RON, un set de lenjerie - la 90 RON, matanii lemn de masline de la Mecca - 150 RON, matanii din pietre naturale, bratari din pietre - 25 RON, siraguri din margele - intre 15 RON - 60 RON (lucrate manual), spinner cu lumini colorate (leduri) - 18 RON si spinner fara leduri - 12 RON, evantaie, cuburi, elefantei din jad - 25 RON.
coliere cu pietre naturale, cu margele, din otel inoxidabil la 55 RON, 75 RON, 95 RON si 120 RON, portofele din piele naturala la 35 RON (pictate si cu broderie), portofele din piele pentru marunt la 15 RON.
Si gablonturile sunt la mare cautare la standul Claudiei (bratari din os superbe, cercei cu pietre diverse sau coliere cu margele si pietre diverse).
Le accesorizez cu panglici tipice de palarii si materiale textile, margele de lemn sau chiar si pietre pretioase. Cea mai accesibila palarie a mea costa 150 RON.
Avem si coliere si bratari cu margele superb create, intre 40 RON - 100 RON. Avem si un ceas din ceramica de Corund, la 60 RON.
In afara de farfuriile pictate, mai gasiti la standul sotilor Carmina si Peter Brancoveanu si bratari superbe, din lemn, peste care sunt aplicate margele, dar si cercei cu motive traditionale.
Le preface in margele de gheata... "Cand am ajuns eu, studenta era moarta... Saracuta de ea, biata copila, ii inghetasera pana si lacrimile pe obraz", ne-a dezvaluit un martor care a participat la extragerea victimelor din epava avionului, salvator care a dorit sa-si pastreze anonimatul.
coliere din melci - la 10 RON, bijuterii din lemn, bijuterii din lemn, precum bratari din lemn - la 10 RON, bratari din margele - la 10 RON, cercei din pietre semipretioase - la 10 RON perechea, cercei din hartie (origami) - la 10 RON perechea", a mai precizat Stelian Popa.
Din Basarabia vin mesterii Natalia Cangea, cu impletituri, Ruslan Scutelnic, cu ceramica si Ludmila Girlovan, cu lucruri cusute cu margele.
ateliere de face painting, ateliere de povesti muzicale interactive, ateliere de creatie cu accesorii din fetru, margele si paiete colorate, ateliere de colaje, ateliere de decorat oua de Paste, ateliere de realizat cosuri de rachita ornate, baloane din nasturi, carlige de rufe din lemn ornate sau ateliere de construit copaci din hartie.
Copiii vor invata teorii de baza despre desen si culoare, pe care le vor aplica in exercitii variate, de la desene la lucrari pictate si la povesti pe seama acestora pana la lucrarea unor forme si figuri din lut sau plastilina, dar si din margele.
google-analytics.com