Cautare

4563 de rezultate pentru "marcu emil numaru de telefon fix" (2.81 secunde)
Olguta Vasilescu nu mai poate sa taca dupa dosarul de la DNA: Iohannis si Boc au facut fix acelasi lucru!
Batalia pentru sefia PD a fost inceputa deja de Emil Boc, care incearca de pe acum sa-si asigure sustinere din teritoriu. El considera ca anuntarea mai multor candidaturi demonstreaza ca in partid exista “o competitie de idei si argumente“.
El aminteste de vizetele lui Ceausescu la fabrici cand totul iesea bine si le compara cu vizitele pe care le efectueaza acum premierul Boc si presedintele Basescu.
Daca, in 2004, s-a reusit polarizarea voturilor catre candidatii a doua mari blocuri, PSD-PC si A.D.A., restul adversarilor fiind la rubrica etc, in 2000, la fel ca si acum, exista un loc unu categoric, Ion Iliescu, urmat de un grup de 4-5 candidati distantati de procente putine.
Imediat dupa demisia lui Emil Boc din functia de premier, garda veche a cerut retragerea Elenei Udrea din guvern. Refuzul acesteia de a renunța la Ministerul Dezvoltarii Regionale a creat o stare conflictuala in partid, care risca sa explodeze in orice moment.
Senatorul Ioan Chelaru a sustinut o declaratie politica, intitulata "Presedintele jucator mizeaza pe o fundatura, primarul Emil Boc se ascunde in ea", pe care o puteti citi in continuare.
Posibilitatea de pastrare a numarului de telefon atunci cand se schimba operatorul se va concretiza tehnic incepand cu 21 octombrie, utilizatorii putand beneficia de acest serviciu in 10 zile de la depunerea unei cereri la furnizorul la care este abonat, a anuntat Autoritatea de Reglementare.
Cel putin 84 de morti.
Aproximativ 14.000 de utilizatori de telefonie mobila au trecut, in ultimele doua luni, la alt operator, fara schimbarea numarului de telefon, cei mai multi alegand Cosmote Romania - 5.960, companie urmata in acest clasament de Orange Romania - 4.167 si Vodafone Romania - 3.778.
Senatorul Gheorghe Marcu a sustinut, in plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului, o interventie la dezbaterile privind Bugetul pe 2011, pe care o puteti citi in continuare.
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Senatorul Gheorghe Marcu (foto) l-a interpelat pe Emil Boc, Prim Ministrul Romaniei.
Senatorul Gheorghe Marcu (foto), presedintele Departamentului pentru relatia cu patronatele si piata de capital, a transmis un comunicat de presa pe care il puteti citi in continuare:
Senatorul Gheorghe Marcu l-a interpelat pe Primul Ministru al Romaniei Emil Boc. ... Contractele de privatizare ale S.C.
Presedintele interimar al PD, Emil Boc, a anuntat ca va candida la functia suprema in partid cu o motiune populara. Decizia liderului PD vine la o saptamana dupa ce Partidul Socialistilor Europeni le-a refuzat democratilor statutul de membru cu drepturi depline.
60 de ani de istorie Off Road. ... Sunt ca niste batrane doamne, din inalta societate, care, in zi de sarbatoare, isi etaleaza rochiile cu dantela sub privirea atenta a majordomului care le serveste cu benzina proaspatasi vasilina pentru obositele lor articulatii.
Presedintele PD, Emil Boc, a cerut ieri la Cluj ca PSD si PNL sa faca public protocolul de guvernare, iar social-democratii sa-si arate deschis sustinerea pentru Cabinetul II Tariceanu.
Presedintele PSD, Victor Ponta, raspunde acuzatiilor aduse, vineri, de presedintele PDL, Emil Boc, potrivit caruia Opozitia incearca sa ridice un zid impotriva Justitiei, prin "exploatarea mediatica a unei actiuni legale". "Emil Boc, astazi, a fost corect. Arestarea lui Nicolescu este pusa si este facuta de PDL.
Sustinator al candidaturii lui Vasile Blaga la sefia PDL, Cezar Preda spune intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul" ca cei care-l sprijina pe Emil Boc vor, de fapt, sa-i "indulceasca" viitorul apropiat.
C-Cactus este un concept car inovator, care va fi prezentat, în premiera mondiala, la Salonul Auto de la Frankfurt din 2007.
google-analytics.com