Cautare

551 de rezultate pentru "marcel bujor" (2.82 secunde)
Senatorul Marcel BUJOR a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Actuala opozitie ofera o alternativa la instabilitate", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Marcel BUJOR a sustinut o declaratie politica intitulata: Adunarea Popoarelor din Kazahstan - Modelul unitatiim si armoniei interetnice. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Dumitru-Marcel Bujor a sustinut o declaratie politica, intitulata: Ultima suta de metri de mandat. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Marcel BUJOR l-a interpelat pe Ministrul Economiei, Comertului si Turismului, Mihai Tudose. Obiectul interpelarii: Implementarea unui program de modernizare si investitii in vederea repornirii rafinariei RAFO Onesti.
Senatorul Marcel BUJOR a sustinut o declaratie politica intitulata: Onesti nu uita, RAFO este sansa ta! Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Marcel BUJOR a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Masacrul de la Fantana Alba: un Katyn romanesc si o lectie de istorie si demnitate nationala", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Marcel BUJOR a sustinut o declaratie politica intitulata: 30 noiembrie - Ziua romanilor de pretutindeni. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Marcel BUJOR a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Realitatea cruda a batranilor din Romania", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Marcel BUJOR a sustinut o declaratie politica intitulata: Fara vaccinuri si salarii la Institutul Cantacuzino. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Marcel BUJOR a sustinut o declaratie politica intitulata: Sistemul sanitar din Romania are nevoie de resuscitare.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Marcel BUJOR a sustinut o declaratie politica intitulata: 27 martie 1918 - Unirea romanilor de pe cele doua maluri ale Prutului.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Marcel BUJOR a sustinut o declaratie politica intitulata: Comunitatea romaneasca din Ucraina: intre afirmare identitara si bugetul insuficient alocat de statul roman.
Senatorul Marcel BUJOR a sustinut o declaratie politica intitulata: Un an nou scolar si vechile probleme ale sistemului de invatamant romanesc.
Senatorul Marcel BUJOR a sustinut o declaratie politica intitulata: Batranii Romaniei se lupta cu singuratatea si nepasarea. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Directorul regional al Directiei Regionale in Constructii Sud-Vest Oltenia, consilierul judetean Marcel Marcea, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca Primaria Craiova risca o amenda de pana la 30.000 de lei daca va emite autorizatii de construire fara ca orasul sa aiba un Plan Urbanistic General aprobat.
Directorul regional al Directiei Regionale in Constructii Sud-Vest Oltenia, consilierul judetean Marcel Marcea, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca Primaria Craiova risca o amenda de pana la 30.000 de lei daca va emite autorizatii de construire fara ca orasul sa aiba un Plan Urbanistic General aprobat.
In cursa pentru functia suprema in fotbalul romanesc s-au mai inscris presedintele FR de Minifotbal, Razvan Burleanu, fostul fotbalist Marcel Puscas si fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram.
Deputatii gorjeni Pantelimon Manta (PC) si Marcel Romanescu (PD) nu au renuntat la functiile de baza pe care le exercita la Universitatea "Constantin Brancusi" si presteaza la Camera Deputatilor prin cumul de functii, motivul fiind salariul mult mai mare de la facultate, cel putin in cazul deputatului conservator.
Dan Ilie Morega, presedintele filialei judetene a PNL, a precizat ca-l va propune si-l va sustine pe listele parlamentarilor europeni pe deputatul PD Marcel Romanescu. ... Dar organizatia de la Gorj il va sustine pe tanarul democrat Marcel Romanescu, chiar daca PD Gorj nu vrea sa-l propuna.
Solomon, sensibil la proiectul "Lunca Jiului" Reprezentantul Asociatiei "Pro Democratia", Marcel Radut Seliste, a criticat cheltuielile primariei planificate pe anul in curs, in mod special dublarea sumelor pentru salarii si cheltuielile "prea mari" pentru parcuri si zone verzi, cu referire directa la Parcul Lunca Jiului.
google-analytics.com