Cautare

97 de rezultate pentru "manuela golescu" (2.74 secunde)
Autobuzele 126, 168, 226 si 368 vor reveni pe traseele de baza Ca urmare a finalizarii lucrarilor de reabilitare a sistemului rutier din intersectia Bd. Dinicu Golescu/ Str. ... Dinicu Golescu, prin Bd. Dinicu Golescu, Str. Stirbei Voda, urmand apoi traseele initiale.
Dinicu Golescu, Str. ... Strada Mircea Vulcanescu - Bulevardul Dinicu Golescu Tronsonul V: Bulevardul Dinicu Golescu - Calea Plevnei Tronsonul VI:
Circulatia in intersectia bulevardelor Dinicu Golescu si gen. Berthelot cu Berzei, inchisa trei luni Circulatia in intersectia strazii Berzei cu bulevardele Dinicu Golescu si general Berthelot, din Bucuresti, se inchide intre 11 august si 11 noiembrie, pentru continuarea lucrarilor ce au loc pe traseul "diametralei nord-sud".
Dupa doua luni de la deschiderea sa, cabinetul parlamentar al deputatului PSD Manuela Mitrea (foto), care functioneaza in incinta Casei de Cultura a Sindicatelor, a fost vizitat de zeci de constanteni.
Dupa doua luni de la deschiderea sa, cabinetul parlamentar al deputatului PSD Manuela Mitrea (foto), care functioneaza in incinta Casei de Cultura a Sindicatelor, a fost vizitat de zeci de constanteni.
Geoana a precizat ca va exista cel mult o propunere de la centru pentru lista Constantei, cel mai probabil fiind vorba despre Manuela Mitrea, sotia lui Miron Mitrea, ori actualul senator de Constanta Cristian Diaconescu, dar despre care se stie ca nu este neaparat favoritul social-democratilor de la malul marii.
La randul sau, deputata constanteana Manuela Mitrea s-a aratat socata de anuntul lui Vanghelie. ... Campania incepe la miezul noptii, Doamne iarta-ma, iar PSD-ul debuteaza cu o excludere!", ne-a declarat Manuela Mitrea.
Mai vechi in bransa, deputatul PSD Manuela Mitrea si reprezentantii minoritatilor, Ibram Iusein si Amet Aledin au o indemnizatie lunara neta de cate 5. ... Si pentru ca aminteam de Manuela Mitrea, merita precizat ca este deputatul constantean cu cele mai mici cheltuieli:
Acum, la 36 de ani, Manuela Voicila e preocupata sa schimbe mentalitati si sa le ofere o sansa romanilor care vor sa-si depaseasca statutul de asistati social. ... De altfel, Manuela este unul dintre putinii romani care, din studentie, a inteles importanta voluntariatului, pe care l-a imbinat cu corporatismul.
Manuela Harabor, Tudorel Filimon, Corina Danila, Gabriel Fatu si Dan Tudor; ... Maia Morgenstern, Carmen Tanase, Adriana Trandafir, Virginia Rogin, Manuela Harabor, Tudor Istodor, Diana Cavallioti, Gabriel Fatu, Doina Teodoru, Ion Ionut Ciocia, Cosmina Dobrota;
- Am debutat la 18 ani, cand am venit la Bucuresti, cu o trupa de fete si cu sora mea, Manuela, langa mine. ... Manuela mi-a zis ca as fi foarte buna ca psiholog. ... - Stiu ca ai o relatie foarte apropiata cu sora ta, Manuela.
- Am debutat la 18 ani, cand am venit la Bucuresti, cu o trupa de fete si cu sora mea, Manuela, langa mine. ... Manuela mi-a zis ca as fi foarte buna ca psiholog. ... - Stiu ca ai o relatie foarte apropiata cu sora ta, Manuela.
Nicolae Golescu nr.39. ... se va putea circula in mod civilizat pe cel putin 40 de strazi, iar pina la sfirsitul anului viitor va fi reparat podul Golescu si refacute integral strazile Closca si Dariu Pop.
O macara ale carei contragreutati s-au rupt a cazut, luni dimineata, peste sediul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, distrugand o parte a cladirii si o masina parcata pe bulevardul Dinicu Golescu din Capitala.
La nivelul Primariei municipiului Satu Mare vor fi initiate in zilele urmatoare demersurile pentru aprobarea documentatiei privind lucrarile de reparatie capitala a podului Golescu.
Dinicu Golescu, str. ... Dinicu Golescu, Gara Basarab, - 205 Straulesti- Gara de Nord: Sos. Gh.Ionescu Sisesti, Bd. Ion Ionescu de la Brad, Sos.
Magheru pana la intersectia cu strada Nicolae Golescu, apoi banda unica continua pe str. Golescu pana la intersectia cu strada Constantin Esarcu - sensul de mers pe banda unica va fi catre Bd.
A fost impresionat de muzica mea si asa am ajuns sa iau sculpturile sale in lemn la standul meu de la expozitiile de la Sala Dalles", ne-a spus actrita Manuela Golescu.
De Martisor, voi fi prezent la targul de la Sala Dalles, la standul actritei Manuela Golescu, cu inimioare din lemn, cruciulite si flori din lemn.
"Dupa preluarea Brinkers (Bucuresti - n.r.), în vederea eficientizarii productiei si a alinierii produselor la legislatia europeana, a avut loc un transfer de activitate legata de margarina retail de la Craiova la Bucuresti, în timp ce productia de margarina industriala a continuat si s-a dezvoltat la fabrica din Craiova, preluând si volumele care se produceau anterior la fabrica Brinkers din Bucuresti", a declarat pentru GdS Manuela Banu, managing director al Orkla Foods România.
google-analytics.com