Cautare

164 de rezultate pentru "madalina" (3.94 secunde)
Madalina Pamfile, vacanta de vis in Dubai, cu familia! Cum se descurca satena cu cele doua fetite, dar si cum isi surprinde sotul de ziua lui de nastere.
Cercetat pentru furt dupa ce a intrat in casa surorii sale, Madalina Apostol, si a furat dintr-un seif bijuterii de 200.000 de euro, mare parte dintre acestea apartinand Monicai Gabor,Daniel Apostol risca acum intre un an si trei ani de puscarie.
Iubita lui Nick Radoi, Madalina Apostol recunoaste ca a calcat stramb si ca nu a respectat legea. Spovedanie neasteptata in scandalul care i-a dat viata peste cap.
Conflictul dintre Moisoiu si Popescu a izbucnit anul trecut, la scurt timp dupa alegerile locale, dupa ce fosta conducere interimara a pedelistilor a decis excluderea din partid a mai multor membri cu rezonanta, precum Narcis Amza, Madalina Popa si Danut Moisoiu.
Al doilea vicepresedinte al Consiliului Judetean Gorj este liberala Madalina Ciolocoi(20 de voturi pentru si sase impotriva). Cel mai tanar consilier judetean este Robert Filip(PP-DD), in varsta de 26 de ani.
In turul 1, craioveanca Elena Bogdan a fost invinsa de croata Mirjana Lucic, scor 6-1, 6-1, iar Madalina Gojnea a fost depasita de o alta romanca, Mihaela Buzarnescu (143 WTA).
Iata ce spune Ana Amelia Madalina Dinca, critic de arta si curator de expozitii, despre Florian Vilsan: "Remarcandu-se prin calitatile de portretist, Florian Vilsan se uita atent la caracteristicile faciale ale unor personalitati ale culturii.
MADALINA KADAR) Nebunia Game of Thrones (Urzeala Tronurilor) s-a intors, odata cu debutul celui de-al patrulea sezon al serialului. Ca sa tinem pasul cu fanii infocati, am facut un mic rezumat al actiunii si un inventar al personajelor - o mica introducere, pentru neinitiati, in lumea Game of Thrones.
Si asta pentru ca noua lidera a acestei structuri este Doinita Basescu, secondata de presedinta executiva Victoria Ploscariu si secretara generala Madalina Popa, toate membre ale organizatiei lui Mironescu.
Au luat cuvantul asistenti universitari craioveni, precum Madalina Nica, Oana Berceanu, iar studentii au fost reprezentati de Iulia Roxana Bulmez, studenta la Facultatea de Litere.
Studentul Anului din America de Nord, nivel universitar â€" Madalina Vlasceanu (Universitatea Rochester, SUA). Studentul Anului din America de Nord, nivel post-universitar â€" Carla Baricz (Universitatea Yale, SUA).
Cristian Ionescu a fost numit in functia de sef al Departamentului Legislativ, ßtefan Marza - in functia de director general al Directiei Generale de Dezvoltare, iar Madalina Ududoiu a fost numita in functia de director general al Centrului International de Conferinte.
Prezenta si ea la conferinta de presa, Doinita Basescu a anuntat succesul repurtat de organizatia de femei a PD Constanta, care a castigat un loc in Consiliul National a Organizatiilor Femeilor Democrate, prin Madalina Popa.
Noutatea a fost prezentata de Madalina Popa, proaspat aleasa secretar general al Biroului Permanent National, venita la conferinta de ieri in locul deputatului Mironescu.
Potrivit acestuia, pana in prezent s-au inscris pe lista de militanti aproximativ 40 de membri, dintre care de mentionat Madalina Popa, Alexandru Craciun, Mihaita Bobe, Matei Silviu, Adriana Campeanu, Alex Marin.
Dorel Onaca, Ion Popescu, Mircea Iustian, Narciz Amza, Madalina Popa, Danut Moisoiu, Catalin Filisan, Florin Gheorghe, Mircea Banias, Maria Stavrositu.
Nici data de 17 mai - a lansarii candidaturii - nu va fi lipsita de spectacol si voie buna, pentru ca sunt asteptate Fanfara 10 Prajini, Jean Constantin, Oltita Chirila, Maria Dragomiroiu, Madalina Manole si Liliana Mitrana.
Astfel, in afara de Narciz Amza si Madalina Popa, din partea PDL au fost desemnati drept consilieri locali, pentru urmatorii 4 ani, potrivit rezultatelor la alegerile locale, Dorel Constantin Onaca, Ion Popescu si Mircea Toader Iustian.
Tot in informarea cu pricina, Narciz Amza face urmatoarea remarca legata de faptul ca a aflat ca in data de 19 iunie au inceput sa fie stranse semnaturi pentru un memoriu care urma sa fie inaintat Biroului Permanent National, "in care dizolvarea Biroului Permanent Local si excluderea d-lui Danut Moisoiu sunt considerate nestatutare, precum si sustinerea celor doua consiliere locale PDL (Madalina Popa si Narciz Amza).
Tot Bobe a aratat ca, in timp ce el a primit instiintarea ca a fost exclus din partid, cei anuntati de Ion Popescu drept exclusi - Narciz Amza, Danut Moisoiu si Madalina Popa nu au primit astfel de documente.
google-analytics.com