Cautare

614 de rezultate pentru "luca marcel" (3.24 secunde)
Edu Stan a reusit sa ingroase randurile pilotilor cu performante deosebite, activitatea sa sportiva, precum si cea a tatalui sau, Marcel Stan, servind ca model campionului national absolut 2009, Daniel Onoriu:
El va fi ajutat de Marius Marchidanu si George Neacsu, rezerva fiind delegate Daniel Haidiner. Observatori vor fi Augustus Constantin si Marcel Vasile. ... Observatori vor fi Augustus Constantin si Marcel Vasile.
Managerul general al companiei Brinel, Marcel Borodi, a declarat ca sectorul de IT&C poate produce peste patru ani chiar si 20% din PIB.
(Cu cateva luni in urma, Marcel Petrisor afirmase, in redactia revistei Teatrul, ca in Romania va avea loc o miscare studenteasca, sprijinita de armata si avand ca obiectiv principal scoaterea limbii ruse din universitati.
Marcel Pavel este invitat special in cadrul concertului si va canta in duet cu artista care in decursul timpului si-a legat numele de colaborari cu artisti de prestigiu precum Jose Carreras, Cesaria Evora si Andrea Bocelli.
Marco & Seba (Marcel Botezan si Sebastian Barac) sunt romanii care au Compus cel mai recent single al artistilor internationali Nicki Minaj si Nick Jonas. ... Marcel Botezan si Sebastian Barac sunt producatorii responsabili de majoritatea hiturilor care au propulsat-o pe INNA de-a lungul vremii:
Toti actorii din distributie joaca perfect, iar Florin Piersic Jr., Marcel Iures, Claudiu Bleont, Razvan Vasilescu si Alexandru Bindea sunt de-a dreptul magnifici. ... Curzio Malaparte - Marcel Iures:
Aici includ piesele noi (Vilmanyi, Reiter, Bratu-Voicescu sau Marcel Iancu), orchestratiile nuantate ale lui Francisc Reiter, textele solistei si reluarea unor mari slagare ce ne duc putin cu gaandul la istoria genului:
Aici includ piesele noi (Vilmanyi, Reiter, Bratu-Voicescu sau Marcel Iancu), orchestratiile nuantate ale lui Francisc Reiter, textele solistei si reluarea unor mari slagare ce ne duc putin cu gandul la istoria genului:
Versurile sale apar in repertoriile copiilor (este autorul versurilor indragitului slagar Nu mi-e frica de Bau-Bau compus de Gabriela Sauciuc " Cicone), dar si ale multor solisti consacrați precum Corina Chiriac, Stela Enache, Angela Similea, Margareta Paslaru, Marcel Pavel, Paul Surugiu " Fuego, Monica Anghel, Aurelian Temisan, Ilie Micolov, Madalina Manole si mulți alții.
Redeschiderea centrului precum si indrumarea maicilor a fost posibila cu ajutorul mesterului olar Marcel Mocanu din localitatea Branistea - Galati.
De pilda, maiorul Jesse Marcel adunase in 1947, langa Roswell, niste placi subtiri ca hartia, dintr-un material extraordinar de usor dar care putea fi indoit doar cu multa greutate si care revenea la forma initiala fara nicio cuta, ori bagata in foc nu se inrosea si se racea apoi in cateva clipe.
Expozitia prezinta peste 60 de fotografii surprinse de Sebastian Marcel Oros in timpul evenimentelor ce s-au derulat dupa fatidica noapte din #colectiv si cele 23 de fotografii ale regretatei Teodora Maftei reunite sub titlul The London Unedited, imagini pe care jurnalista le-a surprins la Londra, in vara anului 2015.
Marcel Godric, director la Godrich Gluten Free, si sotia lui, Dana Duca, organizeaza vineri, 15 aprilie, la ora 12.00, o conferinta de presa cu ocazia deschiderii Salonului International de Suplimente Alimentare si Nutritie.
Unul dintre expozanti este si Marcel Godric, director al firmei Godrich Gluten Free - produse fara gluten, alaturi de care am stat de vorba in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
Marcel Pascu de la Crama de Soiuri Dealul Mare - virtuoz al vinului, Gramofon Wine: Avem trei game: Gramofon, cu muzica, cu tablourile, unde ne-am reunit intr-un pub pe Strada Pasteur nr.
Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a declarat ca negocierile cu PNL pentru formarea noului guvern nu pot fi facute altfel decat conform ponderilor parlamentare.
Marcel Ciolacu: "Haideti sa ne intoarcem la prioritatile romanilor" Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a precizat ca dupa intalnirile cu liderii PNL si UDMR, social democratii au propus un program de guvernare pe termen mediu si lung.
Marcel Ciolacu spune ca soarta pensiilor va fi decisa in zilele urmatoare, iar negocierile vor continua cu PNL, tocmai pentru ca au ramas foarte multe nediscutate, cum ar fi ce se intampla cu justitia si finantele.
google-analytics.com