Cautare

29 de rezultate pentru "lorena" (2.73 secunde)
Pe acordurile muzicale ale trupei Amadeus, invitati de renume ca Andreea Banica, Lidia Buble, Razvan Simion, Giulia, Ioana Flora, Tily Niculae, Andreea Maria Varlan, Lorena Ben, Hevito, Gabriela Simion, Xonia, Alexandra Badoi, Arthur, Rucsandra Hurezeanu, Andrei Nastase, Cornel Dinu Jr si reprezentanti media au fost introdusi in universul alb, imaginat prin texturi si taieturi grafice de designerul Alexandra Calafeteanu.
Agnes Toma / Simona Semen / Marie Ollie by Don Arthur / Laurentiu Barzoi / Aleha Toncea / Studio Cabal by Diana Dianu / Iza van Dee / Lia Avram / NO'HAI by Andreea Ciortea / Mimi Chipaila / Maressia / R'Ias Couture by Crina Moldovan / Aida Lorena / Cristina Lazar / Sandra Chira / Isabelle Vijiac / Andreea Micle.
Tot in primul week-end de festival, fanii comediilor romantice vor putea urmari Amintirile unui barbat in pijama (Memorias de un hombre en pijama) si ii vor intalni pe regizorului spaniol Carlos Fernandez de Vigo si pe Lorena Ares, artista care a condus departamentul de animatie.
UPDATE 10:22 Lorena Burlacu alaturi de Mihaela Barzila si fiul el, Max, au adus romanilor un prim moment emotionant.
Editia din acest an se va bucura in premiera de participarea unora dintre cei mai cunoscuti YouTuberi din Romania si Moldova ca Gami OS, Viktor Moozz, Mariposa (Lorena Francisc), Regend, Cezar Poiata, Eugen Anghel si Cristian Batrinu, Deniz Vural, Bibi, Daiana si Profesorul Trasnit Spooky.
Raluca Vasile, Dan Ioan, Nicu Rotaru, Oana-Maria Bucelea Marta Pozsonyi Elena Corina Laura Babos Lorena Somesan Carmen Manu Dorian Radu Alexandra Varlan, Nutritionist Maria Varga Ozzy Menabit, precum si voluntari Food Revolution cu care ne mandrim:
Raluca Vasile, Dan Ioan, Nicu Rotaru, Oana-Maria Bucelea Marta Pozsonyi Elena Corina Laura Babos Lorena Somesan Carmen Manu Dorian Radu Alexandra Varlan, Nutritionist Maria Varga Ozzy Menabit, precum si voluntari Food Revolution cu care ne mandrim:
La randul sau, presedintele francez i-a criticat pe cei care raspandesc minciuni despre noul tratat, afirmand ca acestia fac raul Istoriei si popoarelor noastre, intr-o referire la informatiile false difuzate despre document in special de extrema dreapta franceza, conform careia tratatul prevede ca Franta sa cedeze Germaniei locul sau de membru permanent in Consiliul de Securitate al ONU, iar germana va deveni limba administrativa in Alsacia si Lorena.
ORA 16.30 Lorena Radu, purtator de cuvant al Politiei Arad: "Persoanele care au fost ranite grav si usor sunt transportate cu ambulantele la Spitalul Judetean Arad.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
Ministrul Justitiei, Cristian Diaconescu, le-a multumit ieri senatorilor din grupul PSD pentru ajutorul si expertiza acordate proiectelor legislative din domeniu.
google-analytics.com