Cautare

138 de rezultate pentru "loredana bodo" (4.13 secunde)
Giani Kirita, Catalina Grama (Jojo), Florin Dumitrescu, Denis Stefan, Cristina Herea, Claudia Pavel (Cream), Eniko Georgescu, Doinita Oancea, Oana Roman, Claudia Hirsu, Alin Galatescu si Loredana Groza.
Pe 7 noiembrie, la Sala Palatului, Loredana isi asteapta fanii la un nou spectacol de exceptie - Imaginarium. Pentru acest eveniment, indragita artista a realizat o sedinta foto, optand sa poarte un sacou special, inspirat din traditia si obiceiurile romanesti, semnat de designerul Dorin Negrau.
Pe scena de la Arenele Romane, au urcat si Delia, alaturi de care au cantat piesa Cum ne noi si care a interpretat si Da, mama, piesa compusa de cei de la Carla's Dreams si Loredana Groza pentru Lumea ta, featuring-ul cu artistii, precum si o reinterpretare a O fata singura in noapte.
Delia, Loredana Groza, ANTONIA.
In cadrul FOC va fi deschis si un targ educational, cu peste 50 de expozanti, iar in fiecare zi copiii vor putea asculta povesti citite de artisti renumiti, printre care soprana Felicia Filip, campioana olimpica, mondiala si europeana la spada Loredana Dinu si dirijorul Corului National de Camera Madrigal - Marin Constantin, Anna Ungureanu.
Volumul Simona, scris de Dara Codescu si Alice Nastase Buciuta, cu o prefata semnata de o alta prietena apropiata a Simonei, scriitoarea si traducatoarea Angelica Lambru si cu coperta realizata de talentata Loredana Tufan pe baza unei fotografii de Paul Buciuta, a fost lansat pe data de 12 august in Bucuresi.
Pentru a marca deschiderea Scolii Comerciale Austriece din Romania, a fost dezvelita o placheta de catre Rudolf Lukavsky si Loredana Popescu, Directorul Colegiului Economic Costin C.
Vedeta TVR a facut o fapta buna si a lansat deja provocarea catre alte trei persoane publice, Loredana Groza, Marius Manole si Andreea Raicu, care la randul lor ii vor provoca pe altii.
Loredana, Andreea Banica, Monica Anghel si Lidia Buble, pana la vizitarea a doua nave militare, calarasenii vor avea parte de distractie la superlativ. ... recitaluri Lidia BUBLE, LOREDANA&band (scena din Centrul orasului) - 23.00-23.15:
- Loredana Groza ne-a onorat cu prezenta la deschiderea oficiala a boutique-ului nostru, apoi Laura Cosoi, Adela Popescu, Dana Rogoz, actritele Ana Olaru si Ilinca Manolache, dar si Alina Chivulescu sau Laurette au devenit cliente fidele!
LOREDANA de 26 ani, din judetul Bacau, care intretinea relatii sexuale orale cu un barbat, contra sumei de 30. ... LOREDANA in stare de libertate.
In cadrul unui interviu, acordat exclusiv pentru Xtra Night Show, Loredana Chivu a facut noi declaratii, dupa ce executorii i-au pus sechestru pe mai multe bunuri din casa, printe care canapele si chiar banda de alergat.
La spectacolul care a urmat mitingului au cantat, cate doua-trei piese, formatiile Bere Gratis, Proconsul (din care face parte Bodo, ginerele lui Traian Basescu), Directia 5, Parlament, Un-Q Sapro si Morometzii, Iris, Cassa Loco si Voltaj.
Siteul amintit mai mentioneaza ca Ioana Basescu s-a dus in Cuba impreuna cu sotul ei, cantaretul Bodo de la formatia Proconsul.
Printre cei aflati pe malul marii s-au numarat si familia fratelui presedintelui, Mircea Basescu, cat si cele doua fiice ale lui Traian Basescu. Ioana, fiica cea mare, a venit insotita de sotul sau, solistul Bodo de la Proconsul.
Sambata, pe 5 august, presedintele s-ar putea sa petreaca ziua de nastere a fiicei sale mai mari, Ioana, fie la Neptun (locatia unde tanara a ales sa isi serbeze cei 28 de ani anul trecut, la Restaurant "Mediterraneo"), fie la Mamaia, unde Bodo are un concert sponsorizat de o firma producatoare de vinuri.
Autoritatile locale din municipiul Petrosani au alocat 74.000 RON pentru sarbatorirea zilelor municipiului, manifestari ce vor avea loc la inceputul lunii septembrie, cand celor din Petrosani le va canta Bodo - ginerele presedintelui Romaniei.
Alaturi de Bodo si compania, invitat special în clipul piesei „Pentru tine“ este vedeta Antenei 1, Mihaela Radulescu, ea fiind din start foarte încântata de ideea de a filma alaturi de Proconsul.
Singura lui cucerire pe plan extern este Bodo Homobach, inaltul comisar pentru Pactul de Stabilitate in Europa de Sud-Est, pe care l-a fermecat profund La Viena (probabil, pe valsurile Dunarii).
Singura lui cucerire pe plan extern este Bodo Homobach, inaltul comisar pentru Pactul de Stabilitate in Europa de Sud-Est, pe care l-a fermecat profund La Viena (probabil, pe valsurile Dunarii).
google-analytics.com