Cautare

7151 de rezultate pentru "localitatea de numarul telefon 0266322225" (5.44 secunde)
Edilul orasului Techirghiol, Dumitru Romulus Bratu, a demonstrat in cele cateva luni de cand se afla in aceasta functie, ca stie sa administreze eficient localitatea de care raspunde.
Cotidianul "Replica" continua prezentarea realizarilor, dar si nereusitele primarilor din judetul Constanta la finalul primului an de mandat. Pentru unii este chiar primul mandat de primar, pentru altii este "cu repetitei".
Edilul-sef Constantin Vasile a fost amendat ieri de comisarii Garzii de Mediu, deoarece, pe cursurile de apa, la marginea padurii si chiar langa primarie localnicii depoziteaza gunoaiele. Primaria Bucovat nu are contract de salubrizare, desi se afla la o aruncatura de bat de Craiova.
In conferinta de presa sustinuta ieri, presedintele organizatiei judetene a PNG-CD, Adrian Smarandoiu, a tinut sa aminteasca unele dintre actele de caritate facute in comunele din judetul Galati sau care sunt in curs de realizare.
Intrucat alegerile din toamna inseamna vot uninominal, pentru cei care si-au anuntat intentia de a candida pentru Parlamentul Romaniei este important sa vada exact cum va fi impartit judetul, pentru a sti care zona il avantajeaza mai mult si unde sa candideze.
Fundatia pentru Apararea Cetatenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) militeaza pentru eliminarea sectiilor speciale de votare si introducerea votului pe baza de procura, dupa sistemul francez. "Consideram ca sectiile speciale de votare creeaza suspiciuni in ceea ce priveste acuratetea procesului electoral.
Peste 60% dintre comune si mai mult de 30% dintre orasele Romaniei risca sa-si piarda statutul. Echipe de inspectori guvernamentali au inceput, inca din iunie 2010, sa evalueze situatia financiara a primariilor din toata tara.
Actiuni in perioada 9-13 noiembrie 2012 Senatorul Toni Grebla, insotit de staful sau de campanie, s-a intalnit in perioada 9-11 noiembrie cu alegatorii din Jupanesti, Carbunesti, Turburea, Scoarta, Albeni si Prigoria.
Astfel, Anamaria Sava, director al Departamentului de Relatii cu Comunitatile din cadrul Companiei Bechtel ca santierele au fost deschise in localitatea Port - comuna Marca, punctul fiind unul de legatura cu tronsonul de autostrada din judetul Bihor.
ARIS testeaza piata doljeana pentru terenurile dorite de furnizorii Ford. ... Proprietarii de terenuri se întrec în oferte, intuind ca se pot îmbogati nesperat peste noapte. Companiile care lucreaza pentru Ford cauta suprafete compacte, cu acces la strada si cu posibilitati de racordare la utilitati.
Drumul Craiova - Segarcea, reabilitat de curand, va fi continuat in acest an pana in localitatea Carna, a anuntat luni Consiliul Judetean (CJ) Dolj.
Incepand din aceasta saptamana, si locuitorii din Crasna, Pogoanele, Peretu si Teaca, precum si un numar crescut de bacauani se bucura de produsele variate, de calitate si la preturi avantajoase oferite de PROFI la momentul cand cu totii se pregatesc sa-si umple camara cu bunatati pentru iarna.
Accidentul de autocar din regiunea Campania, soldat cu 38 de morti, in atentia presei italiene Corespondentul AGERPRES, Dana Enulescu, transmite:
"Ungureanu ori are puterea de a face ceva in Guvern, ori nu si atunci mai bine pleaca" Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca nu ar fi povestit la televizor ce a vorbit cu premierul Ungureanu la telefon, insa ‘‘daca primul-ministru s-a apucat sa povesteasca, trebuia sa aiba curajul sa spuna tot".
"Ungureanu ori are puterea de a face ceva in Guvern, ori nu si atunci mai bine pleaca" Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca nu ar fi povestit la televizor ce a vorbit cu premierul Ungureanu la telefon, insa ‘‘daca primul-ministru s-a apucat sa povesteasca, trebuia sa aiba curajul sa spuna tot".
Camataria, sau practica de a imprumuta bani cu o dobanda excesiva este raspandita in Romania.
Vedetele trustului Intact alaturi de artisti, jurnalisti si oameni din media au raspuns invitatiei si au fost prezenti in platou, unde au raspuns la telefon si au preluat donatiile telespectatorilor. Jurnalistii Antena 3 siAntena 1 au prezentat cazurile unor familii afectate de inundatii.
La fel cum s-a intamplat si cu iPhone de la Apple asa se intampla si cu Gphone de la Google.
Facebook devine disponibil pe orice telefon!" Facebook lanseaza o noua aplicatie dedicata tuturor telefoanelor de pe piata.
O problema frecventa a utilizatorilor de telefoane Android este viata scurta a bateriei. Platforma celor de la Google are multe avantaje, dar functionalitatile de ultima ora vin de obicei cu un mare dezavantaj, si anume consumul destul de mare al bateriei.
google-analytics.com