Cautare

61483 de rezultate pentru "listacu castigatori din 8 iulie de la deea" (9.10 secunde)
Concursul "Cum am grija de casa mea?" a fost lansat ca parte integranta a campaniei "Casa mea e UNIQA", avand ca scop principal informarea copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani despre riscurile la care este expusa propria lor casa in caz de incendiu, explozie, furtuna, trasnet, grindina, cutremur, inundatie sau furt.
Castigatorii au fost premiati pentru proiecte care vizeaza tratamentul pacientelor suferind de cancer ovarian, agentii cancerigeni potentiali din sosurile folosite la frigaruile de pui si imbunatirea calitatii aerului din locuinte pentru a reduce frecventa crizelor de astm, informeaza AFP.
Camera Deputatilor a adoptat, marti, Legea votului uninominal, cu 231 de voturi "pentru", 11 voturi "impotriva" si 18 abtineri. Deputatii au mentinut pentru alegerile parlamentare pragul electoral de 5% sau castigarea a sase mandate de deputat si trei de senator.
Sedinta ordinara a Consiliului Judetului din aceasta luna s-a consumat sub semnul campaniei electorale si al vesnicelor discutii contradictorii intre reprezentantii formatiunilor politice componente. Ultima sedinta ordinara a Consiliului Judetului nu s-a deosebit cu nimic de majoritatea sedintelor din mandatul acestui consiliu.
Opinia lui Dan Pavel despre incercarea de a rupe o parte din PSD a aparut pe Inpolitics si o puteti citi in continuare.
Liderii politici, slugi la baroni De teama sa nu se faca de ras la alegeri, marii lideri politici s-au bagat la stapan, acceptand protectia baronilor.
Printre laude si critici, ori printre explicatii despre cum sta treaba cu aprecierea leului, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, ne spune ca imbunatatirea standardului de viata depinde de cresterea productivitatii muncii in economie. Altfel spus, daca vrem sa traim bine, trebuie sa punem osul la treaba.
Licitatia, la care participa 83 de firme, a inceput ieri la Constanta. ... Mai trebuie stiut ca din 33 de sectoare, in care se imparte plaja litoralului romanesc, 5 nu au primit nici un fel de oferta, ele nefiind atractive din punct de vedere economic.
La sala de reuniuni a hypermarket-ului Carrefour din Constanta s-a desfasurat ieri festivitatea inmanarii premiilor elevilor castigatori ai concursului de desene pentru copii, avand ca tema Sarbatoarea Invierii Domnului.
Loteria Bonurilor, la prima extragere.
Ministerul Finantelor a organizat, duminica, prima extragere lunara a loteriei bonurilor fiscale din acest an, in studioul TV al Loteriei Romane, la care au participat toate bonurile fiscale emise in luna decembrie.
Sunt multe feluri de fericire, iar PROFI se bucura sa le aduca in cat mai multe case. Iata-i pe primii doi castigatori din Campionatului de bere PROFI, aflat in plina desfasurare: Nicolae Catalin, din Crevedia, si-a ridicat recent premiul de la PROFI, un scuter Vespa.
Aura Bogdan raspunde la intrebarea: De ce iesim din relatii? V-ati gandit vreodata de ce ati ales sa fiti intr-o relatie?
Programul "Locuinte ieftine pentru tineri", demarat de Primaria Constanta, a adunat sute de constanteni, sambata seara, in Piata Farului.
Democrat-liberalul Iulian Arama este sigur de faptul ca la alegerea vicepresedintilor Consiliului Judetului niciun coleg nu l-a tradat, sau cel putin asta reiese din spusele sale.
Legea uninominalului s-a aratat nedreapta cu unii dintre castigatorii colegiilor in care au candidat la alegerile din 30 noiembrie. Desi au strans cele mai multe voturi, multi castigatori nu s-au regasit printre membrii viitorului Parlament, trezindu-se deputati sau senatori candidatii clasati pe locurile trei sau patru.
Indiscutabil, Ziua Nationala a oricarei tari e un prilej de bucurie, onoare si mandrie pentru cetatenii statului respectiv.
Prabusirile monedei unice europene si ale dolarului din ultima perioada au fata si revers.
Produsele oferite copiilor prescolari si celor din invatamantul primar din judetul Dolj vor fi furnizate in anul scolar 2006-2007 de aceleasi firme care au livrat produsele si anul trecut.
La sfarsitul saptamanii trecute, companiile RCS&RDS si Telemobil (Zapp) au reusit sa castige licitatia pentru atribuirea a ultimelor doua licente de telefonie mobila din generatia a treia (3G).
google-analytics.com