Cautare

4119 de rezultate pentru "lista scoli postliceale sanitare acreditate resita" (2.73 secunde)
Mihai Stepanescu, primarul Resitei, paraseste PDL pentru a trece la PSD Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, ca primarul municipiului Resita, Mihai Stepanescu, va parasi PDL pentru a trece la PSD.
Este vorba despre Ispat Sidex, Ispat, Siderurgica Hunedoara, Donasid Calarasi, COS Targoviste, Industria Sarmei Campia Turzii, Otelu Rosu si CSR Resita. ... Cea mai mare parte a reducerilor a fost deja realizata, trebuind sa mai fie inchise si dezasamblate trei laminoare vechi de la Ispat, Siderurgica Hunedoara si CS Resita.
Verdictul se va da in maximum 5 luni, iar sansele ca Romania sa nu plateasca si daune de 353 de milioane de dolari pe care le cer fostii proprietari ai CSR Resita sunt destul de mici.
In urma investigatiilor efectuate si a audierii principalilor martori, anchetatorii au stabilit ca omul de afaceri gorjean, de 40 de ani, a tras tepe la sase societati din Olt, Bucuresti, Hunedoara, Timis si Resita. ... De la SC ELVEST GROUP SRL Resita au fost cumparate salopete.
De asemenea, mostenitorii lui Ausnit cer, printre altele, titluri de despagubire de 57,2 milioane de dolari in contul societatilor Titan Nadrag Calan, de 24,18 milioane de dolari pentru Uzine si Domenii Resita (actualul Combinat Siderurgic de la Resita) si de 0,74 milioane de dolari pentru fostele Magazine Unite de Ferarie.
Mariu Teicu s-a nascut pe 9 mai 1945 la Resita si a absolvit Scoala Elementara de Muzica si Liceul de Muzica din Timisoara in 1963 (trecand de la pian la oboi), apoi Conservatorul de Muzica din Bucuresti, in 1968 - sectia Compozitie - Dirijat.
Referitor la transferul antrenorului Omer de la HCM Constanta la Resita s-au facut destule speculatii. ... Mi-ar placea, din respect pentru el, sa inceapa campionatul la Resita cu o victorie, sa regrete cine trebuie, mai ales ca meciul va fi in compania constantenilor.
Un barbat din Resita, judetul Caras-Severin, urmarit national si international din anul 2007, a fost identificat si retinut in municipiul Bucuresti, de catre politistii de la Serviciul Urmariri din cadrul Directiei de Investigatii Criminale a I.G.P.R..
Medicii din Oravita au decis ca minorul sa fie transportat la Spitalul Judetean din Resita, pentru investigatii suplimentare. ... L-am dus la Spitalul Judetean din Resita", a spus asistentul de pe ambulanta, Sorin Soare.
Un barbat din Resita s-a trezit, la 6 dimineata, cu mascatii peste el in apartament. Omul spune ca politistii i-au pus pistolul la tampla, de fata cu baietelul de nici patru ani, dar dupa cateva minute si-au dat seama ca au facut o greseala.
Lista de asteptare la proteze Persoanele care au nevoie de proteze de sold, de genunchi, de implanturi segmentare de coloana sau de alte tipuri de implant pot beneficia gratuit de ele prin intermediul Programului National de Endoprotezare.
In acest moment mai avem de platit 12 miliarde lei pentru materiale sanitare si 67 miliarde pentru medicamente.
- In anul 1951, pe structura fostului Spital judetean se infiinteaza Spitalul unificat Calarasi, in a carui subordine se aflau urmatoarele unitati sanitare: ... -pe 27 martie 2002, aflandu-se la Calarasi, intr-o analiza a situatiei sanitare din judet, dr.
Proiectul de Hotarare de Guvern privind nivelul alocatiilor de hrana pentru consumurile colective din unitatile sanitare publice a fost lansat in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Sanatatii.
Printre acestea se numara si modulele de grupuri sanitare, dotarile pentru agrement specific plajei, posturi de prim ajutor si de salvare.
Suma este considerata suficienta de conducerea spitalului pentru a acoperi necesarul unitatii sanitare, doar pana in trimestrul IV. ... Conducerea unitatii sanitare s-a aratat multumita de contract, in conditiile in care va urma o rectificare bugetara.
Primordial a deschis oficial saptamâna trecuta un showroom de colectii de gresie, faianta,obiecte sanitare si mobilier de baie. ... O premiera în domeniu este prezenta firmei Kolo, unul dintre cei mai mari producatori de obiecte sanitare.
Primordial a deschis oficial saptamâna trecuta un showroom de colectii de gresie, faianta,obiecte sanitare si mobilier de baie. ... O premiera în domeniu este prezenta firmei Kolo, unul dintre cei mai mari producatori de obiecte sanitare.
Investitorii privati din domeniu vor construi 34 de spitale, clinici si cabinete noi si vor moderniza sau extinde noua unitati sanitare deja existente. ... De asemenea, in Sibiu vor fi construite cinci unitati sanitare noi, iar in Brasov - trei.
Pentru un apartament cu doua camere, suprafata utila prevazuta de lege ar trebui sa fie de 52 mp (camera de zi - 18 mp, dormitor - 12 mp, locul de luat masa - 3 mp, bucataria - 5 mp, încaperi sanitare - 4,5 mp, spatiul de depozitare - 2 mp).
google-analytics.com