Cautare

3853 de rezultate pentru "lista scoli postliceale in targoviste" (2.96 secunde)
Scandalul prezentei icoanelor religioase in scoli declansat de un oarecare profesor de filozofie din Moldova a ocupat destul spatiu in mass-media.
Senatorul Butunoi Ionel Daniel a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Educatia sanitara si educatia rutiera esentiale pentru dezvoltarea copiilor ", pe care o puteti citi in continuare.
Legea 123/2008 pentru alimentatia sanatoasa in unitatile de invatamant preuniversitar trebuie completata pentru a-si atinge scopul de a imbunatati starea de sanatate a copiilor, considera Federatia patronala din industria alimentara Romalimenta.Actul normativ, adoptat la jumatatea lunii mai de catre deputati, prevede interzicerea distribuirii, comercializarii si prepararii alimentelor nerecomandate hranei copiilor pe timpul scolarizarii, iar ordinul cu normele de aplicare ar urma sa fie publicat marti pe site-ul Ministerului Sanatatii.”Nu ne opunem acestui ordin si acestei liste, dar am fi dorit ca legea sa fie mai completa, sa nu existe confuzii”, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, presedintele Romalimenta, Sorin Minea.Reprezentantul federatiei patronale a afirmat ca in actul normativ denumirile comerciale si denumirile de grupe sunt usor eronate, iar Romalimenta a cerut, ca amendament, si elaborarea unei liste cu produsele agreate in scoli.Romalimenta este nemultumita de faptul ca legea nu precizeaza cine va exercita activitatea de control si a mai solicitat si introducerea unor ore de educatie in scoli, pentru explicarea riscurilor unei alimentatii dezechilibrate.Potrivit actului normativ, Ministerul Sanatatii va intocmi si actualiza o lista a alimentelor nerecomandate prescolarilor si scolarilor, conform recomandarilor specialistilor in nutritie.
Premierul Ciuca a cerut ca 118 scoli cu rism seismic 1 sa fie imediat reabilitate. Ministerul Educatiei sustine ca n-are nicio lista cu 118 scoli cu risc seismic 1. Ministerul Dezvoltarii a cerut insa ca lista celor 118 sa fie luata de la Min.
Pentru a tine pasul cu ultimele noutati in domeniu, un aspect important in pregatirea angajatilor este perfectionarea. Angajatorii sunt din ce in ce mai interesati de studiile de completare si de specializare urmate de angajati.
Asadar, categorii intregi de salariati precum profesorii, medicii sau cercetatorii nu vor mai primi salarii mai mici de aceasta suma, indiferent de vechimea in munca.
Consiliul National pentru IMM-uri propune reducerea coeficientilor minimi de ierarhizare, in functie de care sunt stabilite salariile, indicatori inclusi in Contractul Colectiv de Munca, sustinand ca altfel multe firme vor da faliment sau vor fi obligate sa concedieze angajatii cu studii superioare.
În acelasi timp, sindicatele acuza patronatele ca vor sa plateasca la fel un licentiat si un muncitor necalificat. Angajatii cu diplome de studii ar putea sa-si plânga anii pierdutii prin facultati daca guvernul ia în calcul cererea patronatelor de a nu plati prea mult pentru policalificati.
Specialistii din cadastru sunt nemultumiti ca noua legislatie le permite persoanelor fara studii superioare si fara aparatura necesara sa dea avize pentru lucrarile de masurare a terenurilor aflate in zona extravilana.
In Romania, aceasta zi se celebreaza din anul 2013, iar in acest an Asociatia Moaselor Independente (AMI) a organizat un eveniment special in Amfiteatrul Spitalului Clinic Prof dr Th Burghele.
La Muzeul Municipiului Calarasi a fost vernisata o expozitie in memoria profesorului de modelism Pompiliu Popescu Profesorul Pompiliu Popescu Muzeul Municipal Calarasi din cadrul Primariei Municipiului Calarasi organizeaza expoziția de amintiri dedicata profesorului de modelism (aero-navo-racheto-automodele) Pompiliu Popescu.
Liderul democrat, Emil Boc, apreciaza ca, daca liberalii nu vor pune "bete in roate", Alianta PNL-PD s-ar putea desfiinta juridic in doua termene ale instantei: unul in vara si altul in septembrie-octombrie. Intre timp, democratii definitiveaza lista de candidati pentru europarlamentare.
Ofensiva mediatica fara precedent declansata de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului in scopul recuperarii sutelor de miliarde de lei datorate de asigurarile de sanatate de firmele romanesti face noi victime de rasunet. ... Astfel a luat nastere ceea ce chiar presedintele AVAS, Razvan Orasanu, o numea drept "lista rusinii".
In aceasta situatie au fost toti expozantiii care au cerut sa le fie returnate drepturile. ... ,, Regretam sa va informam ca ati fost inclus pe lista neagra a organizatorilor de evenimente din Bucuresti si tara.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica, cu titlul "Lista medicamentelor compensate - fiecare zi de intarziere costa vieti omenesti! ", pe care o puteti citi in continuare.
In toate felurile. ... Da, dar turcii nu sunt in Uniunea Europeana, ei "opereaza" prin alte state membre, poate Germania, poate Anglia. In nici un caz Grecia sau Italia.
In Bucuresti sunt deschise 117 santiere.
Concursul s-a desfasurat in perioada 21 noiembrie - 15 decembrie, in scolile generale din proximitatea hipermarketurilor Carrefour din intreaga tara, dar si pe platforma online dedicata concursului (https://carrefour.ro/concurs-desene/).
Scopul intalnirii a fost promovarea Strategiei de prevenire a criminalitatii si solicitarea sprijinului mass-mediei, in vederea implementarii acesteia.
Problema sigurantei in unitatile de invatamant, din punct de vedere al instalatiilor termice, ramane de actualitate, iar sistemul de invatamant romanesc ramane un adevarat pericol pentru elevi.
google-analytics.com