Cautare

4221 de rezultate pentru "lista scoli postliceale acreditate pitesti" (2.85 secunde)
Necesar care priveste orice detaliu al unei bune si normale functionari a oricarei scoli din tara.
Tragic este faptul ca, in doar trei zile, inspectorii celor doua institutii au descoperit ca din 10 scoli controlate, 6 mergeau "pe blat", adica nu detineau aviz de functionare pentru centrale.
Din acel moment, au inceput sa iasa la suprafata toate omisiunile directorilor de scoli, care nu au acordat o atentie prea mare unor "mici" detalii, ce i-ar fi putut costa pe elevi.
Cum se schimba in 2013 si care sunt cele mai cautate scoli din Bucuresti Desi regulamentul clasei pregatitoare pentru anul scolar 2013-2014 nu a fost inca pus la punct, parintii se pregatesc sa isi inscrie copiii in cele mai bune scoli din Capitala Parintii vor afla cum isi pot inscrie copiii in clasa pregatitoare in prima saptamana din luna februarie, potrivit oficialilor din Ministerul Educatiei.
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. ... Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Pitesti a decis, la finele lui mai, sa suspende autorizatia de mediu a Rafinariei Arpechim Pitesti.
Fabrica de Combustibil Nuclear de la Pitesti isi va dubla productia, incepand cu anul viitor, pentru a putea asigura fasciculele de uraniu necesare viitoarelor reactoare 3 si 4 de la Cernavoda. ... Spre comparatie, FCN Pitesti a fabricat anul trecut un numar de 9.
Lucrarile la cea de-a doua centura a Craiovei vor incepe in toamna acestui an, iar drumul expres Craiova-Pitesti ramane un proiect mort. ... Autostrada da, expresul, ba Proiectul drumului expres Craiova - Pitesti va ramane doar pe hartie, cel putin pentru urmatorii ani.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Nemultumit de raspunsul pe care l-a primit la o interpelare precedenta, senatorul PSD de Arges Serban Valeca i-a adresat premierului Emil Boc inca o interpelare in care ii atrage atentia asupra situatiei in care se afla Arpechim Pitesti:
Construirea tronsoanelor Sibiu-Pitesti si Comarnic-Brasov va incepe pana in 2013 Ministerul Transporturilor va incepe pana in 2013 lucrarile de construire a doua importante proiecte de infrastructura rutiera, anume tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu si cel de pe Valea Prahovei, care leaga localitatile Comarnic si Brasov, a spus ieri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in cadrul unui seminar dedicat infrastructurii rutiere.
La aceasta editie, au participat peste 315.000 de elevi, din clasele 0-8, de la 687 de scoli care au primit planse, din cele 19 orase in care Carrefour isi desfasoara activitatea:
Lista posibililor candidati Partidele lucreaza in aceasta perioada la listele de candidati pentru europarlamentare, care vor avea loc in 25 mai, actualii eurodeputati vizand noi mandate, insa in competitie ar urma sa intre si nume noi, fiind vehiculate posibile candidaturi ale lui Geoana sau Baconschi, dar si Mircea Diaconu.
Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Botosani. ... La concurs au participat aproximativ 285.000 elevi, clasele 0-VIII, de la 657 de scoli care au primit planse in cele 16 orase:
Spre deosebire de alegerile anterioare, scrutinul nu mai este de lista, ci uninominal, deputatii si senatorii fiind alesi in colegii uninominale potrivit principiului reprezentarii proportionale.
Sistemul actual de obtinere a mandatelor de parlamentari (identic pentru consilieri comunali, orasenesti si judeteni) se bazeaza pe considerarea judetului si a municipiului Bucuresti ca o singura circumscriptie si pe votul pe lista de partid.
" Interpelarea mea de astazi este o pledoarie pentru dezvoltarea unei scoli de Politie exemplara, cu oameni valorosi si motivati pentru o meserie nu lipsita de pericol si de privatiuni, cu oameni dispusi la sacrificiu si, nu in ultimul rand, cu oameni extrem de bine pregatiti profesional.
Angina, paduchi si scabie in gradinite, scoli si licee Cauza?
"Vrem sa mergem in scoli si sa vorbim despre marginalizarea copiilor bolnavi de cancer!" "Este foarte important sa fim atenti la nevoile de natura sociala ale copiilor. ... Vrem sa mergem in scoli si sa vorbim de marginalizarea copiilor bolnavi de cancer.
Anul trecut a fost lansat unul din cele mai mari programe din Educatie, de a se moderniza reabilita si finaliza, 500 de scoli in Romania, plecand de la situatia de dinainte, in care 1700 de scoli din Romania erau in diverse faze de executie, cu lucrarile sistate.
Vreau sa le reamintesc domnilor de la minister, parintilor si mai ales elevilor de la Scoala Centrala din Bucuresti ca in Europa aia unita unde ne tot caznim cu mic, cu mare sa intram, exista la nivelul Consiliului Europei o Charta pentru Scolile Democratice fara Violenta adoptata la Strasbourg in 16 iulie 2004, Charta in temeiul careia in 2004-2005 s-a realizat un proiect european la al carui continut au contribuit scoli din intreaga Europa, inclusiv tari est-europene precum Ungaria, Bulgaria, Croatia, Rusia, Macedonia, Serbia, Ucraina...
google-analytics.com