Cautare

22780 de rezultate pentru "lista abonati romtelecom romania" (4.74 secunde)
Conform legii, dupa demisia lui Muntean, care se afla in stare de incompatibilitate cu functia de deputat, ar fi trebuit validat urmatorul candidat de pe lista parlamentara comuna a Aliantei D.A.
O lista comuna UDMR-László Tökés ar creste sansele de reprezentare a maghiarilor la Bruxelles. ... Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat ca UDMR mentine oferta pentru o lista comuna cu László Tökes la PE.
Conducerea PSD Cluj a dat, duminica, publicitatii, lista provizorie a candidatilor filialei pentru alegerile parlamentare "care vor sa intre in cursa electorala sau care sunt doriti de membri", prin acestia numarandu-se si fostii lideri demisionari, Ioan Rus, Vasile Puscas si Vasile Dancu.
Decizia conducerii PNL privind ordinea pe lista partidului pentru Parlamentul European a starnit nemultumiri printre cei care nu au prins locuri eligibile sau care au fost exclusi - Daniel Daianu, Adrian Cioroianu, Adrian Ciocanea sau Ioan Timis.
Daca PNL merge in Parlamentul European fara Daniel Daianu si Adrian Cioroianu, PD-L a decis ieri ca Theodor Stolojan sa fie in fruntea listei de candidati, el fiind urmat de Monica Macovei, iar marea dilema in PSD a fost daca Lavinia Sandru va candida sau nu pe listele partidului.PNL si-a decis ieri candidatii la europarlamentare, Daniel Daianu si Adrian Cioroianu nefiind pe lista.
La acestia se adauga cei aproape patru milioane de abonati ai RomTelecom, fara a lua in calcul utilizatorii de servicii de telefonie fixa furnizate de operatorii CATV.
Romania Libera publica un amplu interviu cu fostul premier Calin Popescu Tariceanu, intitulat "In Romania nu s-au intalnit prostii cu smecherii".
Acuza este deja banala, nu e numit in functie in Romania despre care sa nu se spuna ca a fost ofiter, informator, ruda sau prieten cu Securitatea. ... Ar fi trebuit ca, imediat dupa vacanta de vara, premierul Tariceanu sa obtina de la presedintele Comisiei Europene o lista cu specificatii:
Conform noii reglementari, incepand cu raportarea catre ANRC a datelor statistice pentru perioada ianuarie-iunie 2006, furnizorii de servicii de telefonie fixa vor raporta atat numarul de abonati, cat si numarul liniilor telefonice de acces utilizate.
Directorul ROMTELECOM Dolj si-a imprumutat ginerele cu 100.000 de euro Merita insistat putin asupra celor 20 de miliarde pe care, chipurile, SC DAGMAR le-ar fi platit in numerar catre SC LAURGEN drept contravaloare a benzinariei, pentru ca aceasta plata fictiva i-a facut pe multi sa se bilbiie in fata organelor de ancheta.
Statul va lista la Bursa de Valori Bucuresti un pachet de 10% din actiunile SNP Petrom, operatiune pentru care a obtinut acordul OMV, si intentioneaza sa introduca pe piata de capital pachete semnificative de actiuni la RomTelecom, BCR si CEC, a declarat ieri ministrul de stat Adriean Videanu.
Statul va lista la Bursa de Valori Bucuresti un pachet de 10% din actiunile SNP Petrom, operatiune pentru care a obtinut acordul OMV, si intentioneaza sa introduca pe piata de capital pachete semnificative de actiuni la RomTelecom, BCR si CEC, a declarat ieri ministrul de stat Adriean Videanu.
Practic advertiserul "inchiriaza" baza de date de abonati, mesajul fiind complet personalizat, ca si cum nu ar veni de la serviciul de newsletter de pe site-ul respectiv, ci de la advertiser insusi (exista totusi o parte a mesajului in josul acestuia care semnalizeaza atat receptionarea mesajului publicitar ca urmare a inscrierii utilizatorului in baza de date, pentru a nu se face confuzia cu mesaje comerciale nesolicitate, cat si respectiv optiunea de dezabonare).
Internetul la puncte fixe continua sa creasca Numarul de conexiuni de acces la internet la puncte fixe isi mentine ritmul de crestere din anii anteriori, in timp ce piata de telefonie fixa ramane constanta, conform datelor raportate de furnizori si publicate de ANCOM astazi in Raportul de date statistice privind piata de comunicatii electronice din Romania, pentru prima jumatate a anului 2013.
Aproape 1,4 milioane de consumatori de energie electrica abonati ai Electrica Oltenia sunt jecmaniti lunar de statul roman.
La nivel global, Digital TV va fi serviciul de televiziune digitala cu cea mai rapida crestere, cu 694 milioane de abonati in 2011; vor fi 1,3 miliarde de abonati in 2016.
Surpriza neplacuta pentru o parte importanta dintre clientii abonati la RCS&RDS Odata cu lansarea a doua noi canale, operatorul RCS-RDS a decis sa reordoneze grila de posturi in functie de tematica.
Netflix, serviciul de video-on-demand cu 33 de milioane de abonati, a fost nevoit sa ajunga la un acord cu Comcast pentru ca utilizatorii sa poata urmari materialele video intr-o calitate buna, la o viteza cat mai rapida.
Netflix, serviciul de video-on-demand cu 33 de milioane de abonati, a fost nevoit sa ajunga la un acord cu Comcast pentru ca utilizatorii sa poata urmari materialele video intr-o calitate buna, la o viteza cat mai rapida.
Cred ca eu si tatal meu suntem cei mai vechi si fideli abonati ai acestei retele de telefonie mobila: ... Sa va mearga asa cum va purtati cu oamenii care sunt abonati la voi!
google-analytics.com