Cautare

119 de rezultate pentru "like chocolate" (7.24 secunde)
Daca dai un pronostic exact la Romania - Andorra si un like, pun la bataie tricoul de joc! Bafta si voua si hai Romaniaaaa!!!", a scris virful lui Schalke.
More like a Ferrari than a Ford!”. Cel mai varstic concurent a fost americanul Ralph Brott, inn varsta de 78 de ani.
Aceste cookies inregistreaza fiecare vizita pe un alt site ce foloseste butonul Like al Facebook sau alte componente de software - ce conlucreaza pentru a nota timpul, data si numele site-lui vizitat.
Astfel, Facebook a inregistrat in decembrie anul trecut peste 8 mii de pagini active, circa 400 de mii de postari, 800 de mii de comentarii si 58 de milioane de like-uri.
Cea mai noua pagina anti-voyo.ro a strans peste 21.400 de like-uri si este plina de internauti care iti exprima dezacordul cu privire la initiativa celor de la Pro.
Asta incearca sa descopere George Buhnici la I Like IT. Alaturi de un programator, George Buhnici a instalat virusul cu probleme in calculatorul cu Windows 8.
Cat de dement sa fii sa ajungi sa crezi ca asta e treaba ta?!?!?! Ce specie infecta !!!!! Purulenta!" Comentariul lui a atras in mai putin de 15 minute peste o mie de like-uri.
In partea de jos a paginii, poate fi controlat accesul la brandurile sau artistii care au primit un Like. Cu un click pe icoana creion din fiecare sectiune, poate fi accesata optiunea "Edit Privacy", care permite setarea a diferite grade de securitate pentru fiecare camp.
Nu mai ruga oamenii sa dea like update-urilor tale; 2. Nu posta prea des; 3. Nu abuza de hashtag-uri; 4.
"Personal, cel mai cunoscut lucru la care am muncit a fost butonul LIKE (Imi place). Una dintre deciziile importante pe care le-am luat a fost sa nu existe si un buton ‘Nu-mi place‘.
I like IT: Orange a lansat un serviciu nou, valabil si pentru clientii celorlalti operatori.
Ma numar printre numerosii telespectatori care urmaresc in fiecare zi,cu un real interes, emisiunea lui George Buhnici "I Like It".
Noul serviciu este aproape identic cu actuala retea, incluzand o functie de vizualizare a stirilor, butoane like si serviciu chat.
Cateva dintre comentarii, luate in ordinea inversa a postarii pe Facebook: - Florian Popa: Eu nu mai urmaresc B1 TV din cauza lui Banciu:
www.romaniatv.net informeaza: A venit momentul sa descoperi care sunt oamenii cei mai interesati de persoana ta pe Facebook si sa afli daca printre ele se numara si cel pe care ai pus ochii si care te face sa stai ca pe ace.
Ar fi ideal sa facem mai multe review-uri bune si interesante si sa scriem mai putine stiri plictisitoare, dar aici ne puteti ajuta si voi cu feedback - un comentariu sau un like/share ajuta tot timpul.
E optional, desi de apreciat pentru efortul nostru, sa dati share acestui articol si like paginilor noastre de Facebook: ArenaIT, Smart Protection.
I like IT informeaza: Apple a lansat iPhone X, 8 si 8 plus. Ce aduc nou Apple a lansat marti seara 3 telefoane nou-noute.
I LIKE IT informeaza: Nokia 8110 a fost relansat. Celebrul telefon al anilor 90, din nou in magazine Finlandezii de la HMD Global, care detin drepturile asupra brandului Nokia, au lansat o noua versiune a telefonului Nokia 8110.
Cum va puteti feri de pericolele online, dupa scandalul Cambridge Analytica V-ati intrebat vreodata cat rau poate sa produca un like pe Facebook?
google-analytics.com