Cautare

2600 de rezultate pentru "liga iv cluj" (5.73 secunde)
CFR Cluj a invins-so pe Rennes cu 1-0, pe teren propriu, intr-un meci din Grupa E a Europa League.
Aurelia Ion a fost gasita in stop-cardio respirator de catre echipajele care au ajuns la fata locului, avea multiple fracturi si traumatisme si hipotermie severa, a declarat medicul sef al UPU Cluj, Adela Golea.
tesaturi, broderii, bluze traditionale - intre 150 - 200 RON, tesaturi din bumbac, canepa, fete de masa, tesute manual prin razboi, fuste plisate manual - la 200 RON, haine din catifea - la 300 RON, haine din lana - la 150 si 200 RON, fusta veche de 200 de ani, vestute lucrate manual din catifea si din postav - la 150 RON, camasute - la 150 RON, dar si rochii din matase si din bumbac", ne-a spus Maria Salai, venita tocmai din comuna Sic, Cluj.
Astfel, in perioada 22-30 Aprilie 2015, biletele pentru spectacolele de la Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj si Timisoara sunt mai ieftine cu 40 de procente!
Magda Marincovici (Jurnalul National) - Premiera chirurgicala la Cluj Napoca:
STS, Romatsa si MAI - vinovati • Pilotul comandant a efectuat pregatirea zborului care a condus la accidentul aviatic din Cluj, inclusiv informarea meteo inainte de decolare, iar decizia privind amanarea/anularea unui zbor din considerente de siguranta a zborului apartine in totalitate pilotului comandant al aeronavei.
Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Cluj au dispus inceperea urmaririi penale fata de cei 3 membri ai familiei Cordos:
U Cluj- CFR Cluj 1-1 Cupa Romaniei, grupa C Au marcat: Roger '64 (autogol) / Birligea '3 U Cluj: ... Eugen Neagoe CFR Cluj:
Exclus din lot, Vranjes se pregateste in prezent cu Pandurii II si nu mai are nici o sansa sa fie reprimit in lotul de Liga 1, dupa ce l-a facut "sobolan fara cojones"
Liga 1 le-a crescut valoarea Dan Nistor, Marian Pleasca si Alexandru Vlad sunt revelatiile gruparii gorjene, cota lor de piata crescand in ultimul an de peste zece ori.
Presedintele gruparii Gaz Metan Severin, Gheorghe Constantin (foto), a fost ales de cluburile din Liga a II-a sa fie reprezentantul acestora in Comitetul Executiv al FRF, alaturi de presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter (FC Botosani).
"Cupa Energia", la Targu Jiu Energia va organiza, in perioada 11-12 aprilie, la Targu Jiu, un turneu amical in compania castigatoarelor celor doua serii de Divizia A, CSM Oradea si CSM 2010 Bacau, respectiv Potaissa Turda din Liga Nationala.
Ianis Stoica a participat, alaturi de alti cativa colegi de la FCSB, la o actiune la o scoala si a vorbit si despre finalul incins de sezon in Liga 1, dupa ce echipa sa a venit la doar doua puncte de liderul CFR Cluj.
Jolidon Cluj, s-au clasat duminica pe primele doua locuri la turneul international de pregatire din Turcia. ... Jolidon Cluj-Wang Toppidrett 36-32. ... Jolidon Cluj, cu o singura infrangere la activ (chiar cu Oltchim), s-a clasat pe locul secund.
Cluj. ... Cluj din aceasta iarna. "Ne-am gandit la Ungurusan de la 'U' Cluj. ... Cluj. Ultimul amical Pandurii incheie primul stagiu de pregatire din Antalya cu un ultim joc de verificare, programat astazi, de la ora 18.00, in compania echipei de prima liga din Azerbaidjan, FK Baku.
Clasament final 1 CFR Cluj 34 21 8 5 63-31 71 2 FC Vaslui 34 22 4 8 58-29 70 3 Steaua Bucuresti 34 19 9 6 47-26 66 4 Rapid Bucuresti 34 18 10 6 54-29 64 5 Dinamo Bucuresti 34 18 8 8 57-32 62 6 Otelul Galati 34 15 7 12 34-29 52 7 Pandurii Tg.
Liga I: Steaua a invins CFR Cluj, scor 3-0 Steaua a invins sambata seara, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0) echipa CFR Cluj, intr-un meci din etapa a V-ia a Ligii I. ... CFR Cluj:
10 Decembrie 1989 La postul de radio Europa Libera, Mircea Carp anunta ca Liga anticomunista romana, organizatia romanilor refugiati in Ungaria, face apel la toti romanii sa condamne nerespectarea drepturilor omului in Romania. ... Cluj.
Handbalistele craiovene joaca astazi (de la ora 17.00) la Bacau un meci decisiv pentru mentinerea in Liga Nationala.
Real vrea sprijin de la Primarie In ceea ce priveste viitorul formatiei craiovene, care a incheiat sezonul trecut pe locul trei in prima liga, deocamdata nu se stie nimic sigur.
google-analytics.com