Cautare

484 de rezultate pentru "laurentiu" (3.79 secunde)
Laurentiu Reghecampf a luat parte la conferinta de presa unde a fost "deranjat" de remarca unui reporter care a catalogat golul lui Ionut Vina de la meciul cu FC Voluntari ca fiind "simplu".
Laurentiu Reghecampf a primit interzis la Snagov. Aflam ce a descoperit sexy impresara pe stick-uri si cum s-a pus Reghe in genunchi sa-i ceara iertare copilului.
Exact in Joia mare a Pastelui Catolic, Inaltul Laurentiu, Mitropolitul Ardealului, a dat publicitatii o veste mare.
Primele declaratii pe care le-a facut Laurentiu Reghecampf despre ce s-a intamplat in sala de judecata la proces.
Impresara si-a acoperit tatuajul cu chipul lui Laurentiu Reghecampf! Cu toate ca spunea ca nu tine mortis sa-l stearga, si ca va face asta doar daca un barbat ii va cere asta, Anamaria Prodan si-a schimbat decizia.
Iata ce poate pati Laurentiu Reghecampf, daca nu respecta ordinul de restrictie de 4 luni si o suna pe Anamaria Prodan sau intentioneaza sa se apropie de ea.
Scandalul dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf intra intr-o noua etapa. Directia pentru Protectia Copilului a inceput o ancheta, dupa ce baiatul de 14 ani al cuplului ar fi fost traumatizat in urma certurilor violente dintre parintii sai.
Cei trei au fost identificati ca fiind Laurentiu Balanescu, de 35 de ani, Laurentiu Dinu, de 27 de ani, si Cosmin Marin, de 23 de ani, toti din municipiul Craiova.
Laurentiu de 32 de ani, din Bucuresti, care conducea un autoturism marca Renault avand o concentratie alcoolica de 0,47 mg/l alcool in aerul expirat. ... Laurentiu a fost condus la I.N.M.L.
Anchetatorii au stabilit ca, sambata seara, in apropierea barului Baraca de pe strada Dezrobirii din Craiova, intre Anghel Laurentiu Chimoiu si Cristinel Bisericaru, ambii din localitate, a izbucnit un conflict spontan.
Mihei i-a incadrat in aceasta categorie, printre altii, pe Stelian Dutu si Laurentiu Mironescu.
In Camera Deputatilor, Alianta va fi reprezentata de Laurentiu Mironescu, Gheorghe Dragomir, Mircea Iustian si Stelian Dutu. Deputatii Uniunii PSD+PUR vor fi Alexandru Mazare, Corneliu Dida, Eduard Martin si, prin redistribuirea voturilor, Andrian Mihei.
In locul liberalului Virgil Serbu (devenit parlamentar) si al democratului Laurentiu Mironescu (de asemenea parlamentar) au fost validati liberalul Emil Marin si democarata Doina Basescu.
Singurii tineri (sau aproximativ tineri) pe care PD a reusit sa ii promoveze sunt deputatul Laurentiu Mironescu si primarul Tudorel Calapod.
Potrivit acestora, voturile pentru admiterea contestatiei au fost exprimate de Laurentiu Tanase, Corneliu Turianu, Constantin Buchet, Florin Chiritescu, Cazimir Ionescu si alti doi membri.
La aceasta festivitate organizata chiar la cheul unde se afla acostata fregata "Ferdinand” a asistat un numar extrem de redus de oficialitati militare si civile printre care s-au numarat Teodor Atanasiu, ministrul Apararii Nationale, prefectul Dan Culetu, subprefectul Adrian Nicolaescu, Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean, Nicolae Nemrischi, viceprimarul Constantei, parlamentarii Andrian Mihei, Gheorghe Dragomir si Laurentiu Mironescu, alaturi de ofiteri de rang inalt din conducerea Fortelor Navale si Terestre ale Romaniei.
Presedintele Organizatiei Municipale a PD Constanta, deputatul Laurentiu Mironescu a declarat, in urma cu doua zile, ca el este solutia Partidului Democrat pentru Primaria municipiului Constanta.
Laurentiu Marin, directorul Directiei Apelor Dobrogea Litoral (DADL), Decebal Fagadau, viceprimarul Constantei si Gheorghe Trandafir, din cadrul Comisariatului judetean pentru Protectia Consumatorului (OPC) Constanta.
Astfel, au aratat acestia, au fost promovati pe functii de vicepresedinti oameni noi, ca de exemplu Laurentiu Enceanu (departamentul social), Cristian Tincu, Marius Chiriac (departamentul politic - inlocuindu-l astfel pe Decebal Fagadau, ocupat in prezent sa gestioneze probleme ale municipalitatii, din postura de viceprimar), George Dragan (departament relatii cu presa) si Raluca Rusu (departament cultura).
• 12 dec 2007 - Doi diplomati romani de la Ambasada Romaniei la Chisinau, Laurentiu Pinte - care ocupa funtia de secretar I - si Vasile Nanea, consilierul cultural al misiunii diplomatice, sunt declarati persona non grata de catre autoritatile moldovene.
google-analytics.com