Cautare

533 de rezultate pentru "laurentiu andreescu" (4.66 secunde)
- Laurentiu Catrina: ... - Andrei Belous Laurentiu Catrina: ... - Laurentiu Catrina Ovidiu Sebastian Toader: ... - Laurentiu Catrina Andrei Belous: ... - Laurentiu Catrina: cu ce le-a tras-o?
http://youtu.be/5OJj9L8lt8I Laurentiu Duta, unul dintre cei mai apreciati artisti romani, lanseaza single-ul "Raza de soare" feat Kaira - o tanara si talentata solista.
Laurentiu Stefan, Campion National de Barista 2013, este prezent week-end-ul acesta la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles. ... Am facut lumea sa se simta bine!", ne-a spus Laurentiu Stefan.
Laurentiu Reghecampf si Dan Alexa au prezentat mai multe tinute, ce se vor regasi in catalogul pentru vara a brandului a carui poveste si-a scris primele capitole acum 66 de ani. Laurentiu Reghecampf:
Sub genericul campaniei "Mandru sa fii roman", in Jurnalul National a aparut un articol despre o personalitate marcanta a medicinei romanesti, academicianul Laurentiu Mircea Popescu, descoperitorul telocitelor, articol din care puteti citi in continuare prima parte. ... Pentru inceput l-am ales pe Laurentiu Mircea Popescu, medic, profesor universitar, academician.
Dupa ce au destructurat mai multe grupari de carderi din care faceau parte Samir Spranceana, Ion Rosianu, Dragos Tiugan sau Marius Voinea, zis Cretu, politistii doljeni au "spart" ieri o grupare in care activa si fiul adjunctului sefului Politiei Municipiului Calafat, Laurentiu Vladut.
Printre colaboratorii primului numar se regasesc Silviu Brucan, Gabriel Liiceanu, Sorin Vieru, Alexandru Paleologu, Magda Carneci, Petru Cretia, Andrei Pippidi, Dan Pavel, Antonie Plamadeala, Gabriel Andreescu, Ioana Craciunescu si Rodica Palade.
Printre colaboratorii primului numar se regasesc Silviu Brucan, Gabriel Liiceanu, Sorin Vieru, Alexandru Paleologu, Magda Carneci, Petru Cretia, Andrei Pippidi, Dan Pavel, Antonie Plamadeala, Gabriel Andreescu, Ioana Craciunescu si Rodica Palade.
Decizia de concediere a angajatilor Corpului de Control al Primului-Ministru a fost luata dupa ce acestia nu au primit, din partea premierului Emil Boc, votul de incredere, decizia premierului fiind pusa in aplicare de SGG, a declarat marti seful SGG, Daniela Andreescu.
Se asteapta inca lamuriri Directorul Departamentului pentru Munca in Strainatate, Daniela Andreescu, a declarat ca se asteapta inca lamuriri de la partea italiana privind consecintele noilor reglementari fata de acordul dintre Romania si Italia in privinta schimbului de forta de munca.
Cum s-a vazut tragedia, in redactie, isi amintesc Bogdan Chirieac, pe atunci redactor sef-adjunct si Crisan Andreescu, secretar de redactie. ... Crisan Andreescu:
€ 50.000 - 80.000) de Ioan Andreescu. Tabloul s-a aflat in colectia avocatului Scarlat Yarka (1846 - 1915), cel mai insemnat colectionar al operelor lui Andreescu, in afara familiei pictorului, ajungand finalmente in expozitia Muzeului de Arta Constanta.
Deputatul PD Laurentiu Mironescu si-a inaugurat, in cursul zilei de ieri, cabinetul parlamentar de pe raza circumscriptiei electorale pe care o reprezinta. In acest context, Laurentiu Mironescu a mentionat ca obtinerea spatiului se datoreaza, intr-o oarecare masura, bunavointei Primariei municipiului Constanta.
In cursul zilei de ieri, la sediul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta a avut loc o conferinta de presa la care au participat, alaturi de directorul general al CN APMC, Mircea Banias, respectiv directorul Vicentiu Petrescu, si deputatul PD Laurentiu Mironescu.
deputat Laurentiu Mironescu a afirmat ca la Constanta se practica cel mai scump tarif la gunoi. ... Si seria recomandarilor facute deputatului Partidului Democrat, Laurentiu Mironescu nu s-a oprit aici. ... La fel de revoltat impotriva deputatului Laurentiu Mironescu s-a aratat si deputatul PSD Alexandru Mazare.
Presedintele Organizatiei Municipale a PD Constanta, deputatul Laurentiu Mironescu este convins ca ce se petrece in acest moment pe scena politica din Romania este "o consecinta a dorintei premierului de a ramane in functie, cu orice pret".
Grupul PDL, prin vocea consilierului Stefan Stoica, le-a cerut ieri socoteala celor de la PNL pentru ca l-au desemnat vicepresedinte al CJ pe probleme economice pe Laurentiu Ivanovici, fost director al Camerei Agricole Dolj, dar si fost "trecator"
Senatorul Laurentiu Coca a sustinut o declaratie politica intitulata "Calculele aritmetice liberale dau si cu virgula si cu minus!", pe care o puteti citi in continuare.
In perioada august 2005 - iunie 2008, departamentul a luat amploare, astfel ca s-a infiintat firma propriu-zisa", a declarat Laurentiu Ilie-Mare, managerul Helmat. ... Anual, s-a inregistrat o dublare atat a activitatii, cat si a clientilor si a stocurilor existente", a precizat Laurentiu Ilie-Mare.
Vocea Valcii din 28.10.2010 informeaza ca senatorul de Valcea, Laurentiu Coca (foto), acuza guvernantii de distribuirea fondurilor pe criterii politice.
google-analytics.com