Cautare

8876 de rezultate pentru "jurnalul national irinel" (3.93 secunde)
Publicatia online www.estiri.ro ii ureaza "La multi ani!" Neintrerupt, din anul 2001, Magda Marincovici este Sefa Departamentului Sanatate de la Jurnalul National.
Irinel Popescu, principalele momente din existenta de opt decenii a acestei institutii. ... In primul rand, ASM are nevoie de parghii legislative, care sa-i confere atributii in activitatea de coordonare a cercetarii la nivel national.
Astfel, la alegerile locale din 10 iunie candideaza Sorin Mircea Oprescu (candidat independent, sustinut de USL), Vasile Silviu Prigoana (Partidul Democrat Liberal), Vasile Horia Mocanu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat), Petre Popeanga (Partidul Romania Mare) si Adrian Irinel Columbeanu (Partidul Popular si al Protectiei Sociale).
Cel de-al X-lea Simpozion de Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatica si Transplant Hepatic Mesaj de Bun Venit Chirurgia hepato-bilio-pancreatica a devenit in prezent o ramura a chirurgiei recunoscuta la nivel international, atat in Statele Unite, cat si in Europa si Asia, reunind chirurgia ficatului, chirurgia cailor biliare extrahepatice si chirurgia pancreasului, adresandu-se unei patologii a complexului hepato-bilio-pancreatic de tip oncologic si nu numai, cu caracter plurivalent si cu o incidenta in continua crestere atat la nivel national, cat si mondial.
Irinel Popescu, presedintele ASM, va marca acest moment aniversar si prof. ... Academia de Stiinte Medicale este institutia publica de interes national in domeniul cercetarii medicale si farmaceutice, de consacrare academica, cu personalitate juridica, subordonata Ministerului Sanatatii. ... Irinel Popescu este presedintele Academiei de Stiinte Medicale.
Cert este ca situata a devenit foarte tensionata si, dupa cum scrie Jurnalul National, in editia de joi, "Geoana si PSD sunt in prag de divort".
Tribuna libera a Frontului Salvarii National". ... Astfel, printre acestea se numara titluri precum Adevarul literar si artistic, Azi, Contrapunct, Curierul National, Democratia, Dimineata, Dreptatea, Economistul, Expres si Expres Magazin, Facla, Memoria, Romania literara, Romania Mare, Tinerama, Secolul 20, Tricolorul, Universul, 22 sau Zig Zag.
Ceilalti senatori, Irinel Popescu, Mihai Lupoi si Mario Ovidiu Oprea, au declaratii de avere depuse acum un an. Cel mai bogat dintre cei trei este chirurgul Irinel Popescu, proprietar a 11.000 mp la Vama Veche si Ilfov, al unui apartament si doua case in Ilfov si la Busteni.
Daca vor accede in forul legislativ european, conservatorii au ca obiective refacerea imaginii Romaniei, dar si punerea in practica a unui proiect original, a declarat ieri senatorul si eurocandidatul PC Irinel Popescu.
Comisarul sef Ionel Georgescu (foto), pana in prezent director adjunct al Directiei Generale Anticoruptie, a fost imputernicit la comanda DGA, dupa ce detasarea lui Irinel Paun la aceasta unitate a incetat.
Monica si Irinel Columbeanu, dar si angajatii de la Directia pentru Protectia Copilului Ilfov, vor fi audiati saptamana viitoare de membrii Comisiei pentru Drepturile Omului din Camera Deputatilor, scrie Libertatea.
Irinel Badea, agent imobiliar, a explicat ca evaluatorul din partea bancii contractate de client apreciaza vechimea imobilului, fiind refuzate de la finantare locuintele de la etajele superioare din blocurile turn.
Omul de afaceri Irinel Columbeanu a participat recent la Adunarea Generala a Actionarilor Alcatel Romania SA ca reprezentant al societatii Promotion Group International prin care mai detine doar 0,85% din capitalul social al subsidiarei din Romania a gigantului francez in domeniul comunicatiilor, anunta UrbaNNews.
Irinel Popescu, seful Clinicii de Chirurgie si Transplant Hepatic din cadrul Institutului Clinic Fundeni, dr.
dr Irinel Popescu anunta ca Academia de Stiinte Medicale si-a propus sa doteze 17 centre cu angiografe si sa instruiasca peste 3.000 de medici si asistente medicale in transplantul de organe. ... dr irinel Popescu.
Irinel Columbeanu lanseaza volumul ''Istoriile unui vehement. Ipocratia'', pe 15 decembrie. Este prima carte dintr-o trilogie despre viata sa. Povesteste si despre relatiile pe care le-a avut cu diverse femei celebre sau mai putin celebre.
nu importa bacalaureatul, ci mult mai mult Irinel. ... Celebrul rondo al lui Mefisto, "Nu deschide poarta, draga/ Daca n-ai inel" a devenit "Deschizi usa la Rolls Royce/ Daca ai Irinel".
Ma refer aici la campionii audientei la categoria "porumbei domesticiti", Monica si Irinel Columbeanu, la cuplul Bahmuteanu&Prigoana care si-a rezervat in exclusivitate categoria "cocos", la zecile de "fazani" care se lupta pentru titlul de "Tradati in dragoste" si la sutele de "gaini" care-si pierd capul la "Iarta-ma!" si "Din dragoste".
Declaratii exclusive de la Irinel Columbeanu despre noul proces in care este implicat! Fostul milionar de la Izvorani vrea sa ceara daune morale pentru defaimarea imaginii!
Irinel Columbeanu spune adevarul, dupa ce s-a spus ca exista tensiuni intre el si sotul Monicai Gabor! Fostul milionar de la Izvorani povesteste ce discutii a avut cu Mr Pink, dar vorbeste si despre venirea Monicai in Romania.
google-analytics.com