Cautare

3636 de rezultate pentru "judet dolj" (4.17 secunde)
Deputatul Horatiu Buzatu, presedintele PLD Dolj, a declarat ca are informatii privind negocierea unor posturi de prefecti care au fost desemnati in 2005 de Partidul Democrat, functii printre care se afla si cea din Dolj.
Au urmat festivitatile de avansare in grad a celor mai buni agenti si ofiteri din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj. ... Seful Politiei Bechet, Catalin Chircus, a fost avansat la gradul de subcomisar, iar purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, Adrian Capraru, a fost facut comisar.
Reprezentantii Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj explica modul in care sunt selectate firmele controlate. ... comertul cu produse accizabile, constructii, cereale - mai ales in cazul Doljului, care este un judet agricol etc.
Balci administrativ la Prefectura Dolj. Fostul subprefect de Dolj, Ionel Ciobotea, dat afara din post, a castigat procesul cu Ministerul Administratiei si Internelor si s-a reintors in functie. ... Deciziile pripite ale guvernului au creat o situatie comica si fara precedent la Prefectura Dolj.
Balci administrativ la Prefectura Dolj. Fostul subprefect de Dolj, Ionel Ciobotea, dat afara din post, a castigat procesul cu Ministerul Administratiei si Internelor si s-a reintors in functie. ... Deciziile pripite ale guvernului au creat o situatie comica si fara precedent la Prefectura Dolj.
O societate cu patroni straini a obtinut rambursarea de TVA de la DGFP Dolj in baza achizitiei fictive a unei linii tehnologice de produs ambalaje.
Datele oferite de autoritati releva faptul ca din suprafata totala de 80.000 de hectare de padure existenta in Dolj, au fost retrocedate pana acum peste 20.000 de hectare.
In primele doua saptamani, de cand s-a dat "liber" la subventia pentru motorina, DADR Dolj a eliberat adeverinte pentru o cantitate de aproximativ 2,5 milioane de litri de motorina.
Potrivit Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Dolj, in judet s-au angajat legal in acest an numai 22 de straini, majoritatea din tari arabe. ... Probabil ca altfel numarul lor ar fi mai mare", a precizat Silviu Cotiga, inspectorul-sef al ITM Dolj.
Controlorii financiari ai Camerei de Conturi Dolj acuza functionarii Directiei Agricole ca au virat banii in baza unor documentatii incomplete.
"In acest moment, din cele 38 de institutii bancare din Romania, 25 (adica aproximativ 65% dintre ele) sunt prezente si in Craiova", a declarat Gheorghe Gherghinescu, directorul Sucursalei Judetene a Bancii Nationale a Romaniei (BNR) Dolj.
În ultimii doi ani, DGFP Dolj a eliberat 122 de autorizatii de utilizator final de uleiuri minerale neaccizabile. ... Piata neagra a carburantilor scoate la iveala fraude care pot depasi cu usurinta sumele furate prin returnarile ilegale de TVA de la Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj.
"Toate aceste taxe si impozite sunt emise de autoritatile locale, în concordanta cu prevederile Codului Fiscal, si sunt gestionate de primarii", a precizat directorul Directiei Generale a Finantelor Publice Dolj, Mihai Antonescu.
În lipsa subventiilor de la bugetul de stat si din cauza preturilor mici practicate pe piata cerealelor, suprafetele care se vor însamânta cu grâu vor fi drastic diminuate în Dolj.
BNR Dolj considera ca "aceste cresteri devin ingrijoratoare" si ca firmele sunt cele care au inregistrat cele mai multe credite neachitate in termen. ... Pana la inceputul lunii mai, creditele nerambursate la timp au ajuns in Dolj la peste 108 milioane de lei.
Peste trei milioane de lei, bani publici, au fost "papati" de societatile Lactido si Dorna prin furnizarea la preturi umflate a produselor lactate pentru scolarii din Dolj in cadrul programului "Cornul si laptele", in prima jumatate a anului scolar.
Toate cele sapte centre din Dolj beneficiaza de investitii pentru "energie verde", printr-un proiect de 4,1 milioane de lei. ... Reprezentantii Consiliului Judetean (CJ) Dolj au inaugurat ieri, la Melinesti, noul sistem de alimentare cu apa calda si energie termica a centrului medico-social din localitate.
Administratia Nationala a Imbunatatirilor Funciare (ANIF) a contractat pentru 2011 irigarea a 26.500 de hectare de teren agricol in judetul Dolj, o suprafata extrem de mica dupa parerea specialistilor. ... In 2009, in Dolj au fost irigate 70.000 de hectare, adica dublu fata de 2010 si 2011.
O prezentare intocmita de Biroul de audit public intern din cadrul Consiliului Judetean Dolj a aruncat ieri in aer activitatea angajatilor institutiei.
Pentru a pune mana pe banii guvernului, edilii doljeni sunt instruiti, in paralel, de Consiliul Judetean si Prefectura Dolj.
google-analytics.com