Cautare

503 de rezultate pentru "iulia chiriac" (2.65 secunde)
Contracandidatul sau a fost çnalt Prea Sfintitul Andrei Andreicut arhiepiscopul de Alba Iulia. ... De cealalta parte, çPS Andrei Andreicut, arhiepiscopul de Alba Iulia, este reprezentantul aripii traditionaliste a BOR, pastrator de traditii si principii pur ortodoxe.
Numai la Catedrala Mantuirii Neamului din Alba Iulia au fost prezenti peste o mie de romani.
Imi amintesc ca la primul 1 Decembrie sarbatorit de oficialitati la Alba Iulia, premierul de atunci a socotit firesc sa dirijeze huiduielile ce acopereau vorbele pe care incercau sa le rosteasca liderii Opozitiei, Corneliu Coposu si Radu Campeanu.
Medicii legisti au descoperit cauza mortii in cazul Flaviei, eleva de 17 ani care s-a stins din viata intr-o sala de fitness din Alba Iulia.
Un tanar si-a omorat copilul de un an dupa un schimb de mesaje cu fosta iubita, intr-un apartament inchiriat din Alba Iulia, in timp ce politistii nu au fost lasati de proprietar sa sparga usa.
Peste 100 de romi au fost scosi de jandarmi si de politisti in afara orasului Alba Iulia, dupa ce autoritatile au constatat ca femeile si copiii erau trimisi la cersit.
Peste 100 de romi au fost scosi de jandarmi si de politisti in afara orasului Alba Iulia, dupa ce femeile si copiii au fost surprinsi la cersit.
Avem primul interviu cu Iulia, fosta sotie a lui Alex Bodi! A trecut multa vreme de cand nu si-a mai facut aparitia in peisajul monden, dar noi am prins-o si am luat-o la intrebari!
Dosarele militare rusesti secrete au fost intocmite in perioada 2008-2014. Iulia Navalnaia: ... Iulia Navalnaia: Putin este in stare de orice, nu se poate negocia cu el.
Astfel, la Ministerul Finantelor Publice a fost numit Istvan Jakab, la cel al Economiei si Comertului Cornel Chiriac si Dan Victor Alesandru, la Ministerului Integrarii Istvan Csutak, iar la Ministerul Sanatatii un post de secretar de stat i-a revenit lui Ervin-Zoltan Szekely.
Alegerile din filiala judeteana a PNL Bacau au nascut tensiuni in sanul liberalilor dupa ce primarul municipiului Bacau, Romeo Stavarache, a pierdut presedintia filialei in favoarea fostului vicepresedinte al CJ Ioan Chiriac.
Cel care a castigat alegerile, Ioan Chiriac, a afirmat, referitor la acest caz, ca a fost ales de colegii de partid in mod democratic.
Daca in privinta constituirii CJC, Alianta mai are ceva de asteptat pana la aflarea verdictului, se pare ca nu la fel se prezinta situatia si in ceea ce priveste validarea consilierilor PD Dionisie Culetu (varul actualului prefect Danut Culetu) si Gheorghe Chiriac.
Pe scena vor urca cei mai iubiti artisti romani, de la Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Cristi Minculescu, Horia Moculescu pana la Loredana, Delia, Marius Moga, Smiley, What’s UP, Adda, Stefan Banica Jr.
Chiriac, Mic dictionar al membrilor Sfatului Tarii, Patrimoniu nr.4/1991, pag. 77 52. St. Bulat, Sedintele Sfatului Tarii, Patrimoniu, nr.2/1991,pag.
Cea dintai comisie a Calarasiului, in calitatea sa de oras resedinta de judet, dar care se afla pe o mosie privata, a fost aleasa la 1 noiembrie 1833 si era alcatuita din Raducan Ceausescu si logofatul Tanase Patentarul, ca membrii alesi, arendasul Grigore Poenaru, ca reprezentant al Spitalului Coltea - proprietarul mosiei, postelnicul Chiriac Gheorghiu, starostele patentarilor (meseriasilor) si doi reprezentanti ai locuitorilor de rand:
E o mare bucurie sa mergi cu Jean Constantin, Dan Spataru, Angela Similea, Corina Chiriac, intr-o anume etapa, dar si aceeasi bucurie in care Andrelele astea, care se tot cearta, Bambi, Sexxy.
Radu Babus, Cornelia Beres, Paul Branza, Adrian Bratu, Gheorghe Chiriac, Radu Comanici, Constantinescu Nicusor, Irina Covacef, Gheorghe Darie, Nicolae Dospinescu, Ion Dumitrache, Stelian Dutu, Dumitru Florea, Aurelia Francu, Nicolae Gheorghe, Puiu Hasotti, Elena Ioana, Gabriel Iordache, Gheorghe Iorov, Mihai Lupu, Maria Magiru, Ionel Manafu, Victor Manea, Ioan Marcus, Gheorghe Mihaiesi, Petrica Munteanu, Fedbi Osman, Mihai Pariza, Nicolae Peride, Ion Porojnicu, Lilica Stan, Adrian Stan, Petre Stanca, Atanasie Teodorescu, Claudiu Tusac, Diane Vancea, Valentin Vrabie.
Ajutoarele sunt acordate in urma unor anchete sociale care au fost efectuate in zonele inundate de catre asistentii sociali ai Arhiepiscopiei Craiovei", a mentionat Cristian Chiriac, consilier social in cadrul Arhiepiscopiei Craiova.
Invitatia adresata promotorilor platformei liberale este semnata, in numele grupului de la Bacau, de Ioan Chiriac - vicepresedinte al PNL Bacau, Adrian Iordache si Mihai Slic - membrii ai Biroului Permanent al PNL Bacau, Nicolae Enache - membru al Biroului Municipal al PNL Onesti si Vasile Ciobanu - om de afaceri, membru PNL.
google-analytics.com