Cautare

830 de rezultate pentru "iortoman lucian fotografi cu sociati" (3.34 secunde)
La multi ani, Lucian Avramescu! Poetul si publicistul Lucian Avramescu ar trebui sa isi serbeze pe 14 august ziua de nastere (in buletin, 15 august). ... Acum simt nevoia sa stau cu mine si sa ma bucur cand isi aminteste cineva, telefonic, de evenimentul personal al nasterii mele.
Ce face pe 26 mai 2019 Lucian Bolcas, avocat, a facut o serie de precizari importante in exclusivitate pentru DCNews, dupa ce, joi, purtatorul de cuvant al presedintelui a anuntat ca Iohannis a semnat decretul referitor la intrebarile pentru referendum.
Ce crede seful Directiei Rutiere despre propunerile din Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera" Lucian Dinita:"Toata lumea se pricepe la circulatie si la fotbal..." Lucian Dinita a declarat intr-un interviu acordat Jurnalului National ca "Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera 2011-2020" nu modifica in nici un fel legislatia rutiera.
Lucian Dinita, Seful Politiei Rutiere, a vorbit in aceasta seara, la B1TV, la Breaking News, despre pericolele conducerii sub influenta bauturilor alcoolice.
Si in urma cu o saptamana s-a aflat tot pe litoral, la Neptun, la vila de protocol "Lotus", a fugit pana la Bucuresti pentru a rezolva cateva probleme, iar de joia trecuta s-a reintors in vacanta. ... Domnule Bogdan Olteanu, pe langa aceasta vacanta imbinata cu utilul (n.r.
Intervievand mii de persoane in legatura cu cele mai intime aspecte ale vietii lor, Kinsey a indepartat aura de mister si rusine care invaluia majoritatea practicilor sexuale.
Numarul casei poate fi comparat cu un spirit - un spirit ce poseda o personalitate proprie, imprimand locului trasaturi specifice.
In acest sens, Primaria Constanta a contribuit cu 150.000 de euro din cei peste 400 mii de euro cat a costat in total evenimentul "Moda e musica sotto le stelle", bani proveniti din taxa de bariera perceputa la intrarea in statiunea Mamaia a autovehiculelor inmatriculate in alte localitati, a tinut sa explice edilul sef al Constantei.
Adversarii lui Liviu Dragnea recunosc ca liderul roman a dat o lovitura de imagine cu pozele lui cu presedintele-ales Donald Trump petreanu.ro informeaza: Semnificatia pozelor Trump-Dragnea Liviu Dragnea a dat o lovitura de imagine cu pozele lui cu presedintele-ales Donald Trump, nu se poate nega asta.
Cu toate ca municipiul Craiova este saturat de laboratoare foto, intreprinzatorii din domeniu nu duc lipsa de clienti. ... Situat in centru, intr-o zona in care concurenta este evidenta, laboratorul a reusit sa se impuna ca un concurent puternic pentru laboratoarele cu experienta.
Parteneriatele Canon cu AdobeĀ® si Microsoft, le furnizeaza clientilor imageRUNNER ADVANCE, un nivel avansat de integrare in platformele uzuale de birou si imbunatatirea securitatii documentelor.
Moda, top modele, fotografi si poze mai sexy ca niciodata! SUPER galerie foto cu cele mai dorite femei din lume! Asteptata mai ceva ca lansarea celui mai nou model Ferrari, aparitia Calendarului Pirelli ne va lasa pe toti cu gura cascata.
BenQ SW320, monitor profesional pentru fotografi BenQ sunt renumiti pentru monitoarele profesionale, fie de gaming sau de productivitate. Recent au prezentat modelul SW320, un monitor de 31.5 inch cu rezolutie 4K si panou IPS de 10 biti cu spectru de culoare Adobe RGB.
Nu numai muzicieni, dar si pictori, fotografi, graficieni, cineasti si scriitori. O alta premiera pentru Romania este aceea ca DVD-ul care onsoteste albumul "Lumina" vine cu o versiune SURROUND 5.1. ... cu goarna, toacă, taragot, caval) pana la cele specifice unui concert rock.
Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa", alaturi de Compania de teatru Lupeto, va invita duminica, 24 august 2014, incepand cu ora 11.00, in gradina de vara a Muzeului "Antipa" la spectacolul de teatru "Punguta cu doi bani".
Pictori, graficieni si fotografi celebri si-au aplecat talentul asupra acestor mici produse, unele realizate manual, altele in serie, care la inceputul secolului al 19-lea devenau una dintre cele mai folosite si mai elegante cai de a intampina Sarbatorile cu urari din cele mai deosebite.
Desi postura te duce cu gandul la un declin total al rockerului, nu e vorba decat despre un proiect artistic modest, intitulat Train for Culture (Trenul Culturii), care se desfasoara in cursa zilnica dintre Munchen si Praga.
Cu toate acestea, Alexandru Botezatu, in varsta de 23 de ani, nu se da in laturi de la nimic atunci cand vrea sa realizeze o fotografie ca la carte.
Beatrice Cretu publica pe blogul sau un interviu cu Alex Botezatu, autorul unui blog excelent, Cu lumea-n cap prin Calarasi.
Expozitia va deveni, asa cum spera acestia, o traditie pentru pasionatii de natura si reuneste peste 60 de lucrari din portofoliul mai multor fotografi pasionati de natura.
google-analytics.com