Cautare

383 de rezultate pentru "ioana" (6.46 secunde)
Total intamplator, insotita fiind de nepoata sa, Ioana Antal, care a venit s-o viziteze la Londra, invitata fiind de catre actrita la proiectia filmului sau de debut, "D’ORA", prezentat pe 18 iulie la BAFTA.
Ioana Ginghina si atelierele ei de creatie MiniArt Show se muta la Sala Dalles in perioada 25 februarie - 8 martie cand va avea loc Festivalul Primaverii, targul cu cele mai frumoase cadouri cu iz de primavara, martisoare cu traditie, daruri de suflet pentru doamne si domnisoare.
In cadrul evenimentului au fost premiati cei 22 de adolescenti din Romania si Republica Molodva carora le-au fost selectate poemele de un juriu format din Ioana Craciunescu, Dan Mircea Cipariu si Florin Iaru, in urma Concursului National CELE MAI FRUMOASE POEZII DE DRAGOSTE ALE ADOLESCENTILOR.
Edward Sanda si Ioana Ignat sunt doi tineri talentati care au reusit intr-o perioada scurta de timp sa se faca auziti peste tot cu piesa Doar pe a ta:
SILVIA DUMITRESCU si IOANA SANDU - dublu eveniment discografic marca EUROSTAR!
1 Decembrie 1918, la lansarea primei carti a autoarei Mihaela Ioana. Pentru calaraseni Mihaela Ioana este Mihaela Manea de la blocul de langa Palat.
Cea care conduce aceasta afacere este Iulia Corau, iar la stand o puteti gasi pe Maria Rosca, una dintre femeile cu suflet care gateste aceste bunatati, alaturi de o tanara de doar 18 ani, Ioana Sidau.
Participam la toate targurile de produse ecologice si traditionale din Bucuresti, organizate la Agronomie, Romexpo, Muzeul Taranului Roman, Piata Obor, Piata Revolutiei, Vitan", ne-a spus Ioana Tomsa din Maramures. ... mancarurile si portul", ne-a spus Ioana Tomsa de la Botiza, Maramures.
Cand le-a raspuns ca pe luna, oamenii n-au mai inteles chiar deloc de ce nu a acceptat oferta de a ramane acolo", a declarat Ioana Mencinicopschi, la Antena 3. ... Probabil a deranjat", a mai spus Ioana Mencinicopschi.
Unul dintre secrete ar fi existenta unui papa-femeie, pe nume Ioana (Jeanne), conform unui document dominican din anul 1250. ... Papesa Ioana, pe cand era spre sfarsitul sarcinii, ar fi cazut de pe cal si ar fi avut un avort spontan.
Elena Udrea si Ioana Basescu si-ar putea afla, astazi, pedepsele in dosarul finantarii campaniei electorale a lui Traian Basescu din anul 2009.
Printre colaboratorii primului numar se regasesc Silviu Brucan, Gabriel Liiceanu, Sorin Vieru, Alexandru Paleologu, Magda Carneci, Petru Cretia, Andrei Pippidi, Dan Pavel, Antonie Plamadeala, Gabriel Andreescu, Ioana Craciunescu si Rodica Palade.
Printre colaboratorii primului numar se regasesc Silviu Brucan, Gabriel Liiceanu, Sorin Vieru, Alexandru Paleologu, Magda Carneci, Petru Cretia, Andrei Pippidi, Dan Pavel, Antonie Plamadeala, Gabriel Andreescu, Ioana Craciunescu si Rodica Palade.
La aceeasi categorie au mai fost propuse Mihaela Arsenescu Werner, Adela Marculescu, Anda Caropol, Camelia Zorlescu, Cornelia Gheorghiu, Csiky Ibolya, Florina Cercel, Iarina Demian, Ileana Iurciuc, Ioana Bulca, Ioana Craciunescu, Irene Flamann, Klara Sebok, Leonie Waldman Eliad, Liliana Lupan, Agnes Lőrincz, Mariana Neagu, Mariana Vasile, Monica Ghiuta, Nina Udrescu, Paula Sorescu-Lucian, Rodica Mandache, Rodica Popescu Bitanescu, Simona Bondoc, Stela Popescu, Suzana Macovei, Violeta Popescu, Virginia Itta Marcu.
2 milioane de romani care poarta numele de Ion, Ioan sau Ioana ori diferite variante - Ionel, Nelu, Nela, Ionica, Nica, Ionut, Onut, Ionela, Ionel, Nela, Nelu, Ionica, Oana - isi sarbatoresc onomastica in aceasta zi.
Sambata, pe 5 august, presedintele s-ar putea sa petreaca ziua de nastere a fiicei sale mai mari, Ioana, fie la Neptun (locatia unde tanara a ales sa isi serbeze cei 28 de ani anul trecut, la Restaurant "Mediterraneo"), fie la Mamaia, unde Bodo are un concert sponsorizat de o firma producatoare de vinuri.
Raspunderea pentru prejudiciu a fost stabilita pentru directorul economic de la acea vreme, Ioana Vasilcoiu si fostul director Nicolae Ghiciu.
(A.T.)   ' Vlas, la Curtea de Apel Ioana Maria Vlas are o noua sansa de a iesi din inchisoare. ... Ioana Maria Vlas nu a scos niciun cuvant in timpul sedintei de judecata.
Deocamdata, discutam", a declarat Ioana Avadani, directoarea executiva a Centrului pentru Jurnalism Independent, referindu-se atat la intalnirea cu ministrul justitiei, cat si la cea dintre reprezentantii Clubului Roman de Presa cu premierul Emil Boc.Premierul garanteaza libertatea de exprimare a preseiPremierul le-a propus membrilor Clubului Roman de Presa (CRP) sa discute pe marginea legislatiei care se refera la activitatea mass-media, in contextul in care cele patru coduri juridice, aflate in dezbaterea parlamentului, au prevederi contestate de jurnalisti.
fratele sau Mircea Basescu a fost implicat in afaceri cu armament (care a ajuns inclusiv la organizatii teroriste), energie (cu unii "baieti destepti"), cu inghetata (cu bani rezolvati de Traian Basescu de la Banca Mondiala) si cu pui congelati (adusi din Uniunea Europeana), iar fiicele sale au fost angajate la firma Luxten (care asigura iluminarea Bucurestiului cand era primat general al Capitalei), de la care au primit salarii lunare de 20.000 euro (Ioana) si de 8.000 de euro (Elena), fara sa faca nimic;
google-analytics.com