Cautare

3432 de rezultate pentru "informatii" (3.45 secunde)
Asa cum noi prin declaratiile de avere, prin tot ce facem noi, suntem in acvariu, se stie tot ce facem noi inclusiv ce venituri avem, cred ca e bine sa se stie despre oricine primeste salariu din bani publici, ca aceste informatii sa fie stiute, a mentionat Dragnea.
- Am vazut si declaratiile legate de marile informatii primite de la SRI de ministrul de Interne, informatii care la ora 8:00 cand au venit erau publice si nu ajutau cu absolut nimic - Ii trimise pe SMS cuiva de la MAI, nu directorul SRI in mod institutional si operativ catre ministrul de Interne.
Conditii minime La Directia Agricola Dolj, de la inceputul anului, s-au prezentat foarte multi potentiali fermieri care au cerut informatii despre fondurile europene destinate agriculturii. ... "In ultimele doua luni, cele mai multe solicitari de informatii au venit din partea persoanelor care doresc sa achizitioneze masini si utilaje agricole.
Presedintele PD, Emil Boc, considera ca viitoarea Comunitate Nationala de Informatii (CNI) ar trebui coordonata de Institutia Prezidentiala si plasata sub controlul Parlamentului. ... Ar fi o imbinare foarte buna a controlului civil, a societatii civile asupra serviciilor de informatii.
Basescu i-a conferit acesta distinctie in semn de apreciere pentru contributia adusa la sustinerea intereselor Romaniei in cadrul comunitatii de informatii a NATO, pentru conlucrarea fructuoasa cu organele de specialitate romanesti in vederea culegerii de informatii din zonele de dislocare a trupelor romanesti din Afganistan si Irak.
SRI iar trage cu ochiul si timpanul unde nu-i fierbe legea Grav mai este si ca noua runda a duelului dintre cei doi a surprins inca o data SRI-ul cu regulamentul in vine, nu de alta dar intreaga afacere duhneste a urmarire informativa a premierului si a informatii oferite preferential de catre principalul nostru serviciu de informatii.
afisarea de informatii cu forma de text, imagini si sunete, posta electronica e-mail, transferul de fisiere de date si informatii FTP, chat, aplicatii video si video on demand, servicii telefonie si telefonie cu imagine prin Internet de tip VoIP, posturi de radio si televiziune prin Internet, e-commerce, sondari de opinie, raspandirea stirilor prin metode RSS, toate genurile de grafica si muzica, lucrul pe un calculator de la distanta prin Internet, grupuri de discutii pe diverse teme, sisteme de jocuri interactive, distributie de software s.a.
Conservatorii "puteau actiona ca un partid la guvernare si puteau clarifica aceasta problema in cadrul Coalitiei", a adaugat secretarul general al PNL, anuntand ca ministrul Atanasiu a dispus efectuarea unei anchete interne in MApN pentru stabilirea celor care erau responsabili de scurgerea de informatii.
Imediat dupa lucrarile Consiliului Judetean de Coordonare al PSD Constanta, senatorul Cristian Diaconescu, purtatorul de cuvant al social-democratilor, a declarat sambata, in cadul unei conferinte de presa, ca, din punctul sau de vedere, ministrul Apararii, Teodor Atanasiu, ar trebui sa-si dea demisia sau sa fie demis in urma scandalului scurgerii de informatii din MApN.
Misterul este adancit de rapoartele lui Ramon Navia-Osorio Villar si ale asociatilor sai, care au calatorit in zona in care a fost gasita mumia si au obtinut informatii de la locuitorii indigeni. ... Circula de asemenea informatii ca ar exista si alte mumii asemanatoare in locuri greu accesibile din zona.
Inscrise pe panouri, incepeau sa apara tot mai frecvent informatii despre pensiuni, restaurante, locuri de popas. ... Pentru informatii suplimentare care va vor ajuta sa decideti ce locatie veti alege dintre cele doua, accesati hanulvlasieisnagov.ro sidolcevitasnagov.ro Noi am ales la intamplare, acolo, in parcare, Hanul Vlasiei.
Consumatorii de media vor putea accesa gratuit pagina de web "Media Index", prima baza de date on line cu informatii despre companiile de media din Romania si patronii lor incepand de astazi, cand se sarbatoreste Ziua Mondiala a Libertatii Presei.
Persoanele fizice vor putea afla online informatii exacte despre situatia lor fiscala, in cadrul unui proiect pilot al Ministerului Finantelor. ANAF va trimite automat deciziile de impunere anuala aferente veniturilor realizate, dar si multe alte informatii, ca de exemplu situatia obligatiilor fiscale.
Distinctia dintre cele doua grupuri a fost evidenta, intre altele, prin comentariile pe care le atasau unor informatii postate pe internet.
Veti fi surprinsi cat de multe informatii circula chiar in grupul dumneavoastra de prieteni sau de colegi de la serviciu, informatii carora poate nu le-ati acordat pana acum atentie. ... Cautati informatii si dati-le mai departe.
Marshall Chadwell, directorul adjunct al biroului de informatii stiintifice CIA, catre directorul CIA, generalul Walter Bedell Smith. ... El arata, intre altele, ca observarile de OZN-uri sunt adunate sistematic, inclusiv din alte tari, la Centrul de Informatii Tehnice al Fortelor Aeriene (ATIC).
FARCAS ) Intre anii 1969 si 1972, pamantenii au pus piciorul pe Luna, in cadrul misiunilor Apollo, aducand si 400 kilograme de roci, dar mai ales nenumarate fotografii, filme si informatii.
In avalansa de informatii disparate, cred ca cel mai complicat efort al jurnalistului profesionist a fost acela ca in plina noapte, aflat intr-o alta tara decat cea in care aveau loc evenimentele, sa proceseze si sa analizeze informatia pe care o primeste si sa decida daca o lanseaza in eter sau nu.
Intr-o scrisoare (cunoscuta sub numele de Twining Memo, anterior clasificata, adresata generalului George Schulgen, adjunctul sefului serviciilor de informatii ale Air Force, de la Pentagon, Twining scrie ca fenomenul discurilor zburatoare raportate este ceva real si nu o vedenie sau o fictiune.
Deputatul UDMR Toro Tiberiu a criticat in principal faptul ca infiintarea Comunitatii Nationale de Informatii doar printr-o hotarare a CSAT a cauzat ocolirea autoritatii supreme in legiferare.
google-analytics.com