Cautare

1208 de rezultate pentru "hotel siret mamaia" (5.62 secunde)
Bataie crunta intr-un club din Mamaia. Mai multi barbati si-au impartit pumni si picioare
"N-au destui oameni, dar de ce sta echipajul in Mamaia? ... "pai, verifica si ei daca nu se organizeaza liniute prin Mamaia, ca doar se poarta...".
Aroganta in Mamaia Nord. Un tanar din Ucraina, care a vrut sa isi faca poze si sa se bronzeze, a intrat cu masina direct pe plaja.
Valurile puternice au afectat considerabil plaja din Mamaia, acolo unde, in unele zone, diferenta de nivel intre apa marii si nisip a ajuns chiar si la doi metri.
Sase cetateni straini au fost arestati preventiv dupa ce au fost prinsi in flagrant in timp ce comercializau droguri la un festival care se desfasoara la Mamaia, informeaza un comunicat transmis sambata de DIICOT.
Un colet cu droguri, livrat cu intarziere de cateva zile la Mamaia, dupa ce festivalul la care substantele interzise urmau sa fie vandute s-a incheiat de mult, a fost interceptat de anchetatori, iar trei turisti straini, care au ramas fara bani, au fost prinsi in flagrant.
A fost prins suspectul in cazul uciderii barbatului de 69 de ani gasit mort la receptia unei baze sportive din Mamaia.
Peisaj dezolant pe plaja din Mamaia puternic afectata de furtunile din sezonul rece. Valurile au maturat pur si simplu nisipul pe portiuni mari din suprafetele recent innisipate si au creat adevarate ziduri de nisip.
35 de oameni printre care si cinci copii au fost evacuati dupa ce alarma de incendiu a unui bloc din Mamaia s-a declansat.
"Sintem invatati cu luptele dintre autoritatile galatene si cele brailene pe marginea paternitatii cartierului Siret. Zona dintre cele doua orase a creat multe dispute.
Compania suedeza este prezenta pe piata romaneasca printr-o fabrica situata in localitatea Siret din judetul Suceava, care produce exclusiv pentru Ikea, si mai multi furnizori.
Zonele vizate in principal pentru impadurire in viitorii 20 de ani sunt in principal ale judetelor invecinate Dunarii, doua judete din Dobrogea si cele patru judete din Moldova pozitionate intre Siret si Prut.
El era semianalfabet dar era om siret si isi facuse garda pretoriana in jurul lui. Erau si trupe din Libia care se antrenau in Romania.
Totusi, azi am vazut un prost atat de prost ca nici siret nu e. - 2 noiembrie la 19:12: Johannis s-a rastit la PSD si ALDE.
In aceste conditii primarul a promis tinerilor cu virsta mai mica de 35 de ani ca le va da teren in cartierul Siret.
Este concluzia la care a ajuns seful verzilor, Ion Stefan, privind "inselaciunea practicata de primarul Dumitru Nicolae" cu cele 5.000 de familii galatene carora li s-au trimis adrese in anul 2004 prin care li s-au repartizat terenuri in cartierul Siret.
Si in ce priveste terenurile pe care anunta ca le va da in cartierul 'Siret' vor fi probleme. 'V-am dat terenuri de case, nu conteaza daca puteti sau nu sa le faceti'.
Dupa ce situatia din cartierul Siret, legata de cele 1.000 de hectare aflate in proprietatea Galatiului, s-a acutizat, ecologistii galateni au inceput sa prinda curaj si sa-si dea cu parerea, ba chiar sa caute solutii.
"Cand eram la inundatii, la confluenta Trotrus-Siret, apare la un moment dat un nor de praf de pe un drum lateral.
Presedintele PSD Suceava, Gavril Mirza, a declarat vineri ca organizatia urmeaza sa stabileasca inca trei candidati pentru alegerile parlamentare, cel de Senat pentru colegiile Suceava si Radauti si pentru Camera Deputatilor in colegiul Siret.
google-analytics.com