Cautare

588 de rezultate pentru "halep live" (4.78 secunde)
Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a castigat turneul WTA de la Shenzhen (China), sambata, dupa ce a invins-o in finala pe Katerina Siniakova (Cehia), cu 6-1, 2-6, 6-0.
Maria Sharapova poate fi invinsa de Simona Halep! ... jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a invins-o in trei seturi, 4-6, 6-1, 6-4, pe rusoaica Maria Sharapova, intr-o partida disputata sambata la Foro Italico.
Organizatorii au anunțat ora meciului dintre Simona Halep si Serena Williams, considerata de specialisti drept adevarata finala a competiției de la Melbourne.
Ion Tiriac SPUNE TOTUL despre Simona Halep: ... Omul de afaceri s-a referit si la Simona Halep si la performantele uriase pe care le are. - Simona Halep e un fenomen anormal.
Marele handicap al Mariei Sharapova, in semifinala cu Simona Halep, de la Roma Tenis, semifinale Roma:
Aproape 15.000 de romani au venit pe Arena Nationala sa sarbatoreasca victoria Simonei Halep. ... Marea noastra campioana Simona Halep a prezenta trofeul in ovatiile fanilor. Imnul Romaniei a fost interpretat de Monica Anghel si Marcel Pavel, si fredonat, de asemenea, de Simona Halep si de fanii din tribune.
Simona Halep, inclusa intr-o competitie a celor mai frumose jucatoare de tenis din lume Un sondaj aparut pe site-ul tennisworldusa.org o plaseaza pe Simona Halep intr-o companie selecta: ... Desi a pierdut locul 2 in clasamentul WTA, Simona Halep ramane in centrul atentiei in presa internationala.
Simona Halep redevine numarul 3 mondial, dupa castigarea turneului de la Dubai.
Simona Halep s-a calificat in semifinale dupa 6-4 7-5 cu Pliskova. ... O sa fie diferit in meciul cu Kuznetsova Simona Halep incepe anul cu o calificare in semifinalele de la Sydney. ... A fost destul de cald si mi-a fost greu, a declarat Simona Halep.
Am retrogradat din grupa mondiala Rezultatele zilei Simona Halep - Angelique Kerber 2-6, 2-6 Monica Niculescu - Andrea Petkovici 6-0, 6-7, 3-5 Victorie pentru Andrea Petkovici, 6-3 in decisiv, iar Germania castiga meciul cu Romania. ... Simona Halep a pierdut meciul la Fed Cup.
Victorie uriasa pentru Simona Halep: A castigat turneul de la Montreal Duminica seara, Simona Halep a reusit o performanta importanta castigand turneul de tenis de la Montreal, unul din cele mai importante din calendarul fetelor.
Urcare uriasa pentru Halep in clasament dupa ce a triumfat la Madrid Simona Halep a triumfat pentru a doua oara consecutiv la competitia de la Madrid, dupa un turneu excelent.Gratie acestei victorii, Simona a primit 1.000 de puncte in clasamentul WTA.
Simona Halep o invinge categoric pe Sharapova (Autor: Marius Doroftei) Simona Halep a scapat de cosmarul Sharapova si a obtinut prima victorie din cariera impotriva rusoaicei.
Simona Halep - Venus Williams e capul de afis Simona Halep - Venus Williams este capul de afis al turului 3 de la Australian Open.
La cei 28 de ani ai sai, Simona Halep a decis ca a venit timpul sa se marite. ... Simona Halep l-a caracterizat astfel pe viitorul ei sot, barbatul ideal:
Mickey’s Magic Show, spectacolul pe care publicul autohton va avea in sfarsit ocazia de a-l vedea in Romania, este una dintre cele mai recente productii Disney Live!, intregul show fiind conceput si realizat cu ajutorul unei echipe de profesionisti de exceptie.
Muzica live, premiata la Gala On Air Music Awards La prima editie a galei On Air Music Awards, propunerile pentru Cel mai bun live sunt urmatoarele:
Jucatoarele romane de tenis Irina-Camelia Begu (cap de serie numarul 8) si Simona Halep vor fi adversare in turul doi al turneului WTA de la Hobart (Australia), dotat cu premii totale de 220.000.
Halep rateaza din nou sansa de a fi numarul 1 mondial Simona Halep a ratat calificarea in semifinalele turneului de la Wimbledon si, totodata, sansa de a deveni numarul unu mondial.
Simona Halep s-a calificat in turul secund de la Australian Open dupa un meci dramatic cu estona Kaia Kanepi. Halep a pierdut primul set la tie-break, 6-7, dar a revenit si le-a castigat intr-o maniera entuziasmanta pe urmatoarele doua, 6-4, 6-2.
google-analytics.com