Cautare

135 de rezultate pentru "grupele" (3.64 secunde)
Farul Constanta a obtinut doar o remiza pe terenul celor de la CSM Alexandria, scor 2-2, in grupele Cupei Romaniei.
FCSB a remizat cu UTA, 2-2, in grupele Cupei Romaniei, meci in care a fost egalata la ultima faza, cand avea sapte jucatori de camp, dupa ce Rachid Bouhenna, Risto Radunovic si Octavian Popescu fusesera eliminati.
Invitat la Orange Sport, Mihai Stoica (57 de ani) a mai spus ca, desi Nicolae Dica le-a transmis ce trebuie sa faca, unii dintre jucatorii FCSB n-au respectat indicatia antrenorului la faza din care s-a marcat golul de 2-2 in UTA - FCSB, din grupele Cupei Romaniei.
De grupele de munca nu mai spun nimic, mai ales dupa ce au vazut ca toata lumea le-a raspuns in doi peri.
Steaua si CFR au sanse reduse sa ajunga in primavara europeana, indiferent ca ar fi vorba de Liga Campionilor sau Cupa UEFA, iar dintre cele cinci candidate la grupele Cupei UEFA speram ca macar trei dintre ele sa-si atinga obiectivul.
Joi, Rapid va forta calificarea in grupele Cupei UEFA, impotriva lui Wolfsburg, iar daca miracolul nu se va produce atunci Peseiro isi va face bagajele.
In cazul in care legea, prin care li se da 50%, respectiv 25% pentru ca au lucrat in grupele 1 si 2 de munca, nu se aproba, ministrul Muncii este decis sa atace actul normativ la Curtea Constitutionala.
Pe de-o parte (partea destinata "boborului") este vorba de cresterea pensiilor la toate categoriile sociale, prin majorarea punctului de pensie, si de acordarea unor sporuri cuvenite celor ale caror meserii fusesera incadrate in grupele I si II de munca.
Sepsi Sfantu Gheorghe a invins-o pe Dinamo cu scorul de 3-2 in a doua runda din grupele Cupei Romaniei.
FCSB va juca pe Arena Nationala returul cu Silkeborg din grupele Conference League. Nicolae Dica si Olaru au vorbit la conferinta de presa despre duelul de la Bucuresti.
Romania U21 va intalni Spania, Ucraina si Croatia in grupele UEFA Under 21 Championship, turneu care va avea loc in perioada 21 iunie - 8 iulie 2023 in Romania si Georgia.
Ar fi impresionanta salvarea de la retrogradare cu Mioveni decat grupele Conference League cu FCSB, pentru ca nu ne da nimeni nicio sansa.
De exemplu, imi aduc aminte de un meci in grupele Europa League, cu Lugano, in prima parte a meciului Benzar si Morais nu au facut un joc foarte bun, am fost condusi, dar nu s-au facut modificari.
Internationalul roman a fost adus de Gigi Becali pentru obiective importante: castigarea titlului si calificarea in grupele UEFA Champions League.
Pana cand vom mai avea echipe romanesti de fotbal calificate in grupele Champions League, avem o echipa romaneasca de Counter Strike ce va juca la cea mai importanta intrecere mondiala pentru acest joc video.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
google-analytics.com