Cautare

1071 de rezultate pentru "golgheteridiviziac fotbal" (6.04 secunde)
Dupa ce luni comisarul european pentru Extindere, finlandezul Olli Rehn, si-a aminitit de meciurile din anii ’80 dintre Steaua si Kuusysi Lahti, ieri, presedintele Parlamentului European, spaniolul Josep Borell Fontelles, si-a inceput discursul in Parlamentul Romaniei vorbind tot despre fotbal. ... Si echipa de fotbal Steaua castigat cu Valencia.
Avem un proiect ce vizeaza construirea unei baze de sport si unui teren de fotbal in aer liber de 300-400 de locuri", ne-a comunicat Marian Galbinasu. ... Speram sa fie finantat un proiect privind construirea unei arene sportive, cu teren de fotbal tip 1, iar in ianuarie sa fie gata.
Dupa pierderea alegerilor, in orice partid, ca si la fotbal, intervine o miscare de restructurare.
- Consiliul Concurentei a amendat LPF cu 185.000 lei pentru niste neregularitati legate de transmiterea meciurilor de fotbal la TV. ... Cat dau sa-l transferam, ca la fotbal?
ßi-au asumat faptul ca si cluburile vechi sunt tot de fotbal si nu de ping-pong. ... - Nu joc fotbal foarte des, joc mai mult tenis de picior.
Constat cu surprindere ca am imprumutat in Parlamentul Romaniei o tehnica din fotbal, si anume tehnica tragerii de timp, pentru ca acte normative importante, propuneri legislative importante sa nu poata fi supuse dezbaterii noastre.
Primaria Municipiului Mangalia, in colaborare cu Direckt Media Company, organizeaza in perioada 18-21 august 2005 prima editie a Turneului de fotbal pe plaja „Razboiul Stelelor“. Reprizele de fotbal au loc pe plaja din Mangalia, in dreptul Hotelului „President“.
Ea trebuia sa fie cea mai SEXY jucatoare de fotbal a lumii in 2012... ... Juca fotbal la scoala si la liceu, insa ofertele din partea revistelor au convins-o ca mai bine se muta pe modelling.
Amanda e disperata dupa fotbal. Atat de disperata, incat a acceptat sa aiba o relatie cu unul dintre durii din Premier League.
In afara de Grecia-Romania (3-1), aseara s-au mai desfasurat in Europa alte 3 meciuri in barajul pentru calificarea la CM de Fotbal din Brazilia-2014.
Patronul stelist va avea liber la munca in afara penitenciarului, dupa ce Gica Hagi s-a invoit sa il "angajeze" la Academia sa de fotbal.
Numai ca inca in Italia a reusit sa imbine utilul cu placutul, iar de cate ori prinde ocazia joaca fotbal-volei.
FOTBAL Afc Dunarea Calarasi-fotbal, Liga a 1 Betano; FUTSAL Dunarea Calarasi -futsal masculin, Liga 1. TENIS DE MASA Fortus Calarasi - tenis de masa, Divizia B, masculin;
Federatia Romana de Fotbal (FRF) a anuntat faptul ca nu mai sunt bilete disponibile pentru meciul dintre Romania si Suedia din preliminariile EURO 2020. ... Aproape 10.000 de copii vor beneficia de acces gratuit, in Family Zone si in sectoarele dedicate scolilor de fotbal si academiilor!
"Avem nenumarate exemple in care se sponsorizeaza cluburile de fotbal, iar patronii cluburilor de fotbal vand jucatori cu milioane de euro si bagand banii in buzunar, fara sa plateasca impo-zite", a sustinut senatorul PD.
Cu aceasta ocazie, Organizatia de Femei a PSD a obtinut locul al III-lea la strangerea de semnaturi in campania initiata de PSE impotriva prostitutiei si traficului de fiinte umane din timpul Campionatului Mondial de Fotbal din Germania.
Un obiect cat 3 terenuri de fotbal Hastings a scris ce i-a povestit Scott Mos: ... era, probabil, cat trei terenuri de fotbal.
"Singura satisfactie care ne-a mai ramas e sa-i batem pe bulgari la fotbal la ei acasa" "Uitati, Bulgaria ne-a luat-o iar inainte. ... Singura satisfactie care ne-a mai ramas e sa-i batem la ei acasa la fotbal", s-a amuzat Gelil.
Grupul liberal din forul deliberativ local intentioneaza sa reia colaborarea cu gruparea galateana de fotbal, insa, pentru inceput, aceasta se va axa pe reabilitarea Complexului Sportiv de la Ancora.
Mai exact, cele doua partide isi vor alcatui cite o echipa de fotbal si se vor intrece din punct de vedere sportiv. ... Sint doua finale de fotbal la care vor participa echipe care au jucat pina acum intr-un turneu in judet.
google-analytics.com