Cautare

32 de rezultate pentru "geanina" (3.52 secunde)
Nico, Diana Dumitrescu, Giulia Anghelescu, Diana Bisinicu, Monica Rosu, Roxana Nemes, Oana Ionita, Iuliana Luciu, Geanina Ilies, Silvia Chifiriuc, Crina Matei si Ianna Novac vor defila intr-o prezentare inedita.
Au confirmat Stela Enache, Aurelia Temisan, Anca Turcasiu, Gabriel Cotabita, Carmen Radulescu, Viorela Filip, Berti Barbera, Carmen Movileanu, Bogdan Stanoevici, compozitorul Ionel Bratu Voicescu, Marina Florea, Sergiu Cioiu, Titus Andrei, Carmen Anton, Geanina Olaru, Florin Apostol, E.S.
Geanina PUNKOSTI AVANPREMIERA: 8 FEBRUARIE 2019, ORA 19.00 PREMIERA: 9 FEBRUARIE 2019, ORA 19.00 PREMIERA: 10 FEBRUARIE 2019, ORA 16.30
Geanina Punkosti. Evenimentul inceputului de an este D'ALE CARNAVALULUI la TEATRUL PRINCIPAL!. Piesa D'ale Carnavalului poate fi vazuta in perioada 15 - 27 februarie 2019, in Bucuresti si in 4 orase din Moldova:
Ioana COLCEAG si Geanina PUNKOSTI - Scenografie: Imelda MANU - Regia: Gelu COLCEAG - Lumini: George JIPA Va aducem la cunostinta si un set de reguli pe care spectatorii trebuie sa le respecte, privind masurile pentru prevenirea contaminarii cu SARS-COV2:
Dan Puric, Radu Beligan, Adrian Nastase, Emil Hurezeanu, Raluca Moianu, Dan Negru, Andreea Marin, Stefan Banica Jr., Laura Cosoi, Cristian Gretcu, Catalin Mireuta, Geanina Corondan si multi altii, dar si de peste hotare:
Iata sfaturile oferite de hair stylistul Geanina Florina de la Jovsky Studio In primul rand, trebuie sa folosim un sampon potrivit tipului de scalp, tratamentele (masti si fiole) speciale pentru a calma si a repara un scalp cu asemenea probleme si bineinteles ne ajuta remediile naturiste:
La campanie s-au alaturat Manuela Harabor, Magda Catone, Lamia Beligan, Monica Davidescu, Raluca Moianu, Geanina Corondan, Claudia Pavel, Cristina Balan, Vlad Mirita si Andreea Stroe, care au vorbit pe 7 decembrie, la Palatul Mogosoaia, despre nevoile celor ce duc o lupta existentiala cu boala si au contribuit la o strangere de fonduri in acelasi scop.
Geanina Mirabela) Timpul trece cu pasi repezi, iar cei care nu si-au gasit inca marea dragoste se asteapta ca pana la toamna cineva special sa apara in viata lor.
Geanina Mirabela) Chiar daca fac tot posibilul pentru a avea o viata de familie fericita, cateva zodii nu reusesc sa pastreze mereu linistea in relatie.
Geanina Mirabela) Dieta nordica a devenit din ce in ce mai populara printre persoanele care vor sa slabeasca sanatos si fara efort.
Dan Puric, Emil Hurezeanu, Andreea Marin, Stefan Banica Jr., Dan Negru, Cristi Gretcu, Catalin Mireuta, Geanina Corondan, Mihaela Tatu, Marius Moga.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
google-analytics.com