Cautare

286 de rezultate pentru "gala" (7.75 secunde)
Camera de Comert si Industrie a Judetului Dolj organizeaza maine, la restaurantul Europeca, o noua gala "Topul firmelor 2009", manifestare ajunsa la cea de-a XVII-a editie, informeaza organizatorii, printr-un comunicat de presa.
Asta, de fapt, i-au spus toti acei 10.000 de oameni de la Gala", a concluzionat Badea. De asemenea, realizatorul emisiunii "In gura presei" a comentat pe marginea celor scrise de ministrul Turismului pe blogul personal ca reactie la incidentul de dupa meciul lui Bute.
Camera de Comert si Industrie (CCI) a judetului Dolj organizeaza astazi gala "Topul firmelor" pe anul 2010, care a ajuns la cea de-a 18-a editie.
Suflet de troll Acum mai multi ani, Catavencii l-au trimis pe Radu Alexandru la Gala Verde, un eveniment intre partenerii caruia se numarau si ei.
Un alt factor important despre care am vorbit si la gala Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania de saptamana trecuta, a fost adoptarea noii legi a IMM-urilor.
In gala Omul Anului 2016, pentru al saptelea an consecutiv, ziarul Cotidianul a propus scenei publice din Romania o recapitulare a performantelor obtinute in anul 2016 de catre principalele personalitati ale Romaniei.
Gala Premiilor Uniunii pe anul 2017 si Premiile Eminescu, ziaristul au fost, fara indoiala, evenimente reprezentative pentru parcursul breslei si locul sau in societate.
Daca doresti sa organizezi un eveniment tip corporate, fie ca te gandesti la o intalnire de afaceri, o lansare de produs, conferinta de presa, eveniment de networking sau chiar gala, Concorde Old Bucharest Hotel este unul dintre locurile cele mai potrivite din Bucuresti pentru aceasta.
Printre emisiunile pe care le-a realizat se numara De la A la… Infinit, Studio N, Mozaic duminical, Fotograme din realitate, Album duminical, Post Meridian, Punct, Contrapunct, Gala Desenului Animat, Metamorfoze, Cum va place?
In gala de la Zürich a fost anuntata si echipa anului 2011, care este urmatoarea: Iker Casillas - Daniel Alves, Gerard Piqué, Nemanja Vidici, Sergio Ramos - Xabi Alonso, Xavi, Andres Iniesta - Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Wayne Rooney.
Federatia sarbatoreste la parlament Federatia Romana de Baschet va organiza Gala Aniversara la Palatul Parlamentului, pe 30 ianuarie, pe lista invitatilor numarandu-se nume mari ale baschetului autohton si international, informeaza Mediafax.
Froch va fi adversarul lui Bute, in gala din aprilie. "IBF l-a pus pe Froch inaintea lui Andrade, in clasamentul categoriei.
Considerat a fi unul dintre cele mai spectaculoase evenimente de acest gen din lume, gala Kings On Ice nu si-a dezamagit nici de aceasta data audienta, oferindu-le spectatorilor un adevarat regal de patinaj artistic din care nu au lipsit sarituri spectaculoase, interpretari emotionante, piruete periculoase realizate de o parte dintre cei mai buni campioni ai lumii.
· Cannes Film Festival · Monte Carlo Grand-Prix · Gala Premiilor Oscar · Fashion Week: Paris, New York, Milano, Madrid, Londra Organizeaza, cu ocazia finalei UEFA Europe League, un eveniment special dedicat tuturor suporterilor, denumit Fashion TV Football Party.
Finala Ligii Europa va fi precedata de "Gala Dinner", la care vor fi prezenti reprezentanti ai autoritatilor romane si oficialitati internationale, printre care se numara presedintele UEFA, Michel Platini, presedintii celor doua cluburi finaliste si membri ai Corpului Diplomatic prezent la Bucuresti.
La junioare Romania va fi reprezentata de Andreea Munteanu, la barna si sol, Silvia Zarzu, la sol, si Alina Stanila, la sarituri, in timp ce in reuniunea de gala, de la ora 15,00 (in transmisie directa pe TVR 2 si TVR HD) vor evolua, la toate aparatele, senioarele:
Lucian Bute, invins de Carl Froch prin KO tehnic in repriza a cincea Boxerul roman Lucian Bute a fost invins de britanicul Carl Froch prin KO tehnic in repriza a cincea si a pierdut centura de campion mondial IBF la categoria supermijlocie, sambata seara, intr-o gala profesionista disputata in Capital FM Arena din Nottingham.
Inainte cu 20 de zile de Jocurile Olimpice de la Londra, TVR 1 si TVR HD va invita la un eveniment de gala pentru gimnastica feminina.
Cu mici exceptii, evenimentul a fost fara cusur, la el contribuind din plin si miile de fani care au creat o atmosfera de gala, atat pe stadion, cat si in "drumul fericirii", asa cum a numit extrem de plastic Anghel Iordanescu deplasarea de la National Arena catre Piata Constitutiei.
Dupa cum fanii deja au aflat, pe 22 Mai 2016, la Circul Globus din Bucuresti va avea loc prima gala Best of Snooker, unde se vor intalni Mark Selby, Neil Robertson si Judd Trump!
google-analytics.com