Cautare

54 de rezultate pentru "florina" (2.93 secunde)
In document se arata ca Alexandra Gatej a fost recrutata de Securitate in 14 septembrie 1989, sub numele conspirativ "Florina".
• Senatorul Serban Nicolae va ocupa functia de membru pe locul ramas vacant dupa numirea ca judecator al Curtii Constitutionale a domnului senator Toni Grebla. • Doamna senator Vasilica-Steliana Miron a fost inlocuita cu doamna senator Florina-Ruxandra Jipa
La randul sau, directorul de marketing al unicului distribuitor Fuji in Romania, Florina Petre, vorbeste despre o ieftinire a filmelor cu aproximativ 40% in ultimii doi ani, tendinta care va continua.
Cred ca ar fi o idee sa inchiriem un apartament, dar sa avem pe cineva care sa se ocupe de masa", a declarat Florina Mandache, eleva din Craiova.
Nu am avut niciodata nimic", a spus Florina Segarceanu, care a venit in piata sa cumpere oua. I.G., vanzatoare la un magazin de profil, este de aceeasi parere.
Florina Pesea, medic psihiatru in cadrul Spitalului Poiana Mare. Acesta este al doilea concurs organizat pentru postul de manager al celor doua unitati sanitare mentionate, dupa cel organizat in noiembrie 2006, cand nici unul dintre candidati nu a reusit sa obtina nota de promovare.
Florina Braulik, in prezent director executiv, care si-a pus amprenta pe activitatea de productie, optimizand retetele si lansand produse de succes.
Ildiko Barbu, Maria Vlasceanu, Florina Serban (portari) - Alexandra Gogorita (4 goluri), Mihaela Briscan (6), Carmen Ilie (2), Diana Patru, Andreea Ianasi (7), Nicoleta Tita Craciun (1), Irina Lazarin (4), Elena Nicu, Andreea Patuleanu (2), Mihaela Patuleanu si Andreea Mitran (2).
Jucatoarele Iulia Curea si Melinda Geiger (Oltchim), respectiv Magda Paraschiv si Florina Chintoan (U Jolidon Cluj) au fost alese in echipa turneului.
O alta semifondista de la FEFS, Florina Pierdevara (antrenor Mircea Alexandrescu) a castigat proba de 3.000 m, iar la 1.500 m s-a clasat pe locul doi, dupa Doaga.
CS Universitatea Craiova a obtinut o medalie de argint, prin Florina Pierdevara, si una de bronz, prin Ionela Dinca, ambele la junioare 1 (6.000 metri).
Talida Tolnai, Tereza Pislaru, Mirela Nichita - portari, Valentina Elisei Ardean, Iulia Curea, Ramona Farcau, Adriana Nechita, Cristina Varzaru - extreme, Oana Manea, Florina Chintoan, Georgiana Ciuciulete - pivoti, Mihaela Senocico, Aurelia Bradeanu, Adina Meirosu, Diana Drutu, Daniela Babeanu, Gabriela Perianu, Patricia Vizitiu - linia de 9 metri.
din Craiova, au fost Florina Pierdevara (foto), de la CS Universitatea Craiova, si Cezar Bobolicioiu, de la CSM Craiova. Cei doi s-au clasat pe primul loc la seniori, in urma punctajului acumulat in proba in care au luat startul, 1.500 de metri.
LPS Baia Mare (Kristina Maria Schneider, Florina Lorena Bud, Melinda Balazs, Paula Reka Orzac) 04:01,49 2. CSM Cluj-Napoca (Sandra Miclaus Vivoschi, Kata Korponay, Diana Anamaria Muntean, Andreea Diana Blindu) 04:01,89 3.
actrita de succes Florina Roberts, Ministerul de Externe, Bisericile Ortodoxe Romanest din SUA, actorul Daniel Ganea si alte personalitati carora le multumesc frumos!
- Florina Stolojan: Stefan, sunt convinsa ca acolo sus, printre stele, tatal tau a zambit fericit ! Am aflat despre eveniment de la Radio Ramania si m-am bucurat nespus.Acesti 4 Magnifici isi merita stelele cu prisosinta pentru ca sunt Nemuritori !
Presedinte de juriu a fost frumoasa actrita de la Hollywood Florina Kendrick, vicepresedinti, marele comentator sportiv Cristian Topescu si actorul Daniel Ganea, de la Hollywood, iar realizator, coordpnator si initiator de program, profesor Mihaela Șerban.
5, iar in 1963 joaca in comedia regizorului Geo Zaizescu Un suras in plina vara, unde alaturi de tanara si frumoasa actrita Florina Luican, se face remarcat atat de critici, cat si de public.
Alaturi de Florina Cercel si Silvia Dumitrescu artistul a sustinut saptamana trecuta un alt spectacol â€" caleidoscop de mare succes RASUL - PLANSUL, IUBIREA", la Teatrul Marin Sorescu din Craiova.
Octavian Cotescu, Stefan Iordache, Valeria Seciu, Virgil Ogasanu, Emil Hossu, Stela Popescu, Sebastian Papaiani, Tamara Buciuceanu, Ion Caramitru, Draga Olteanu, Dinu Manolache, Irina Petrescu, Ion Dichiseanu, Ileana Stana-Ionescu, Alexandru Arsinel, Adela Marculescu, Florian Pittis, Florina Cercel, Costel Constantin, Rodica Popescu-Bitanescu.
google-analytics.com