Cautare

284 de rezultate pentru "florea cazan" (2.91 secunde)
Florea 87 Echipele de start: ... Florea; Antrenor: Emil Sandoi UTA Arad: Fl. Iacob - Vukcevic, Erico, Benga, Shlyakov - Batha, Ubbink, Vorobjovas - Miculescu, Cardoso, Otele;
Daniel Florea, fost primar al Sectorului 5, a venit, astazi, la sediul DNA pentru a fi audiat in acelasi dosar in care este vizat si actualul primar, Cristian Popescu Piedone.
Popa - Meleke, Matricardi, Armas - Costin, Garcia, Florea, Rata, Aliji - Nemec, Damascan REZERVE: ... Florea, Al. Vlad, Ricardinho, Andres HERMANNSTADT:
Florea de 49 de ani, R. ... Florea, R. Alexandru si S. Vasile in stare de retinere, urmand a fi prezentati Judecatoriei Sectorului 4 cu propunere de arestare preventiva.
Serban 5, Florea 34, 37, Popadiuc 76 Echipele de start: ... Florea, 10. Chunchucov REZERVE: 1. D. Moldovan, 21. Atanase, 59.
Remacle '23, Thiam '41 / Sigurjonsson '18, Florea '87, '90+2 Echipe de start: ... Florea, Damascan Rezerve: Collado, Radut, Al. Vlad, Meleke, C.
Leonard Cazan, la Departamentul pentru management, Dan Mihalache - Departamentul pentru analiza politica, Vasile Dancu - Departamentul pentru imagine, sondaje si marketing politic, Titus Corlatean - Departamentul de relatii cu mass-media, Victor Bostinaru - Departamentul pentru relatii internationale, Tudor Mohora - Departamentul pentru resurse umane, Ion Moraru - Departamentul pentru logistica si bunuri materiale, Aristide Roibu - Trezoreria partidului.
Ileana Cazan, cercetator stiințific I, director adjunct al Institutului de Istorie "Nicolae Iorga" al Academiei Romane; Paul Cernat, critic literar;
Mihai David, Petre Ninosu, Ion Predescu, Iulian Dumitru Popescu, Roxana Bichel, Gheorghe Leonard Cazan, Romica Tomescu, Cristian Colteanu, Andrei Popescu, Dan Jurcan etc.
"Pentru noi nu este o economie, noua ne convine sa dam apa calda nonstop pentru ca e greu sa aduci, in fiecare dimineata, un cazan la parametrii normali de furnizare a acesteia", a precizat Degeratu.
Dumneata te perpeleai intr-un cazan cu smoala. - Dar tu ? - Eu tot sluga. Puneam lemne pe foc. xxx - Ai auzit ca in Bucuresti, un om e calcat de masina la fiecare jumatate de ora ?
Ceea ce fizicienii de tip newtonian numeau spatiu gol este in realitate un cazan de energii clocotitoare. El e generat de curgerea nesfarsita a energiei, inainte si inapoi, intre toate particulele subatomice.
Primarul a anuntat ca o companie belgiana si-a anuntat disponibilitatea de a investi 50-60 milioane euro pentru un cazan care sa asigure apa calda pe timp de vara, discutiile fiind intr-un grad avansat.
Femeia facea tuica la cazan cand am intrat pe poarta gospodariei: "Este greu la noi. Poate o sa avem drum, poate o sa fie mai bine.
Radu Cazan. Nastase a fost insotit de Dana, sotia sa, precum si de Andrei, unul dintre cei doi fii. Dupa discursuri, el a acordat autografe celor care si-au procurat cartea.
Potrivit documentului, subcomisia va fi condusa de deputatul minoritatilor Liana Dumitrescu, vicepresedinte va fi Viorel Ariton (PDL), secretar Mircea Cazan (PNL), iar Adrian Badulescu (PDL) si Petru Fargo (UDMR) sunt membri.
Picajul in sondaje, haosul din guvern corelat cu proasta gestionare a crizei si scandalurile din interior au facut din PDL un cazan sub presiune, care poate exploda in preajma zilei de 1 septembrie.
Gyorgy Frunda- UDMR, Mircea Cazan- PNL, Ciprian Dobre - PNL, Ion Ariton- PDL • Bucuresti-Ilfov: Codrut Seres- PC • Vest:
Liberalii cer demisia ministrului Constantin Nita Deputatul liberal Mircea Cazan a anuntat miercuri, in timpul unei intalniri cu sindicalistii de la Romgaz si cu prefectul Sibiului, ca lunea viitoare va cere in Parlament demisia ministrului delegat pentru Energie, social-democratul Constantin Nita.
Ca urmare a iesirii accidentale din functiune si a opririi in regim de avarie a Unitatii 1, deficitul de putere de 700 MW a fost preluat (la comanda operativa a Dispecerului Energetic National), intr-o prima faza, prin incarcarea grupurilor hidroelectrice si, apoi, prin dispozitia de incarcare a blocului nr 1 de 227 MW, din Centrala Termoelectrica Braila, care functiona cu un singur corp de cazan.
google-analytics.com