Cautare

3700 de rezultate pentru "filmilet declaratie alin cioara la fatu in emisiune" (3.25 secunde)
Blaga, unul dintre cei mai de seama ganditori ai veacului trecut, observase la vremea lui ca "omul simplu il recunosti din aceea ca se mira de toate, dar simplitatea i-o recunosti si din aceea ca de unele lucruri nu se mira indeajuns." Insa, asa cum a facut-o totdeauna, spre a-si pastra acel echilibru sufletesc, cumpana vietii, care i-a permis sa treaca peste toate primejdiile si faradelegile, omul simplu stie sa-si ascunda necazul, prin glume si voie buna, fie ea si simulata cateodata.
Zilele libere acordate in sectorul bugetar, dupa care se orienteaza si restul lumii, se vor recupera inainte sau dupa. Cit de mult se lucreaza in aceste zile stabilite pentru recuperari e insa o poveste fara Happy End pentru contribuabil...
Se spune ca marii actori de comedie ascund in spatele zambetelor cele mai dureroase povesti! Au o misiune extrem de dificila, aceea de a-i face pe oameni sa rada, chiar si in momentele in care sufletul lor plange. Vedem, astazi, un interviu emotionant cu Valentina Fatu si Vasile Muraru.
Amesteca in mare viteza minciuni cu jumatati de adevar intr-o ciorba aratoasa, asa incat creeaza unora senzatia: "Ba, da’ bine le mai zice !" Probabil, ati vazut macar o data cum scamatorul ii usureaza pe fraieri de bani, numai din iuteala manevrelor, la escrocheria cu numele:
Decizie CNA in cazul imaginilor cu Emil Boc dezbracat: Emisia Antena 1 va fi intrerupta zece minute, la ora de maxima audienta.
Cearta in direct dintre premierul Calin Popescu Tariceanu, invitat la o emisiune a TVR1, si presedintele Traian Basescu, continua sa faca valuri. Ceea ce s-a dorit a fi o dezvaluire a presedintelui, menita sa-l puna in dificultate pe premier, a devenit un subiect de sesizari la Departamentul National Anticoruptie.
Un blog nu prea dulce") circula unele supozitii privind starea de sanatate a presedintelui Traian Basescu, pe care le puteti citi in continuare.
"De ce nu il schimba Puterea pe Geoana de la Senat?" Senatorul PSD Ilie Sarbu a aruncat, miercuri seara, o sulita otravita in directia lui Mircea Geoana, intrebandu-se retoric, intr-o emisiune la Realitatea TV, de ce nu mai vrea puterea sa il schimbe pe Geoana de la sefia Senatului si sugerand ca ar exista un interes ocult pentru mentinerea acestuia in functie.
Monedele metalice din noua emisiune care prezinta o suprafata innegrita nu pun in pericol sanatatea populatiei, se arata intr-un comunicat al Bancii Nationale a Romaniei (BNR).
Cu toate ca ar fi trebuit sa primeasca bani vechi pana la sfarsitul acestei luni, nu toti comerciantii respecta aceasta regula. Totusi, cei care vor detine bancnote sau monede vechi le vor putea preschimba in ianuarie la orice institutie de credit.
Romania intentioneaza sa emita obligatiuni in valoare de cel putin 12 miliarde de lei in 2008, cand va analiza, de asemenea, optiunea de a lansa o emisiune de titluri cu maturitate la 15 ani, a declarat Eugen Teodorovici, secretar de stat in Ministerul Economiei si Finantelor.
Ministerul Economiei si Finantelor (MEF) a lansat, miercuri, o emisiune de obligatiuni in euro, pe zece ani, in valoare de 750 milioane euro si cu un nivel indicativ al randamentului de 1,70 puncte procentuale peste media dobanzilor interbancare din zona euro, potrivit Reuters.
Televiziunea de stiri Vox News a primit, marti, licenta audiovizuala de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA) si se va lansa pana la sfarsitul anului, dupa cum a anuntat, in sedinta CNA, directorul postului, Emil Jascau.
Clientii din America ai Bank of China vor putea sa schimbe yuani in SUA. Filiala new-yorkeza a bancii chineze a declarat ca schimbul se va face direct si din sucursalele Bank of China din SUA, practica deja posibila in bancile occidentale.
Eliminarea emisiunii Ora de foc de la Realitatea TV l-a nemultumit pe Sorin Ovidiu Vantu, patronul postului de stiri. La o zi dupa ce jurnalistii Oana Stancu si Adrian Ursu au demisionat de la Realitatea, Vintu arata cu degetul catre Sebastian Ghita (foto):
Raluca Moianu se intoarce la TVR 1, unde va prezenta o noua emisiune din grila de primavara a postului. Din 21 martie, Raluca Moianu modereaza, la TVR 1, Perechea potrivita, o emisiune care da sansa oamenilor de orice varsta de a-si gasi sufletul pereche.
"Sa-ti fie rusine, Mircea Badea!" Proaspat revenit din vacanta, Mircea Badea a lansat bomba la emisiunea "In gura presei" - Dan Voiculescu intrat la apa -, actiune la care patronul sau a reactionat imediat. ... Domnul Dan voiculescu a intrat la apa.
Divele Andreea Marin si Mihaela Radulescu, emisiuni la Realitatea TV PREMIERA. ... Divele Andreea Marin si Mihaela Radulescu vor avea, in premiera, emisiuni la acelasi post de televiziune, detinut de fostul sot al Mihaelei, Elan Schwartzenberg. ... o emisiune sociala si una de duminica.
Octavian ANDRONIC) S-a impamantenit in ultima vreme, mai ales de la preluarea puterii de catre coalitia PSD/ALDE, un fel de obicei.
"Ora de Vama" este proiect media independent, TV si online, care isi doreste sa arate opiniei publice, in direct din Vama Veche, adevarata fata a aceatui loc magic de pe litoralul romanesc:
google-analytics.com