Cautare

42 de rezultate pentru "festivitate" (2.88 secunde)
Presedintele Iohannis vine pentru prima data la festivitate 3.000 de militari si peste 40 de nave participa luni la Ziua Marinei in Portul Constanta.
"inainte de a veni la aceasta festivitate l-am intrebat pe presedintele CCIR, Victor Babiuc, daca va fi premiata vreo firma cu datorii la stat si mi s-a spus ca nu.
la ora 20.30 se va desfasura la hotelul Palm Beach din Mamaia festivitatea de premiere a firmelor participante la TINIMTEX, festivitate precedata de o prezentare de moda ce va contine creatiile vestimentare ale unora dintre firmele premiate.
Un scurt moment festiv s-a desfasurat sambata 17 martie a.c., in jurul orei 13.00, in incinta hypermarketului Real din Constanta, festivitate prilejuita de aniversarea a unui an de prezenta in Romania a acestui cunoscut lant international de unitati comerciale de mari dimensiuni.
La festivitate au fost prezenti subprefectul Adrian Nicolaescu, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, Ion Danut Juganaru, vicepresedintele aceleiasi institutii camerale, care este si organizatoarea acestei manifestari expozitionale, Valentin Serbanescu, directorul general al Autoritatii Navale Romane, Serban Berescu, directorul Directiei Operatiuni Maritime din cadrul ANR, Alexandru Mezei, capitanul sef al Capitaniei Zonale Constanta - coorganizatoare a targului - reprezentanti guvernamentali, consulii Frantei, Chinei si Turciei la Constanta, reprezentanti ai expozantilor.
La sediul Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA Constanta a avut loc, ieri, o festivitate dedicata implinirii a 25 de ani de la deschiderea navigatiei si- implicit- punerea in exploatare a Canalului Dunare-Marea Neagra.
La festivitate au participat ministrul Turismului, Elena Udrea, primarul municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac si presedintele SIF Transilvania, Mihai Fercala.
Intr-un post-scriptum al editorialului intitulat "O festivitate de discutat" - aparut in editia tiparita de marti a ziarului si datat cu 21 decembrie pe site-ul publicatiei - Cornel Nistorescu isi anunta retragerea din functia de director editorial, dar si retragerea Oanei Stanciulescu din functia de redactor-sef al titlului.
Reintors de la festivitate, Dumitru Popescu a impartasit pentru GdS primele impresii.
La festivitate va participa si Cristi Sapunaru, in calitate de reprezentant al ultimei castigatoare a competitiei, FC Porto. Trofeul este o cupa din argint, cu o baza din marmura galbena, ce cantareste 15 kilograme, fiind proiectat si confectionat in atelierul Bertoni din Milano, in anul 1972.
Dupa festivitate, fotbalistii Craiovei Maxima vor sustine un meci demonstrativ cu o selectionata de old-boys, formata din jurnalisti si localnici.
Elisabeta Lipa, care a fost purtatoare in doua randuri a drapelului Romaniei la ceremonii de deschidere la Jocurile Olimpice, a mentionat ca "drapelul nu e greu de dus", ci participarea la festivitate este foarte obositoare pentru un sportiv.
Ulterior, premierul Victor Ponta, prezent la festivitate, a declarat deschisa editia de iarna a FOTE. "Imi revine deosebita onoare de a declara deschisa a unsprezecea editie a Festivalului Olimpic al Tineretului European", a spus Ponta atat in limba romana cat si in limba engleza.
La finalul partidei, jucatorii Craiovei au fost premiati intr-o festivitate condusa de presedintele FRF, Razvan Burleanu. Cel mai bun jucator al finalei a fost desemnat Alexandru Mitrita.
Organizatorii, compania Star Management, si-au propus sa creeze mai mult decat o festivitate de premiere cu participare exclusivista, si anume sa produca un adevarat spectacol, la standarde internationale.
Avand in vedere acest cadru de festivitate nationala si mondiala, apreciez ca Editura Litera si ziarul Ring au avut o buna idee atunci cand au hotarat sa sarbatoreasca Ziua Mondiala a Cartii printr-un eveniment inedit:
Evenimentul a fost marcat printr-o festivitate organizata la Casa Universitarilor din Bucuresti, la care au luat parte Liviu Papadima (prorector al Universitatii din Bucuresti), Dan Mircea Cipariu (scriitor, presedintele Sectiei de poezie a Uniunii scriitorilor din Romania, filiala Bucuresti), Doru Mares (scriitor, membru al Uniunii Scriitorilor din Romania), precum si invitati de onoare, oameni politici si reprezentanti ai societatii civile apropiate de Educatie si Cultura.
La festivitate au participat toate oficialitatile judetului si orasului, precum si o mare multime de locuitori ai orasului si din localitatile invecinate.
Sala Primariei Festivitate de deschidere - alocutiuni Concursul de Poezie "Adrian Paunescu" - lecturi, comentarii si deliberari juriu Sambata, 20 iulie 2013 • Ora 10.00:
Poate fi vorba de o festivitate la care aveti si dumneavostra un cuvant de spus, poate luati un premiu. TAUR (21 APRILIE - 20 MAI) - Sambata:
google-analytics.com