Cautare

35 de rezultate pentru "expeditie de anduranta" (2.84 secunde)
a publicat un raport continand un punct de vedere credibil cu privire la observatiile OZN. ... - Nu exista nicio explicatie pentru ceea ce au vazut si filmat acesti doi piloti de avioane de vanatoare. In schimb, Biserica are multe de spus, teologic, despre posibilitatea vietii in spatiul cosmic.
Florian Popa Micsan a publicat pe pagina sa de facebook un articol interesant despre celebra Insula Pacuiul lui Soare. ... O cetate veche de 1000 de ani descoperita in anul 1955 in mijlocul Dunarii:
Premierul Emil Boc a cerut, in sedinta Senatului si Camerei Deputatilor reunite in plen pentru asumarea raspunderii pe cele doua Coduri, un vot de incredere "pentru o reforma de profunzime a sistemului juridic romanesc".
inspectia si controlul, in trafic si la sediul operatorilor de transport si al intreprinderilor, privind indeplinirea conditiilor de efectuare a transporturilor rutiere si activitatilor conexe acestora;
Compania Oil Terminal Constanta a semnat recent trei contracte de prestari de servicii si expeditie cu Petrom, valoarea totala a acestor contracte fiind de 35,6 milioane de lei noi.
Printr-o infograma transmisa catre Ministerul Transporturilor, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Compania Nationala "Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta, Ambasada Romaniei la Belgrad a apreciat ca "Ziua Portului Constanta", manifestare organizata in premiera in capitala Serbiei, a reprezentat "un prim pas realizat de partea romana" pe linia prezentarii activitatilor porturilor maritime romanesti si a promovarii in Serbia a posibilitatilor de colaborare in domeniul transporturilor.
Procesul de preluare a firmei de curierat Cargus International de catre Deutsche Post, prin intermediul companiei de curierat si logistica DHL International Romania, a fost finalizat, a anuntat, miercuri, compania.
La ora actuala se afla in plina desfasurare procesul de fuziune intre vechea companie romaneasca Romtrans, specializata in expeditie si logistica, inclusiv in activitatea portuara si marea corporatie germana DB Shenker (profilata pe acelasi domeniu de activitate ca si societatea romaneasca pe care a cumparat-o, dar care actioneaza in peste 80 de tari ale lumii), a declarat pentru "Replica" Mircea Busuioc, responsabil Calitate in cadrul reprezentantei din Romania a DB Shenker.
Ce a spus scriitorul SF acum 50 de ani Isaac Asimov a stiut in 1964 cum vom trai noi astazi, ce vom avea in casa, ce vom cumpara sau in ce ne vom pregati cafeaua in fiecare dimineata, scrie Buzz Feed.
Unul dintre cei mai de succes artisti pop din Romania, cu o cariera remarcabila in industria muzicala, unde s-a afirmat in calitate de muzician, producator si entertainer, Smiley debuteaza in dublajul de animatie, atunci cand publicul il va putea auzi imprumutandu-i vocea porumbelului Toady, din noua aventura animata Berzele.
Se spune ca, dupa rastignirea lui Isus pe Cruce, indurerata, ea s-a retras in Efes, parasind locul care-i amintea de atata suferinta, pentru a-si plange durerea in singuratate, pe Muntele Bulbul (M. ... Drumul spre acest loc sfant incepe inainte de intrarea in orasul antic prin partea Teatrului Mic.
Arheologii greci incep o noua expeditie menita sa descifreze misterele celui mai ciudat artefact descoperit vreodata. "Mecanismul Antikythera", cum a fost numit, a fost gasit acum 100 de ani pe epava unei corabii romane, in Marea Egee, langa insula greceasca Antikithera.
Aflat la cea de-a treia editie, Pavilionul de arta Bucuresti - Art Safari se va desfasura intre 5 si 15 mai 2016, in centrul Bucurestiului.
xxx Este anul 2222 si doi astronauti pamanteni - Charlie si Maureen - aterizeaza pe Marte, dupa un zbor de 75,3 de milioane de kilometri. Ei se intalnesc cu un cuplu martian si vorbesc despre tot felul de lucruri.
Despre o altfel de viata cu Mihai Dragomir, doctor in intretinerea masinariei umane. - Esti promotorul fitness-ului in Romania, ai o viata intreaga dedicata starii de bine a oamenilor. De ce ai ales aceasta meserie?
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In acest context, deputatul Puiu Hasotti a transmis celor prezenti in parcul de langa Primaria Municipiului Constanta ca PSD trebuie inlaturat de la conducere, intrucat "aceasta plaga, acest cancer asupra trupului tarii nu mai trebuie lasat sa se manifesteā€.
google-analytics.com