Cautare

26125 de rezultate pentru "excizie prin vacum a tumorilor mamare" (5.04 secunde)
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
Anul politic 2009 a fost unul dintre cei mai agitati ani din ultimele doua decenii. ... Nici unul dintre membrii sai nu a fost ales ca independent;
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
La dezbaterea motiunii PSD "Guvernanti, opriti umilirea pensionarilor si militarilor romani", senatorul Valer Marian a avut o interventie intitulata "Opreste-te, domnule Oprea!
Un reprezentant al PSD a citit in parlament textul Motiunii de cenzura, intitulata "OPRITI GENOCIDUL SOCIAL!". Puteti citi in continuare a sasea parte a Motiunii, al carei Moto este din Mihai Eminescu:
Presedintele Romaniei, pus la punct de magistrati AMR si CSM critica dur Constitutia "Basescu" Presedintele Traian Basescu a semanat vant si acum culege furtuna.
Octavian Stireanu) Balanganindu-se fara rost pe la televiziuni, unde are grija sa ne spuna ca merge mai mult prin Europa, Victor Ponta face pe marele guru al politicii, dand sfaturi, emitand judecati, persifland in dreapta si-n stanga, avand aerul unui galactic venit sa ne explice misterele lumii in care traim.
Chiar daca a fost data afara de la Departamentul de Stat, expertiza ei in a face praf democratia, la Kiev, ca si la Bucuresti, poate fi de mare folos in aceste momente.
Nora Noapte) Daca atributele depreciative cu care societatea romaneasca a coplesit-o pe Viorica Dancila, prima femeie prim-ministru din istoria Romaniei, ar fi adunate intr-o carte, am avea posibilitatea sa realizam un dictionar al infamiei de dimensiunile unei enciclopedii.
Desi exista indicii clare de fraudare a statului cu sute de miliarde de lei, afaceristul galatean Cornel Bologa este lasat de organele statului sa-si vada de treaba, fara sa pateasca nimic.
Deci este vorba de destinatia incerta a unei sume de aproximativ 2,6 miliarde de Euro! 'Premierul Emil Boc a anuntat ca Executivul vrea un fond national de investitii care sa poata pune la dispozitie resurse financiare pentru proiecte majore.
Cautand un sens, adesea sensul este cel pe care omul si-l impune, dar fiindca viata in sine este un fapt atat de complex, acest sens difera foarte mult de la un om la altul, si totodata nu se poate spune ca cineva a aflat adevaratul sens al vietii, pentru ca aceste adevaruri sunt relative, si subiective.
Adevarul despre cum a murit Mihail Eminescu, ucis la comanda (Autor: Mircea Puscasu) Istoria oficiala a vietii lui Mihai Eminescu a impus un sablon convenabil.
Cartea milionarului a fost anuntata ca un roman alcatuit din 4 parti (in fapt o tetralogie): ... Din 1977, cand a aparut Cartea de la Metopolis, St.
Inca nesiguri de drumul laturalnic pe care ne-am angajat, oprind pentru a cere lamuriri suplimentare de la un localnic, am observat un mic afis care informa ca "Snagov Tur redeschide sezonul ecoturistic in zona Snagov".
Intre 1997 si 2013 a fost director executiv al Centrului National pentru Dezvoltare Durabila din Romania, iar din anul 2013 este presedintele Clubului de la Roma (Centrul European de Cercetare din Viena, Austria).
Cancerul de Piele - Simptome, diagnostic si tratament Cancerul de piele este o tumora maligna a celulelor ce alcatuiesc pielea. ... Melanomul malign este cea mai grava forma a cancerului de piele si cea mai putin intalnita, dar cu mortalitatea cea mai crescuta.
In urma unui discutii telefonice cu profesorul meu, domnul Bohndorf, comisia s-a decis pentru mine. ... Intretinerea lor, adica verificarile tehnice si mentenanta este extrem de scumpa si ar costa cam 100.000 Eu/an, bani ce trebuie investiti prin contracte la cumpararea lor.
Semnatarii, jumatate PNL, jumatate PSD, au iscalit la comanda politica, fara a studia si cadrul juridic al documentului.
Democratia moderna s-a nascut odata cu statul-natiune. Tot atunci s-a nascut si social-democratia. Ea a aparut in concurs cu alte doua ideologii: ... Nationalismul sustinea ca securitatea se poate realiza prin solidaritatea celor avand aceeasi origine etno-culturala. Securitate, deci, prin excludere. Liberalismul opta pentru libertate ca baza a securitatii.
google-analytics.com