Cautare

5519 de rezultate pentru "examenul de titularizare 2009 prahova rezultatul" (3.67 secunde)
Majoritatea prefectilor raman in functii dupa ce au sustinut examenul de atestare pe post. ... Examenul are loc pe parcursul a doua zile, la sediul Institutului National de Administratie (INA), prima runda avand loc marti.
reprezinta inflamatia dezvoltata la nivelul tegumentului conductului auditiv extern, de etiologie infectioasa, eczematiforma sau seboreica Factorii favorizanti sint:
Colica renala se manifesta sub forma unei senzatii dureroase puternice, sfasietoare, care apare brusc in regiunea dorsala, in aria topografica a rinichiului, mai jos de ultima coasta. ... Astfel, momentele in care se resimte senzatia dureroasa sunt intercalate cu perioade de acalmie.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a publicat pe pagina sa de Facebook un text interesant despre sistemul de invatamant din Romania din perioada 1950 - 1962.
Chiar daca salariile trebuia majorate, prin adoptarea unei legi speciale, inca de acum cateva luni, vara i-a prins pe guvernanti in aceleasi discutii cu cadrele didactice, nici una din parti nedorind sa faca vreun compromis pentru stingerea conflictului.
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Reglementari legale si necesare, in domeniul educatiei, de care beneficiaza 3.242 de cadre didactice din Romania", pe care o puteti citi in continuare.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Conform unor date BNR, sistemul bancar a avut o pierdere de 234 de milioane de lei. Cele mai importante banci de pe piata romaneasca au raportat in primul semestru profituri in scadere fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Biroul Executiv Central al Partidului Conservator a dat publicitatii luni un comunicat de presa prin care anunta excluderea lui Florin Anghel din partid si dizolvarea conducerii filialei Prahova.
Redobandirea permisului de conducere Daca ati avut nefericitul moment in care dintr-o simpla manevra de neatentie, nu ati cedat trecerea de prioritate, fie la o simpla iesire din parcare, sau la un indicator de cedeaza trecerea (sa zicem prost montat), cu siguranta permisul de conducere v-a fost suspendat pe 60 sau 90 de zile in cazul in care a avut loc un accident usor, sau pentru o alcoolemie de pana in 0.80mg/l fara accident (atat de usor de ridicat si atat de greu de obtinut).
Este perioada examenelor sau a luarii marilor decizii, pentru acei tineri care termina o forma de invatamant. ... Trecerea de la gimnaziu la liceu sau la scoala profesionala este prima schimbare majora in cariera elevului.
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Saptamana trecuta au aparut primele rezultate in urma simularilor organizate pentru probele din cadrul examenului de bacalaureat.
Hanganu a ridicat osanale pentru PSD in discursul tinut la Conferinta organizatiei judetene Prahova a acestui partid. ... Dar, de fapt, solutia imorala este ca sunt adusi la guvernare cei care au pierdut alegerile generale.
Membrii Consiliului National al Aliantei vor respecta prevederile protocolului bilateral de colaborare in cazul presedintelui Consiliului Judetean Prahova, fara a permite acestuia sa treaca de la PNL la PD, a afirmat presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban.
Deputatul PSD de Prahova, Mihai Apostolache, a fost dat afara din sediul unde se afla biroul sau parlamentar, presedintele organizatiei judetene PSD, Marian Saniuta, reprosandu-i printre altele neimplicarea in activitatile filialei si faptul ca si-a deschis un alt birou parlamentar in Ploiesti.
Gabriela Antoniu) Fostul premier Victor Ponta prezinta pe pagina sa de Facebook ceea ce numeste ADEVARUL DESPRE SCANDALUL BLAIR, SITUATIA ASA CUM A FOST IN REALITATE, dupa ce judecatorii de la instanta suprema au decis sa-i ridice interdictia de a vorbi in public despre acuzatiile aduse de procurorii DNA Ploiesti.
Recent resuscitata de fostul conservator Florin Anghel, formatiunea politica PNDC a obtinut in Prahova cinci din cele 36 de mandate de consilier judetean.
PNL Prahova a dizolvat, in ultimele zile, conducerile a sase organizatii care au obtinut sub 15% din voturi la alegerile locale, printre care si filiala din municipiul Ploiesti.
Miercuri, 26 aprilie 2017, plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor a respins raportul de activitate al Radioului Public pe anul 2016, ceea ce coincide cu demiterea Consiliului de Administratie si a presedintelui, Ovidiu Miculescu.
google-analytics.com