Cautare

5149 de rezultate pentru "examen de suplinire 2009 centre brasov" (3.67 secunde)
Ma intreb ce-or zice altii cand aud stiri despre romanii care nu sunt in stare sa ia un amarat de examen auto... pentru ca, vezi Doamne, gradul de dificultate este prea mare.
Asadar, Romania, de acum, are prilejul, dar si obligatia, sa dovedeasca si sa confirme existenta si capacitatea potentialului creativ necesar infaptuirii si valorificarii la cote superioare a tuturor oportunitatilor oferite de aderare.
Impozitul pe cladiri si taxele locale nu pot creste in 2009, sunt de parere finantistii craioveni. Craiovenii au dat buzna la ghiseele Directiei Taxe si Impozite Locale a primariei, speriati ca vor fi obligati sa plateasca dari majorate chiar in 2009.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Banca Comerciala Romana (BCR) intentioneaza sa investeasca circa 200 de milioane de euro pana in 2009, printre altele pentru extinderea retelei teritoriale de la 478 de unitati la aproximativ 700 si deschiderea a peste 50 de centre de afaceri pentru intreprinderi mici si mijlocii.
Guvernul a bugetat in 2009 o suma de circa 450 milioane euro pentru lucrarile la autostrada Brasov-Bors, compania Bechtel sustinand, in discutiile cu reprezentantii Executivului, ca poate derula anul viitor lucrari in valoare de 500-550 milioane euro.
HOYO - SHK Modern Agricultural Equipment, reprezentantul pentru Europa al Shantuo Agricultural Machinery Equipment din China, urmeaza sa investeasca 20 de milioane de dolari într-o fabrica de asamblat tractoare de mica putere în judetul Brasov.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
20 de vesti rele (realitati) 1. ... Pierderea locurilor de munca, mai ales in sectorul bugetar, dupa ce sectorul privat a disponibilizat sute de mii de oameni. ... Scaderea salariilor prin zile de concediu fara plata sau in mod direct.
Geoana avea 1000 de voturi si Basescu 200 se treceau invers (Autoare:
Restructurarea politica a PSD, de care vorbesc de zile intregi liderii de la Bucuresti ai partidului, a capatat la nivel local forma unor vendete.
Puteti citi in continuare partea a VII-a a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Inteleg ca vine la Brasov, vine in Romania sa semneze... ... Dar de ce s-a anuntat prea devreme?
Organizatia PSD Gorj a primit, anul trecut, cele mai multe sponsorizari dintre formatiunile politice din judet, sumele virate din partea agentilor economici ajungind la 1,3 miliarde de lei.
Titus Cristescu a publicat pe pagina de facebook un text interesant despre o ideea de-a sa: ideea de a construi o macheta a orasului Calarasi de acum 100 de ani.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a lucrat timp de 2 ani la un proiect senzational, care reda cu precizie Calarasiul interbelic si chiar mai vechi. Cladiri din Centrul Vechi de acum 100 de ani al Calarasiului prind viata prin macheta la scara 1/100, realizata de ing.
Titus Corlatean a participat la o dezbatere despre viitorul european al Republicii Moldova Presedintele Comisiei pentru politica externa, senatorul Titus Corlatean, impreuna cu Ambasadorul Republicii Moldova, Iurie Renita, au participat miercuri, 19 ianuarie a.c., la Brasov, la o dezbatere cu studentii vizand viitorul european al Republicii Moldova si relatiile cu Romania.
Buna Ziua Brasov / PSD Brasov vrea sa obtina cel putin o functie de vicepresedinte la nivel national (Autor: Ionut DINCA) - Pe 18 octombrie, la Bucuresti, va avea loc congresul national al PSD, la care vor participa si 65 de delegati de la Brasov.
Ministrul Delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, Borbely Laszlo, sustine construirea autostrazii Brasov-Bors si critica incercarile de schimbare a strategiei nationale in domeniul construirii retelei de autostrazi.
Constructia autostrazii Transilvania, intre Brasov si Bors, a devenit problema de disputa chiar in interiorul Aliantei. UDMR, alaturi de care se afla si fostii aliati PSD, cere Guvernului Tariceanu sa finanteze la timp autostrada pentru ca ea sa se construiasca in termenele stabilite.
google-analytics.com