Cautare

2555 de rezultate pentru "enache constantin" (2.64 secunde)
Prin natura sa, omul tinde sa introduca in viata frumosul! Pornind de la aceasta afirmatie, dincolo de frumusetea demersului teoretic, te invitam sa experimentezi alaturi de noi frumusetea cu stil, oferita de RILASTIL, gama de dermato-cosmetice premium din Italia, care acum intra si pe piata din Romania!
- Da, am cantat atunci cu Stela Enache, cu Doru Caplescu (care a plecat dintre noi, din pacate), cu Doru Danciu. Eu si Stela Enache am fost divele turneului.
Fotbalistul Gabi Enache si sotia Lena au deschis usa casei si au prezentat fiecare coltisor. Sotia sportivului s-a ocupat pentru ca totul sa iasa perfect.
Andreea Enache, studenta de 20 de ani care a fost implicata intr-un tragic accident de circulatie, inainte de sarbatori, in urma caruia au murit patru oameni, s-a decis sa vorbeasca. Andreea Enache, studenta la ASE in Capitala, a lovit la sfarsitul anului trecut o ambulanta BGS.
Lena Enache ne-a oferit un interviu emotionant despre cea care i-a dat viata! Desi azi nu mai poate sa spuna cuvantul mama, nu ia nicio decizie in viata fara sa se gandeasca la ingerul care o vegheza din cer.
Sotia fotbalistului celebru lamureste totul! Lena Enache ne-a oferit un interviu, dupa zvonurile care au aparut despre ea si Gabi.
Dumitru Radu Popescu sau Constantin Toiu. ... dezvolta doua portrete exemplare in acest sens, cel al lui Constantin Pierdutul si cel al lui Filip Lascareanu Umilitul.
Dumitru Constantin Dulcan (n. ... Am gasit pe internet un interviu cu renumitul neurolog Dumitru Constantin Dulcan, intitulat Inteligenta Materiei, realizat acum cativa ani de Lalita Devi, si publicat atunci sub titlul:
Anuntul edilului conservator a fost pus de presedintele PC, Daniel Constantin, pe seama negocierilor pe care Piedone le-ar avea cu UNPR.
Afaceristul gorjean Constantin Bucloiu a tepuit prin intermediul unor parteneri de afaceri, pe care i-a folosit drept paravan, sase societati comerciale din tara, prejudiciul estimat de politisti fiind de peste doua miliarde de lei vechi.
Ponei, pauni, fazani, cai lipitani, gaini olandeze, prepelite sau canari sunt doar câteva din speciile de animale si pasari pe care Constantin Faltinski le creste la ferma sa.
Rugaciunea catre Sfintii Constantin si Elena se rosteste ori de cate ori este nevoie. ... Rugaciunea catre Sfintii Constantin si Elena - Sfintilor Imparati Constantin si Elena, dupa Dumnezeu si Maica Domnului, Voi sunteti nadejdea noastra si folositorii nostri. ... Sfinti Imparati Constantin si Elena, rugati-va pentru noi!
Constantin Brasov, vorbeste despre noutatile absolute in tratamentul tumorilor mamare la Spitalul Sf.Constantin din Brasov.
Constantin Pislaru, apicultor din Negresti, Arges este prezent la Zilele Municipiului Calarasi, in Piata Prefecturii. ... Aceasta este prima editie a Zilelor Municipiului Calarasi cu care particip", ne-a spus Constantin Pislaru, pasionat de apicultura.
Dumitru Constantin Dulcan: ... Dumitru Constantin Dulcan este un om de stiinta roman, care a facut o munca de pionierat, demonstrand inca din anul 1981, cand a fost lansata cartea Inteligenta materiei, ca ceea ce gandim creeaza universul in care existam!
Potrivit reprezentantilor DIICOT - Structura Centrala, miercuri noapte au fost retinuti pentru 24 de ore Alin Constantin, fratele procurorului Luis Constantin de la Parchetul de pe langa Judecatoria Cornetu, judetul Ilfov, si un verisor al acestuia, Tudor Constantin, ambii din municipiul Craiova.
Lovitura de gratie data de PD a fost momentul in care primarul orasului Ramnicu Sarat, Constantin Ghinioiu (foto), social democrat cu state vechi, a trecut in barca democratilor cu tot cu viceprimar si consilieri.
Incepand cu 15 iulie, Felicia Cocos isi preia atributiile de prim-procuror adjunct la Parchetul Tribunalului Gorj, iar sef al procurorilor din Motru devine Stica Constantin Costescu, in timp ce Ileana Enache este validata in urma aceluiasi concurs ca prim-procuror adjunct la Parchetul Judecatoriei Targu Jiu.
Incepand cu 15 iulie, Felicia Cocos isi preia atributiile de prim-procuror adjunct la Parchetul Tribunalului Gorj, iar sef al procurorilor din Motru devine Stica Constantin Costescu, in timp ce Ileana Enache este validata in urma aceluiasi concurs ca prim-procuror adjunct la Parchetul Judecatoriei Targu Jiu.
argint pentru echipa masculina de juniori 2 (Aurel Rotaru, Alexandru Corzanu, Bogdan Stana, Mihaita Catu, Ion Daniel), bronz pentru echipa feminina junioare 3 (Maria Cioveie, Daniela Bogdan, Andreea Zamfir, Stefania Sandu) si bronz - Marius Constantin (categoria copii 3).
google-analytics.com