Cautare

2202 de rezultate pentru "eforie nord hotelul petrolul" (2.99 secunde)
Activitatea din Primaria Eforie a intrat, incepand de ieri, in posesia documentului prin care este certificata ISO. ... Mai mult de atat, a precizat Ovidiu Brailoiu, Primaria Eforie are, pe langa certificarea mentionata (asa cum poate fi observata in documentul atasat materialului), si un telverde - 0800/806.608.
Din punctul de vedere al actualului prefect, este si cazul hotararilor de la Eforie: “Au fost atacate in mod arbitrar, pe criterii politice, intrucat fostul prefect Culetu n-a putut sa faca la Eforie mismasuri, asa cum a facut la Corbu si Sacele”, a spus Liviu Brailoiu.
Mai departe, exista asteptari ca si primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu (PSD), sa initieze o hotarare de consiliu privind inlocuirea adjunctului liberal Robert Serban (foto) cu un pedist.
Orasul Eforie se va bucura de mai multa liniste intre orele 8:00-23:00, pentru ca administratia publica locala a adoptat un proiect de hotarare ce prevede luarea unor masuri de sanctionare a faptelor de incalcare a normelor de convietuire sociala a ordinii si linistii publice.
O angajata a Trezoreriei din Eforie a "furat" nu mai putin de 5 miliarde de lei vechi.
Primaria orasului Eforie a demarat, in 2008, un program de asfaltare, continuat, incepand din data de 4 mai, cu lucrari la strazile Dorobantilor si Tudor Vladimirescu, pana la intersectia cu Drumul National 39, care duce spre Mangalia.
Restul de bani va fi alocat bugetului local al localitatii Eforie, pentru a se finanta obiectivul "Statie de pompare ape uzate si conducta de refulare lotizare zona Nord", din Eforie Nord.
Ministrul delegat Cristian David a anuntat ca prioritara pentru judetul Constanta finalizarea pana la sfarsitul lunii august a celor doua puncte de inspectie sanitar- veterinara de frontiera de la Constanta Nord si Constanta Sud.
Tarifele de contractare a plajelor variaza in functie de zona, cele mai mici (4.900 de lei pe metrul patrat) fiind practicate in taberele de copii din Navodari, Eforie, Olimpus si 2 Mai, iar cele mai mari (35.000 de lei pe metrul patrat) in Mamaia, Eforie Nord, Neptun, Olimp.
Federatia pentru Educatie pentru Mediu (FEE) a acordat, in premiera pentru Romania, distinctia "Steagul Albastru - Blue Flag" pentru plajele din cinci statiuni, respectiv Mamaia, Eforie Nord, Neptun, Venus si Saturn, precum si pentru un port turistic din Eforie Nord.
In acest sens, avem nevoie de sprijinul primariilor din localitatile Eforie Nord si Costinesti - aici avem informatii ca se face evaziune fiscala.
Doar 2 stelute au primit sectoare de plaja din Eforie Nord, Eforie Sud si Venus Nord. Urmatoare redistributie a numarului de stelute va avea loc peste doua saptamani.
Patronul terasei "Mitu" din Eforie Nord a primit, ieri, din partea Ispectoratului Teritorial de Munca Constanta un "cadou" de toata frumusetea, adica o amenda in valoare de 9.
Eforie Nord, Neptun si Jupiter. ... Inspectorate Scolare Judetene, Primaria Municipiului Mangalia, Hotel Europa (Eforie Nord) si Hotel Cocor (Neptun).
Un salvamar a murit in timp ce incerca sa salveze un turist care a ignorat steagul rosu arborat pe plaja din Eforie Nord.
O tanara din Bucuresti, turista la Eforie Nord, a fost atacata si injunghiata chiar de sotul ei, intr-o toaleta publica, dupa ce barbatul ar fi baut doi litri de tuica.
Autocarul se deplasa de la nord spre sud cu viteza de 35-40 km/h.
Tot atunci, Iacubov pierdea hotelul de 5 stele Scandinavia din Mamaia si o vila de lux la Eforie Sud. ... Hotelul Scandinavia a fost restaurat si administrat vara trecuta de Balkan Petroleum, firma fratilor Iancu, bannere cu BkP tronand tot sezonul in jurul imobilului.
in patru locatii din statiunea Mamaia - Cleopatra, Parc, Select si Dacia - va reuni un numar de 150 de firme ce isi vor expune ofertele de cadouri de Craciun (imbracaminte, incaltaminte, jucarii, cosmetice, etc.) pe o suprafata expozanta de 4.500 mp, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la hotelul "Capri" din Constanta, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura, institutie organizatoare, impreuna cu Federatia Patronatului din Industria Usoara FEPAIUS, a acestui targ.
In cursul zilei de duminica, 28 decembrie 2014, se vor inregistra caderi de zapada in sudul si centrul Germaniei, in sudul, vestul si nord-vestul tarii exista posibilitatea de polei, iar in nord si est vremea va ramane insorita si uscata.
google-analytics.com