Cautare

1275 de rezultate pentru "educatie muzicala" (8.28 secunde)
Jazz Syndicate Live Sessions vine cu o noua premiera pentru scena jazz din Romania, anume concertul Paolo Fresu si Ralph Towner de la Sala Radio, in care cei doi aclamati artisti vor prezenta albumul Chiaroscuro, o colaborare muzicala de exceptie.
Lav a trecut de o noua provocare din cariera muzicala si a lansat o piesa de iarna, Ninge lin. ... Participarea de la Vocea Romaniei din acest an i-a adus reconfirmarea de care avea nevoie si a pus-o din nou pe orbita muzicala.
Eu insumi am preluat onoranta postura de amfitiron al concursului TV Steaua fara nume pentru care compusese cortina muzicala, convingandu-ne ca muzica este a 8-a minune a lumii - Octavian Ursulescu La evenimentul care va fi moderat de Octavian Ursulescu (el semneaza de altfel si cate o documentata prezentare in booklet-urile albumelor) si-au anuntat prezenta numerosi interpreti, reprezentanti din show-biz, colegi de breasla ai compozitorului, colaboratori, prieteni dragi ai celebrului cantautor.
Pentru ca nu si-a dorit niciodata sa aiba sef, Loredana a ales o cariera muzicala. ... - Ce te-a determinat sa alegi cariera muzicala? ... - Cat de mult conteaza in cariera muzicala faptul ca esti sexy?
Asta a fost o tristete a mea - ca n-am avut niciun fel de educatie Dintre membrii familiei, unul anume a marcat copilaria lui Dan C.
Social-democratii cer Guvernului sa negocieze cu partidele un pact politic pe tema educatiei, care sa cuprinda mai multe legi in domeniu, adoptate prin consens, a anuntat ieri seful Departamentului Educatie al PSD, Ana Birchall.
Presedintele Basescu a precizat, miercuri, la inceputul intalnirii cu partidele, ca in invitatia trimisa acestora i-a rugat sa faca observatii asupra pactului pentru educatie, mentionand ca lasa documentul deschis pentru semnare de catre partide, sindicate si asociatii ale elevilor si profesorilor.
Premierul i-a dat Ecaterinei Andronescu trei saptamani pentru a pregati pachetul de legi din Educatie, propus de comisia prezidentiala. De asemenea, primul ministru a anuntat ca Guvernul isi va asuma raspunderea pe pachetul de legi privind reforma in educatie.
Traian Basescu roaga fortele politice sa încheie un pact pentru educatie, în care sa stabileasca directiile acestui domeniu.Schimbarile structurale în educatie ar trebui sa aiba loc pâna în 2013, a mai mentionat presedintele, aratând ca anul 2014, cel al unui nou buget UE, ar trebui sa gaseasca România cu un sistem de educatie „reconfigurat“.Seful statului a sustinut, la un simpozion organizat ieri de parlament, ca bugetul anual al educatiei ar trebui sa fie, în perioada 2008 - 2013, de cel putin 6% din PIB, iar cel al cercetarii ar trebui separat de acesta si ar trebui sa primeasca minimum 1% din PIB.Acestea reprezinta însa doar „alocari minimale, daca vrem o Românie competitiva“.
La nivel general, se observa ca timpul alocat practicarii sportului in scoli este redus si, in ciuda eforturilor de a creste numarul de ore de educatie fizica, efectele intarzie sa apara.
Alina Buzu, licentiata in educatie fizica si sport, instructor de fitness si aerobic; Andrei Isapas, licentiat in educatie fizica si sport, detinator al mai multor certificate in domeniu pentru echipamentele speciale reformer; Marius Neda, licentiat al Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport;
Acasa si la scoala, educatie cu bataie. ... 20% dintre parinti considera bataia un mijloc de educatie a copilului. ... Lipsa de educatie a parintilor si saracia sunt prioritare. "Eu cred ca multe dintre formele de abuz asupra copilului sunt o consecinta a lipsei de educatie a parintilor.
Accesul la educatie si cultura al copiilor din mediul rural.
Pentru al treilea an consecutiv, Lidl si Politia Romana au organizat o ampla campanie de educatie rutiera la nivel national.
Sanatos de mic vine ca o nevoie accentuata de educatie nutritionala in randul romanilor, de orice varsta. ... De la parinti, de la educatori, de la sistemul de educatie.
Candidatul PSD pentru Primaria Navodari, Nicolae Matei, si-a anuntat ieri, in premiera, proiectul Parteneriat pentru Educatie. ... Intrebarile tinerilor nu au ramas fara raspunsuri, Nicolae Matei declarand ca demararea Parteneriatului pentru Educatie inseamna, in primul rand, solutii concrete de sprijinire a eforturilor depuse de elevi si parinti.
Seful statului le-a vorbit studentilor Universitatii Bogdan Petriceicu-Hasdeu din Cahul despre necesitatea ca Republica Moldova sa se apropie de UE, despre reforma in Educatie si despre proiectele comune pe care cele doua tari in care pot colabora.
eu nu cred ca o tara are vreun viitor daca nu are educatie si nu are sanatate.
"Facem educatie. Sportivilor le e frica de necunoscut!" "Facem educatie. ... Le arat elevilor carora le predau educatie fizica faptul ca ora de sport este importanta.
Intr-o perioada in care sistemul de educatie din Romania isi cauta drumul, Asociatia Centrul Step by Step Pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala creeaza solutii pentru educatie de calitate.
google-analytics.com