Cautare

7365 de rezultate pentru "dumitrescu mihai dan" (3.81 secunde)
Dan Diaconescu, declarat castigator al licitatiei pentru Oltchim, este actionar la trei companii care au inregistrat datorii de 2,3 milioane de euro la bugetul statului. ... Dan Diaconescu este cercetat de procurori pentru spalare de bani si evaziune fiscala si a fost trimis in judecata pentru santaj.
Judecatorii Înaltei Curti de Casatie si Justitie au închis ieri dosarul lui Dan Ioan Popescu, fost ministru al industriilor în guvernul PSD, si al sotiei sale, Elena Popescu, privind cercetarea averii lor si au ridicat sechestrul asigurator, decizia fiind atacabila cu recurs.Procesul averii lui Dan Ioan Popescu s-a reluat pe 17 septembrie dupa o amânare de aproape un an.Înalta Curte de Casatie si Justitie a suspendat, pe 19 septembrie 2006, procesul averii lui Dan Ioan Popescu si a trimis la Curtea Constitutionala solicitarea de analizare a 13 articole din Legea nr.
Recenta aparitie a lui Dan Voiculescu la postul sau TV ar fi trecut practic neobservata daca negustorul cu ambitii napoleoniene in politica, in genul fostilor oligarhi din Rusia, pusi de Putin cu botul pe labe, n-ar fi abordat unul dintre subiectele care fac sa freamate de excitatie presa moldo-valaha:
Claudiu Secasiu a fost ales presedinte al CNSAS, in urma demisiei lui Corneliu Turianu si a retragerii candidaturii lui Ticu Dumitrescu. ... Corneliu Turianu a demisionat din calitatea de presedinte al Colegiului, iar Ticu Dumitrescu l-a propus pe Claudiu Secasiu, membru CNSAS nominalizat de PNL, ca succesor la sefia institutiei.
Regele Mihai, la 90 de ani:
A murit Mihai Stanescu, marele artist si caricaturist roman interzis de Ceausescu Mihai Stanescu, unul dintre cei mai mari caricaturisti romani si cel mai incomod artist plastic din anii regimului comunist, s-a stins din viata noaptea trecuta dupa o indelungata suferinta.
Ticu Dumitrescu spune ca "SRI minte" Pe de alta parte, Constantin Ticu Dumitrescu, membru al Colegiului CNSAS, a spus ca SRI minte atunci cand spune ca a transmis CNSAS cartoteci in format electronic.
Silvia Dumitrescu a lansat recent "Best Of Silvia Dumitrescu", aparut la casa de discuri Ovo Music. ... De-a lungul timpului am colaborat cu Zina Dumitrescu, Liza Panait, Doina Levintza si Catalin Botezatu.
Regele Mihai I, insotit de regina Ana, principesa Margareta si principele Radu, a venit ieri la CNSAS, pentru a-si vedea dosarul, desi institutia are doar o mica parte din documentele intocmite de fostele Servicii secrete care l-au urmarit pe regele Mihai.
Amintim pe Jolt Kerestely, Horia Moculescu, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Adrian Daminescu, Bianca Ionescu, Stela Enache, Mircea Dragan, Silvia Dumitrescu, Corina Despot, Sergiu Cioiu (Canada), Ileana Sipoteanu, Aurel Moga, Titus Andrei s.a.
De ce nu ies romanii in strada ca sa-l apere pe Dan Voiculescu. ... Dan Andronic) N-am urmarit procesul lui Dan Voiculescu in mod special, dupa cum nu m-am uitat la emisiunile lui Mircea Badea si Mihai Gadea de la Antena 3 dedicate Varanului.
Copilaria lui Dan C. ... Aceasta este, pe scurt, povestea nespusa pana acum a lui Dan C. ... Asa cum se intampla si cu unele personaje din romane, pustiul Dan C. ... Viata de mahala Este de ani buni in centrul atentiei in calitatea sa de critic literar, insa Dan C.
Cel care se autointituleaza presedintele PNUR-CD se numeste Dan Roata, are 25 de ani si locuieste in Basarabi.
Acesta a fost ultimul meci al lui Mihai Teja pe banca ros-albastrilor. ... Mihai Teja, pus la colt! ... Dan Petrescu despre Mihai Teja:
La fel ca si data trecuta, cand Geoana a fost zdrobit de actualul presedinte, Traian Basescu, presedintele Organizatiei Municipale a PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a apelat la un artificiu procedural.
O noua "afacere" politico-economica a regimului Basescu Cumpararea Oltchim, alta cacealma a la Dan Diaconescu Castigarea de catre Dan Diaconescu a licitatiei pentru actiunile detinute de stat la Oltchim reprezinta punctul culminant al unui scenariu politic - cu implicatii economice imprevizibile - pus la cale de oamenii regimului Basescu in tentativa de a reduce forta electorala a USL.
• ' Mihai Gotiu: ... "Miron Mitrea m-a surprins placut" • Mihai Gotiu: ... • Mihai Gotiu: ... "Timisoara a declansat mobilizarea pentru Basescu" • Mihai Gotiu: ... • Mihai Gotiu: ... • Mihai Gotiu: ... • "Politica romaneasca a fost scoasa din Agora" • Mihai Gotiu: ... • Mihai Gotiu:
Desi este extrem de ocupat in aceasta perioada cu desfasurarea celei de a 15 a editii a conceptului concurs Slabeste sigur si natural pe care o organizeaza si o coordoneaza, specialistul in fitness Mihai Dragomir a gasit timp si pentru a raspunde in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
Marti, 15 ianuarie, se implinesc 163 de ani de la nasterea marelui poet Mihai Eminescu. ... In acest an, pentru a treia oara, de ziua de nastere a lui Mihai Eminescu, va fi sarbatorita Ziua Culturii Nationale.
Moderatorul si initiatorul evenimentului este scriitorul Dan Mircea Cipariu. BERLIN • La Berlin, Ziua Nationala a Culturii va fi serbata cu o seara de poezie sustinuta de actorul Dan Nutu si actrita Anna Schumacher.
google-analytics.com